Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

לא יודע מה איתכם,אבל איך שאני רואה את זה,גודשים אופנוע כדי לעלות לווילי ב250 קמ"ש

פורסם
לא גודשים אופנוע בשביל לתת ל 4-5 מכוניות בראש (למרות שלפי מה שראיתי, הפעם רק זה יעזור).

גודשים אותו בשביל להגיד יש לי טורבו.

והורסים את ה-tractability של האופנוע, הופכים אופנוע ספורט המיועד להתנהג טוב לבהמה חסרת שליטה. לא מועיל, זה לא כמו ברכב, מנוע לא ידידותי - מתכון לחיים קצרים.

למשל: R1 עולה לווילי בלתי רצוני בתאוצה בסל"ד גבוה גם כך, עד הילוך 3 כולל (שזה מעל 200 קמ"ש). כדי להפוך את מה שטורבו יכול לתת לתאוצה - צריך להאריך את בסיס הגלגלים, לשים זרוע אחורית מוארכת - ויכולת התאוצה הנוספת מושגת ע"י פגיעה קשה בהתנהגות הכלי. אמריקאים אוהבים פרוייקטים כאלה, כי ממילא רוב הכבישים שלהם ישרים. אירופאים לא ממש בקטע. אופנועים ספורטיביים נבנים למסלול, והדגש הוא על התנהגות, מגובה בהספק. פגיעה קשה בהתנהגות לא שווה שום שיפור הספק.

לא יודע מה איתכם,אבל איך שאני רואה את זה,גודשים אופנוע כדי לעלות לווילי ב250 קמ"ש

זה לא הכי מעניין, או לחילופין - מי שרוצה לחיות, לא באמת רוצה לרכב 250 בכבישים, ואני לא שמעתי על מסלול שנבנה בארץ. ולמי שלא רוצה לחיות, בד"כ אין כסף ויכולת לעשות את הדברים האלה. בנוסף, אם כבר, אפשר להרים ווילי ב-50 ולהחזיק אותו עד 250, זה הרבה יותר מעניין.

מפלצות תאוצה - זה סקטור נפרד של שיפורי אופנועים, הוא לא חופף לסקטור של אופנועי ספורט, ולכן גם לא ממש נפוץ, כנראה. אולי ישתנה מתישהו, כשיהיה כאן ספורט מוטורי אמיתי :)

פורסם

צר לי להרוס (או לא ) לכם אבל יש R1000 2005 עם טורבו ולבעלים יש יאבוסה שלפי מה שאני יודע הוא הולך לגדוש גם אותה .

לפי מה שהוא מספר אז הR רוצה כל הזמן להיות בוילי :lol:.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

למה להרוס? זה מחזק את 2 הדברים שכתבתי:

1) טורבו פוגע בהתנהגות ושימושיות הכלי כאופנוע ספורט.

2) זה לעשירים שיכולים להחזיק יותר מאופנוע אחד.

נ.ב. אפרופו שיפורי אופנועים לקו ישר, R750 ישן עם מיכל מוסתר ומע' נייטרו היה קיים לפני כמה שנים טובות איפשהו באזור עפולה. זה המקרה הכי ישן של "מפלצת תאוצה" שאני מכיר.

• תוכן חדש...