Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בקרוב אני ארכוש פילטר פתוח לרכב שלי ( Mitsubishi Lancer ),

עשיתי חיפוש קטן בכמה אתרים ופורומים , כולל את זה, ועלו לי מספר שאלות שאשמח אם תוכלו לענות לי עליהן..

1. באתר ויקיפדיה מצאתי את הדבר הבא:

פילטר אוויר פתוח - למרות שמכניס אויר במהירות גדולה יותר למנוע, הוא אינו מוסיף הרבה עוצמה לרכב. הפילטר הפתוח מחליף את הפילטר של היצרן (לא חוקי במספר ארצות) ומסנן יותר מהר את האוויר עם זאת רמת הסינון נמוכה יותר ונכנס יותר אבק למנוע, דבר שעלול לפגוע בו בעתיד.

- רציתי לדעת אם השורה המוגדשת נכנונה, שהפילטר הפתוח מסנן פחות טוב ופוגע במנוע לאחר זמן מה.

2. מי מהחברות הבאות יותר טובה : Simota / K&N

3. האם הפילטר הפתוח חוסך דלק? ( זה משהו שהיה כתוב גם בויקיפדיה ) ועדיין לא החלטתי אם זה נכון או לא..

זהו לבנתיים, תודה למי שיעזור :wink:

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם
שלום לכולם, בקרוב אני ארכוש פילטר פתוח לרכב שלי ( Mitsubishi Lancer ),

עשיתי חיפוש קטן בכמה אתרים ופורומים , כולל את זה, ועלו לי מספר שאלות שאשמח אם תוכלו לענות לי עליהן..

1. באתר ויקיפדיה מצאתי את הדבר הבא:

פילטר אוויר פתוח - למרות שמכניס אויר במהירות גדולה יותר למנוע, הוא אינו מוסיף הרבה עוצמה לרכב. הפילטר הפתוח מחליף את הפילטר של היצרן (לא חוקי במספר ארצות) ומסנן יותר מהר את האוויר עם זאת רמת הסינון נמוכה יותר ונכנס יותר אבק למנוע, דבר שעלול לפגוע בו בעתיד. (נכון!).

- רציתי לדעת אם השורה המוגדשת[מודגשת] נכונה2. מי מהחברות הבאות יותר טובה : Simota / K&N

3. האם הפילטר הפתוח חוסך דלק? ( זה משהו שהיה כתוב גם בויקיפדיה ) ועדיין לא החלטתי אם זה נכון או לא..

לא חוסך, להפך, מעלה את תצרוכת הדלק!

זהו לבנתיים, תודה למי שיעזור :wink:

אתה עדיין מעוניין במסנן אויר פתוח?

ערכת חיפוש בפורום זה?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

די, נמאס לי לראות שרשורים על פילטרים פתוחים פה. :( כל כך הרבה כתבו פה על פילטר פתוח. הלוואי והיתה אותה כמות חומר על מגדשים כמו שיש על פילטרים פתוחים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

צביקה, זאת אומרת שפילטר אוויר פתוח רק גורם למגרעות ברכב אם הבנתי אותך נכון.

אם הפילטר הפתוח גורם למגרעות ולא עוזר בכלום מה הטעם שכל הרכבים המשופרים משתמשים בו?

Arcticat DVX400 2008

פורסם

אני בשבלבי התחלה של שיפורים לרכב.

אבל מה שאני שואף אליו זה ה EVO שאני אוכל לקנות בעוד כמה זמן ( לא מהחברה כמובן - יקר מאד )

אז ככה שאני עדיין לא סגור על במה יותר חשוב להשקיע כרגע, כי EVO תהיה אפשרית לקניה בעוד משהו כמו חצי שנה

וזה הרבה זמן

- בשורה התחתונה, אתה מתכוון שאם הוא לא משופר אין צורך להשקיע ?

Arcticat DVX400 2008

פורסם

מצטער על הדאבל פוסט, אין אפשרות לערוך פה הודעות.

עשיתי חיפוש מעמיק יותר בפורום ומצאתי שהפילטר הפתוח בעצם מזיק יותר נכון ויונק אוויר חם יותר מה INBOX

( הגעתי לזה מהניסוי הזה : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1332551 )

- השאלה שלי היא כזאת, אם אני ארכיב מגן חום לפילטר התוצאות יהיו שונות ? האוויר של הפילטר הפתוח יהיה

קר יותר מהאוויר שיונק ה INBOX? או שזה דבר שלא ניתן לשינוי - ה INBOX יונק אוויר קר יותר בכל מצב?

Arcticat DVX400 2008

פורסם

גם אני לפני הרכבה של פילטר פתוח.

אבל כמוני כמוך אחרי כל השרשורים שנפתחו פה, נראה לי שאני יוותר על פילטר פתוח,

וילך על inbox, יש אינדוקציה שמגיע מאחורי הפנס לתוך הפילטר ככה שאוויר קר לא חסר.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

יאשה יש אפשרות להמשיך את האינדוקציה אל מול הפילטר פתוח כך שתתקבל זרימת אוויר יותר טובה מומלץ?

או שאפשר להתפשר על פתוח אם מגן חום, או אפילו פילטר פתוח אם כיסוי קרבון?

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

פילטר פתוח עם מיגון מובנה , זה לא להיט . רצוי לבנות משהו מאסיבי יותר .

ובהחלט צינור שמגיע ממקום חיצוני רק יעזור .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...