Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

קודם כל רציתי לברר כמה עולה חיבור של מערכת אם במקרה אני בא אל מוסך עם כל החלקים של המערכת מוכנים ואני רק רוצה שיחברו לי את הכל ???

רכשתי בשבוע שעבר רדיו דיסק של חברת SONASHI , רדיו דיסק פשוט ונחמד.

עם רמקולים אחוריים של PIONEER 300W. 6*9

מחר אני מעוניין לקנות מגבר + סאב.

ראיתי באוטו דיפו אצלי שיש סאב של חברת PIONEER + התיבה. הרמקול בגודל של 12 אינץ' של 1000W ב600 ש''ח. אני לא זוכר את הדגם שלו , אבל מראייה ושמיעה מהירה בחנות הנחתי שהיא דיי טובה.

בנוסף אני מעוניין לקנות מגבר לרכב. איזה מגבר כדאי לי , אני מחפש משהו פשוט שיסחוב לי את הסאב ואת הרמקולים האחוריים כמו שצריך.

בעיקרון התקציב שלי לא הכי גבוה , יש לי משהו סביבות ה2000 ש''ח לארגן את סאב + מגבר + הרכבה ... האם יש מצב ??

פורסם

דבר ראשון: למה להתקין מערכת סטריאו במוסך? זה כמו ללכת למתקין סטריאו כדי לעשות טיפול 10K.

דבר שני: לפני שאתה רץ לקנות מגבר וסאב, איזה רמקולים יש לך מקדימה?

ואחרי כל זה תתקין את הרדיו דיסק ואת הרמקולים שקנית, אבל לא לפני שתקרא קצת בפורום על התקנות של חברה אחרים. אל תתייחס כרגע לציוד שעולה כמו שעולה, אלא לבסיס: רמקולים קדמיים טובים, אחרי כך הגברה והתקנה נכונה, אחר כך סאב, ורק בסוף, אם ממש חסר, רמקולים מאחורה.

תתחדש ותהנה, זה הכי חשוב.

מתחדשת*

פורסם
דבר ראשון: למה להתקין מערכת סטריאו במוסך? זה כמו ללכת למתקין סטריאו כדי לעשות טיפול 10K.

דבר שני: לפני שאתה רץ לקנות מגבר וסאב, איזה רמקולים יש לך מקדימה?

ואחרי כל זה תתקין את הרדיו דיסק ואת הרמקולים שקנית, אבל לא לפני שתקרא קצת בפורום על התקנות של חברה אחרים. אל תתייחס כרגע לציוד שעולה כמו שעולה, אלא לבסיס: רמקולים קדמיים טובים, אחרי כך הגברה והתקנה נכונה, אחר כך סאב, ורק בסוף, אם ממש חסר, רמקולים מאחורה.

תתחדש ותהנה, זה הכי חשוב.

קודם כל תודה אבה על התשובה שלך.

דבר שני התקנתי כבר את הרדיו דיסק ואת הרמקולים האחוריים באוטו.

מקדימה יש לי רמקולים פשוט שבאים עם האוטו נראה לי , מצבם דיי טוב, נשמעים נחמד +- ( רמקולים של 40W אם אני זוכר נכון ).

אני מתכנן לקנות לקדימה קומפוננט, אבל פרה פרה.

הבעיה עם הרמקולים האחוריים שהם זקוקים למגבר בשביל להוציא מהם את היכולת המירבית שלהם.

כמו כן אם אני הולך למתקין סטריאו , כמה יעלה בערך ההתקנה ?

פורסם

עלות ההתקנה תלויה במספר גורמים: מי המתקין, מה מתקינים, אם הרכיבים נרכשו אצל המתקין או לא, איזה ציוד נלווה נדרש להתקנה.

בקשר להגברה של האחוריים: במערכת הראשונה שהתקנתי ניסיתי את זה: הגברתי את האחוריים, והקידמיים הוגברו מהרדיו דיסק.

לא ממליץ גם לאוייבים שלי, כל הסאונד בא מאחורה, ואין הנאה ואין בטיח.

גם אחוריים טובים, בהיעדר תקציב, מגבירים מהרדיו בזמן שאת הקידמיים מגבירים ע"י מגבר, בהנחה שהסט הקידמי ברמה מספקת. (כמעט תמיד הסט הקידמי יהיה איכותי יותר מהאחורי, במקרה של עודף כסף הם באותה רמה)

אבל זו המלצתי, לשיקולך.

מתחדשת*

• תוכן חדש...