Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

משהו שמעניין אותי.

יש לי מגבר אקליפס קטן 2 ער' שמוציא משהו באיזור 40RMS ליציאה,המגבר הוא old school ואם אני לא טועה מיוצר ביפן.

מגבר ברמה גבוה.

הבעיה היא שהמגבר בעל קרוס Low-Pass בלבד,בנוי כנראה בישביל וופרים\סאב קטנים וכו'.

האם בעת חיבור קרוסאובר חיצוני,לדוגמא AudioControl 4XS הקרוס של המגבר מתבטל כביכול?.

האם קיימת אפשרות כזאת?,האם במצב כזה ניתן להגביר איתו טויטרים?.

תודה.

פורסם

אין שום אפשרות לעקוף את הקרוס של המגבר? Full range? משהו?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בהצלחה. (שום אודיסון לא יתקרב לטוויטרים שלי לעולם)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היו לי שני אודיסונים מסדרת ה LR הותיקה, ושניהם פשוט נשמעו נורא. אולי מי שאוהב טרנסים, מזרחית ואומצה אומצה היה נהנה מהם, מבחינתי הם פשוט גרמו עוול לטוויטרים. מגבר כל כך בהיר, נוראי.

איתמר.

פורסם

גם לי היה דיי מוזר כשראיתי את המגבר.

הדגם אם אני לא טועה הוא 3520.

מישהו יודע אם המגברים הישנים של eclipse\fujitsu הם Underated?.

פורסם

מה נותן הכפתור?,אני יבדוק היום כשאגיע הביתה,וכן זה המגבר.

הוספתי קובץ עם הנתונים של המגבר,אשמח לעזרה בהבנה.

תודה .

eclipse 3520.JPG

פורסם

תודה לעוזרים,

אם הטויטר יעבוד דרך הקרוס הפסיבי בצורת bi wire צריך עוד משהו?,או כיוונים כלשהם?.

או דרך קרוס 2XS של audioControl לא הולחט עדיין.

פורסם

איתמר, האודיוסון שיושב אצלי מאותה סידרת הLR שאתה מדבר עליה נשמע נהדר. ושמעת אותו, אתה מכיר את התוצאה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...