Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגברי GENESIS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תסלחו לי על השאלה, אבל עם כל הכבוד לג'נסיס,

למה מגבר שמורכב ידנית טוב יותר ממגבר שמורכב ע"י מכונה?

הוא לא ... ביצור בעזרת מכונה יש טולרנס יותר קטן של טעויות .

פורסם

אני לא חושב שמישהו יכול להגיד שמגבר שמורכב ביד טוב יותר ממכונה, ל-GENESIS יש פה מטרה די ברורה הם מנסים להציג ולהדגיש את העבודה שכל מגבר ומגבר מקבל יחס אישי, הוא מורכב ונבדק ידנית על ידי מישהו שמוסמך לעשות זאת, לכל מגבר יש תעודת לידה ובמקרה של תקלה אפשר לפנות אפילו למי שהרכיב אותו, כמובן שהם בעצם רוצים להראות שהם לא מחפשים דרכים להוזיל את המגברים על ידי השמת רכיבים בידי מכונות PICK & PLACE והם לא מחפשים לעשות ייצור סדרתי מטורף ולהוריד את הרמה של המגברים.

בכל מקרה כל הדברים האלו הם בעצם מה שבונה מותג, למעשה מותג HI-END. :)

פורסם
זה הסיבה שלא רציתי לפרסם את התמונות פו!קיבלתם מידע-ולא יודעים איך להשתמש בה! הכול לקחים לכיוון לא נכון!

דווקא אני חושב שלמען החברים והאורחים הרבים בפורום, אתה כן צריך לתת לנו יותר אינפורמציה מסודרת לגבי זה, כדי שבאמת לא ייקחו את זה לכוונים ש"נוחים" לדילרים אחרים..

מהיכן נרכש ובאיזה מחיר? אתה יכול להתייעץ עם המנהלים בפורום לפני כן, כדי שזה ייעשה בצורה מקצועית. כמובן שתפנה קודם למוכר ותראה מה תגובתו לכך.

ממתין להתפתחויות.

פורסם
זה הסיבה שלא רציתי לפרסם את התמונות פו!קיבלתם מידע-ולא יודעים איך להשתמש בה! הכול לקחים לכיוון לא נכון!

לאיזה כיוון אמורים לקחת זה?

אתה חושב שהמגבר תקין וחדש ב-100%?

פורסם
משום מה, אני חושב שאני יודע אצל מי הוא קנה את המגבר הזה...:x

כן, אבל אסור לך לומר, נקווה שהוא יאמר לנו אצל מי הוא קנה.

ד"א, לידע כללי, לא מדובר כאן בהוצאת דיבה או משהו כזה.

אם אני מראה תמונות של מוצר ומפרסם מאיפה קניתי, זה חוקי ותקין לחלוטין.

שכל אחד יסיק את המסקנות שלו לבד.

פורסם
משהו בסיפור הזה לא מסתדר לי.

במפעל פלסטיק שעבדתי בו בעבר זרקו לפח (למחזור) סדרות שלמות של מוצרים שלא יצאו בדיוק במפרט (לא משהו שפוגע בתפקוד או באיכות), וזה כולה היה מחברי פלסטיק לצנרת.

אם אלו הסטנדרטים במפעל פלסטיק ישראלי שמייצר במאסות - אני בטוח שהסטנדרטים של ג'נסיס פי כמה וכמה יותר גבוהים.

אני מצטער, או שקנית מגבר שעבר תיקון או ש... קנית מגבר שעבר תיקון. ככה הוא לא יצא מהמפעל.

איתמר.

גם אם המגבר הזה נזרק ממפעל של ג'נסיס למה בצורה שלמה, למה לא להשמיד אותו כך שהוא לא יגיעה לשרשורים כאלו.

לדעתי זה מגבר עבר תיקון, ולא שום דבר אחר, ואני לא מאמין שכך הוא יצאה ממפעל בדרך מקובלת ולא אחרת, משה כן, רק אתמול דיברתי עם אחד אנשים מפורום בנושא הזה. היום סינים יכולים לעשות הכול, יש להם הכול טכנולגיות, כוח אדם זול, שטחים, כסף, וידע רחב בכול תחום שקיים היום, ואף אחד לא ידבר איתם.

לדעתי הם גם לא יכולים לעשות הלחמות כאלו :-D

בקיצור לצורך העניין תבדקו את מקורות שלכם.

פורסם

אני כותב פן פעם אחרונה!

1 אני לא פירסמתי תמונות אלה פו ,גם לא חובה שלי ומפרסם מאיפה קניתי כי לדעתי זה לא חשוב!

2 מטרה -לאנשים שקונו\ים מוצרים דומים -שיעשו בדיקה איכות הלחמות(דעתי).

3 מגברים של GENESIS מצויינים

4 המגבר הנייל -חדש ועבר תיקון כל אצל יצרן אחרי בדיקת תקינות, אחרי יצור (זה שלא עשו הלחמות לטראנזיסתור בספק,פשלו -אבל הספק עובד )

5 שלחתי ל יצרן תמונות אלה וקיבלתי תשובה-זה ציתות ממכתב:

Profile is by Genesis standards an entry level product built with surface mounted componentry to keep pricing competitive, as it is manufactured in the UK.

............

More importantly the Genesis sound quality is designed into every product we make.

Best regards

Gordon Taylor

Tech Support

6 יום טוב לכווווולם .

7 .

פורסם

1. לעשות ביקורת הלחמות? בשביל מה?

הרי אתה עשית ביקורת וגילית שההלחמות חרא, ומה עשית עם זה? כלום.

אם כבר היית מגלה שההלחמות ברמה כזאת והייתה מחזיר הייתי מבין.

2. אני לא הבנתי לחלוטין את התגובה שלך, אבל אני מבין שהיצרן מודה שהמגבר עבר תיקון?

אם כן האם קיבלת עליו הנחה משמעותית שכן הוא REFURBISHED?

3. התגובה שקיבלת מג'נסיס היא דיי חסרת תוכן, ולי היא נראית כמו התגובות האוטומטיות האלו שמקבלים. האם גורדון טילור טוען בעצם שאם אתה קונה ג'נסיס ברמת הכניסה זה האיכות שתקבל?

4. בקשר לזה שלא תכתוב פה יותר, תראה זו זכותך ובחירתך. לפעמים לא כיף לשמוע את האמת ועדיף להיות בסביבה שבה כולם תומכים ומפרגנים בלי קשר למציאות. מה לעשות שאנשים כאן נוטים להגיד את האמת, גם אם היא לא נוחה.

פורסם

+1 לקודמי.

אתה אכן לא חייב לאף אחד כאן שום דבר, אך עדיין אני חוזר ואומר שזה כן חשוב, ושמין ההגינות, ולצורך שלילת [או אישוש] הטענות הללו, אתה מתבקש - ברשותך - לתת לנו פרטים, כדי שזה לא יהיה בבחינת "לפני עוור לא תתן מכשול".

ייתכן כי ישנה בעיה שאפילו יבואן או מפיץ מסויים לא מודע אליה [עדיין], ואתה ממש עוזר לכולם כאן [ואולי גם להם] כדי לטפל בזה.

זוהי אחת ממטרות הפורום.

אשמח אם תשקול זאת שוב ותשנה את דעתך.

פורסם

stich, אני לא מבין למה שלחת לי הודעה פרטית ובה כתבת את מה שכתבת :shock:

יכול להיות שאתה מבחינתך קנית את המגבר חדש, אבל זה מגבר שעבר תיקון.

חזור למקום שקנית את המגבר ממנו ובקש מהמוכר לפתוח מגבר נוסף. אם הוא יהיה באותו מצב - כנראה שככה באים המגברים.

אם הוא יהיה במצב מושלם ובלי שיחסר בו בורג או הלחמה מכוערת - כנראה שהמגבר שלך עבר תיקון ודרוש מהמוכר להחליף לך אותו.

לי קרה שקניתי כלי עבודה של "בוש" שמסתבר שכבר השתמשו בו בעבר. במדינת הקומבינות הישראלית הכל יכול להיות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא יודע על איזה קומבינות אתה מדבר

:-P

קניתי פעם מברגה שתעודות האחריות שלה היתה כתובה ככה שהייתי צריך להציב אותה בפני מראה בכדי שאוכל לקרוא אותה :?

האותיות פשוט נכתבו בסדר הפוך - מהסוף להתחלה, משהו מטורף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא מבין מה הסיפור הגדול פה.

קנית מגבר חדש ולטענך הוא עבר תיקון . קנית לא דרך היבואן הרישמי אלא דרך איזה שהיא קומבינה , ומי שמכר לך אותו דפק אותך. זה הסיכון בקניה שלא דרך יבואן מסודר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...