Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש קניתי סוזוקי בלנו וראיתי שאין נוזל קירור בבג'ז למקרה חירום ולא חסר בכלל אולי טיפה מתחת למקסימום רציתי

לדעת מה מתאים לאוטו איזה כדאי לקנות ואיך למהול את זה או אם מה למהול את זה (לערבב)

בתחנת דלק ראיתי מים ירוקים של דלקור וזה עלה בסביבות ה90 100 שקל חשבתי זה איכותי אבל אני לא רוצה לקנות עד שאני לא יתיעעץ איתכם אז כדאי לקנות את זה או לא??דלקור נחשב לחברה טובה?

ועוד משו יש לי שמן של סונול 20 50 מתאים לרכב הנ'ל ? סונול קאקה או שבסדר מבחינת שמן ?

מישו אמר לי פעם שצריך לסוזוקי שמן 15 40 ועד עכשיו אני מתלבט אם זה נכון או לא ..

תודה רבה לכול העונים והעוזרים..

פורסם

1. שמן בדרגת צמיגות 10W40 או 15W40 ובדרגת איכות SL מתאים לרכב שלך.

2. נוזל קירור מומלץ הינו G30 או שווה ערך כגון: G12+ הנמכר במוסכי צ'מפיון ולאחרונה ראיתי כמה מיכלים אצל הפרסי ביצחק שדה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא ישיג כאלו כאן באזור השמן אני יחליף אבל נראה לי בטיפול שמו לי 20 50

מה אתם אומרים על הנוזל של דלקור??

איזה עוד מומלצים לאוטו אני גר בחור אולי מוסך אחד רמת הגולן ובסביבה אין כול כך הרבה

וזה שהוא שם לי 20 50 זה עושה משו למנוע זה בסדר שהוא שם ובספר יצרן רשום שאפשר לשים 20 50 :// מוזר

• תוכן חדש...