Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב יש לי רנו מגאן סדאן 2001 והופיעה לי לאחרונה בעיה שהאיתות השמאלי מהבהב מהר מהרגיל

האם זה הפיוז ואם לא אז מה הסיבה לכך?

תודה

פורסם

1. בדוק שכול המנורות ברכב תקינות

2. בדוק שממסר איתות תקין (פלשר)

האם התקנת במקרה תאורת לדים ברכב ?

איזה כייף לי :)

פורסם

לא התקנתי תאורת לדים באוטו בעיקרון מה שאתם אומרים זה שאחת המנורות שרופה וזה לא הפיוז?

פורסם

תודה ואם אפשר לשאול עוד שאלה קטנה ומטרידהת מאז שקניתי את האוטו המסך של השעון והטמפרטורה לא עובד והחלפתי פיוז ועדיין לא עובד בן אדם שמבין פתח את השעון והחליף נורה גם זה לא עזר אז הבעיה היא בחיווט?

פורסם

אחת הנוריות שרופה .

לכן, התנגדות במעגל האיתות נמוכה גורמת למגען ביחידת האיתות אשר בנוי כדו מתכת להתקרר מהר

לכן קצב עבודת המאתת גדל

פורסם
12. בדוק שממסר איתות תקין (פלשר)

זה לא יכול להיות אוטומט האיתות כי הבעיה אינה קיימת בצד שני.

ברכבים שיש בהם יחידת בקרת בודי (body computer) שאחראי על האיתותים, קצב איתות הנורה משתנה כאשר התנגדות המעגל האיתות לצד מסוים או בשניהם לא תקין, קצב האיתות לצד הבעייתי גובר באופן לוגי ע"י יחידת הבקרה, כך שגם אם מורכבת נורה בעלת הספק שונה מהמתוכנן קצב האיתות ישתנה.

• תוכן חדש...