Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לשאול אתכם,כשאני הולך לשטוף את האוטו שלי,אחרי הניקיון הכללי מבחוץ ומבפנים הם מתיזים לי בתוך האוטו מן ספריי שומני מיוחד כזה עם ריח נעים על הדשבורד,ההגה, גיר וכו'...

איזה ספריי/שמן הם בדיוק משתמשים?

והאם זה מתאים לכל אוטו הספריי/שמן הנ"ל? (אני מחזיק בפוטו 97')

תודה.:)

פורסם
שלום,

רציתי לשאול אתכם,כשאני הולך לשטוף את האוטו שלי,אחרי הניקיון הכללי מבחוץ ומבפנים הם מתיזים לי בתוך האוטו מן ספריי שומני מיוחד כזה עם ריח נעים על הדשבורד,ההגה, גיר וכו'...

אומרים שזה שומר על ציפוי הדשבורד מבני סדקים וסתם ליופי כללי וריח.

אני כבר אומר להם מראש שאני לא רוצה את זה כי הם סתם משמנים לי את הלוח שעונים על הדרך ואת השמשה הקדמית ותוצאה היא לכלכוך נוסף במקום תוספת ניקיון.

מה שכן אני אומר להם שיעשו בזה שימוש לצמיגים שלי...זה מחזיר אותם לחיים ומבליט את המגנזיום..:-o

פורסם

למה לכלולך?

כשאצלי באוטו הם משמנים את כל החלקים,זה מחזיק לאורך זמן ממושך.

השאלה שלי היא איך קוראים לאוטו סוג ספריי/שמן שבו הם משתמשים.

פורסם
שלום,

אולי זה הספריי הזה ?

תיכנס לאוטו דיפו ותבחר לפי הריח (כמו בסופר פארם) ספריי סיליקון.

אבל לדעתי (לאור השרשור שבלינק) יותר טוב שתנגב לבדך עם מגבונים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אולי זה הספריי הזה ?

תיכנס לאוטו דיפו ותבחר לפי הריח (כמו בסופר פארם) ספריי סיליקון.

אבל לדעתי (לאור השרשור שבלינק) יותר טוב שתנגב לבדך עם מגבונים.

הבנתי..

ולגבי המגבונים,יש מגבונים מיוחדים לרכב? או שמשתמשים ברגילים?

פורסם
הבנתי..

ולגבי המגבונים,יש מגבונים מיוחדים לרכב? או שמשתמשים ברגילים?

יש מברשת כזו עשויה צמות כאלה מצמר..קניתי לניקוי הדשבורד-עושה את העבודה מעולה!

עוד נזכרתי לגבי הספריי שמן הזה..ידוע שאבק דובק לשמן...בקיצור אני אישית לא ממליץ לרסס.

פורסם

הבעיה עם החומרים האלו, שכשהם מתאדים בתוך הרכב - זה יוצר שכבה של ג'יפה על השמשה מבפנים, וזה מפריע בנהיגה.

זה כמובן אומר שהנהג נושם את האדים תוך כדי, אבל זה זניח לעומת השכבה השמנונית על השמשה, שבעיקר גורמת לסינוור.

• תוכן חדש...