Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה 2001 GLX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. למי שלא מכיר אותי משירשורים קודמים, אני סטודנט ומחפש רכב כבר בערך חודש וחצי ולא האמנתי שאתקל במקרים כל כך מוזרים.

ניגשתי היום לראות פיאסטה 2001 GLX אצל סוחר (כבר בעיה).

הבנאדם הזדהה עוד בטלפון כסוחר ולא הסתיר את המידע.

האוטו עשה 100000 ק"מ ולפי הרישיון של הרכב הבעלים האחרון היה יד 2.

הכל נראה טוב ויפה (בעיקר האוטו) הבעיה היא שאני לא מצליח להרפות מההרגשה שמשהו מוזר. (אולי כי הוא סוחר)

לפי הסיפור שהוא הציג, הוא עובד עבור אוטו סנטר.

שביקשתי לראות ייפוי כח הוא הציג לי איזה שטר כחול שרשום עליו אוטו סנטר והוא היה חצי מקופל.

השאלה היא כזאת - איך אני יכול לדעת שהוא אכן עובד דרך אוטו סנטר? כלומר, מה צריך להיות רשום בייפוי כח הזה כדי שזה יהיה אמין?

ואיך אני יכול לדעת מה באמת ההסטוריה של הרכב? הרי בשביל להוציא תדפיס במשרד הרישוי על ההיסטוריה של הרכב צריך את בעל הרכב לפי מה שאני יודע.

מעבר לכך, בדקתי אם הרכב ממושכן או גנוב דרך אתר משרד המשפטים ודרך אתר המשטרה ואין בעיות

פורסם

על שם מי רשום הרכב כרגע? איפה ראית את הרכב, במגרש של אוטו-סנטר או בפינת רחוב נידחת?

אני אישית הייתי נזהר מאוד ממוכרים כאלו. אם הרכב כל כל טוב, למה אוטו-סנטר לא מוכרת אותו בעצמה אלא שולחת אותו לכל מיני סוחרים בקבלנות?

לגבי ההיסטוריה של הרכב - במשרד הרישוי יוכלו לספר לך מי היו הבעלים הקודמים, וכמו שכתבת כדי לעשות זאת תצטרך להגיע לשם עם בעל הרכב. אפשרות נוספת היא לבקש ממוסך מורשה פורד להוציא פלט של טיפולים אחרונים שבוצעו לרכב. כך תוכל לבדוק גם האם הקילומטראז' של הרכב אמיתי וגם מה היתה שגרת הטיפולים שלו בעבר (חשוב לא פחות).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לשאלתך - בביתו של הסוחר.

הוא הציג קבלות ממוסך מורשה של פורד ובקבלות היה רשום את הקילומטרז' בכל אחד מן הטיפולים.

אני יכול לגשת ללא בעל הרכב למוסך פורד ולקבל פלט של הטיפולים?

פורסם

לרוב, רשתות הטרייד אין מוכרות או מעבירות את כל המכוניות הזולות שהן קונות לסוחרי רכב.

אחותי לדוגמא, עשתה עיסקת טרייד אין במהלכה היא מסרה את הרנו מגאן 01' שלה לטרייד אין, וזו העבירה את המכונית לסוחר.

אין סיכוי שרשת גדולה תחזיק בתצוגה מגאן מליסינג עם 218K שנראית כמו הצד האפל של הירח..:-)

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יש בזה היגיון :wink:

אבל השאלה כמו שציינתי היא כזאת - איך אני יודע שהוא אכן סוחר ברכב ?

מה אמור להיות רשום בייפוי כח שהוא מקבל מאוטו סנטר בשביל למכור את האוטו ? איך אני יכול לדעת בוודאות שאני לא נותן כסף לגנב ?

פורסם

אוטו סנטר אמורים להיות הבעליים הזמניים של המכונית.

באם הסיפור נכון, אוטו סנטר ביצעה העברת בעלות סמוייה לאחר שביצעה את עיסקת הטרייד אין והיא היחדיה שמורשית למכור את המכונית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אם הם אכן העבירו את הרכב לסוחר יש שתי אופציות -

א. הרכב עכשיו על שמו (עם הפקדת סוחר כדי לא "לאבד יד" במקרה הטוב או בלי הפקדת סוחר במקרה הפחות טוב).

ב. הרכב עדיין בבעלות אוטו-סנטר, ולסוחר החביב יש יפוי כוח חתום ע"י עו"ד שמאשר לו למכור את הרכב.

מה מופיע על רישיון הרכב?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...