Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אני מחפש מזה זמן רב חשמלאי רכב או מפעל לשיפוץ אלטרנטורים אשר משפץ עם חלפים "יפנים" , האלטרנטור שלי הוא של חברת דנסו - מעוניין לשפצו בחלפים איכותיים .

בינתיים פניתי למס' רב של מקומות כגון : "עלמה" בת"א , "גרינוולד" בת"א , "ד.ש." בפ"ת , "אוטו - סטרט " -בחולון ,

"אלקטרטו טיב" - בסגולה .

מה שנאמר לי ע"י חלק מאותם בעלי מקצוע שאין מקום בארץ שלא עובד עם חלפים סינים , אך יש מקומות שעובד עם חלפים

יותר טובים ויש עם פחות טובים .

היש מקום בארץ שמשפץ עם חלפים של חברת "בוש" , או "דנסו" ?

Sound Stream -Trantula 800.2

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום רב אני מחפש מזה זמן רב חשמלאי רכב או מפעל לשיפוץ אלטרנטורים אשר משפץ עם חלפים "יפנים" , האלטרנטור שלי הוא של חברת דנסו - מעוניין לשפצו בחלפים איכותיים .

בינתיים פניתי למס' רב של מקומות כגון : "עלמה" בת"א , "גרינוולד" בת"א , "ד.ש." בפ"ת , "אוטו - סטרט " -בחולון ,

"אלקטרטו טיב" - בסגולה . - לא להתקרב אליו (אני מכיר את חרטטן הזה אישית לוחצת)

מה שנאמר לי ע"י חלק מאותם בעלי מקצוע שאין מקום בארץ שלא עובד עם חלפים סינים , אך יש מקומות שעובד עם חלפים

יותר טובים ויש עם פחות טובים .

היש מקום בארץ שמשפץ עם חלפים של חברת "בוש" , או "דנסו" ?

תנסה לרכוש חלפים מקוריים או תחליפיים תוצרת בוש ב-EBAY ולנסות לשפץ לבד או למסור את החלקים למשפץ ולסכם איתו את העניין לפני ביצוע העבודה.

איזה כייף לי :)

פורסם

האלטרנטור שלי הוא של חברת "דנסו" , האם ניתן לשים בו חלקים של חברת "בוש" ? .

האם מישהו מכיר חנויות ב - EBAY ,שמוכרות חלפים לאלטרנטורים ? .

פורסם

אם ישפצו אלטרנטורים בחלקים מקוריים (יקרים) אז מחיר האלטרנטור עלול להיות קרוב למחיר של אלטרנטור חדש מקורי.

בהרבה מקרים סה"כ מחיר חלקים הנו גבוה בהרבה ממחיר של מכלל חדש שלם.

באיזה מכונית מדובר ואיזה שנת ייצור?.

אולי כדאי לך לברר מחיר של אלטרנטור חדש וכן לבדוק רכישת אלטרנטור משומש מפרוקי רכב (שאם הוא נראה כמקורי ולא צבוע אז יש לשער שלא נגעו בו).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
האלטרנטור שלי הוא של חברת "דנסו" , האם ניתן לשים בו חלקים של חברת "בוש" ? .

האם מישהו מכיר חנויות ב - EBAY ,שמוכרות חלפים לאלטרנטורים ? .

1. מה שכתב רפי לין נכון

2. אם תקנה את הרכיבים בחו"ל המחיר הסופי עשוי להיות נמוך

עלייך למסור פרטים מלאים של האלטרנטור בכדי שנוכל לעזור לך.

דגם/מק"ט/תפוקה.

יש חלקים של בוש שמתאימים לדנסו ברוב המקרים ניתן למצוא מייצב מתח תחליפי.

פורסם

האם ניתן לראות את המס' הקטלוגי של האלטרנטור - או את הדגם ללא צורך בפירוקו מהרכב ?.

אני גר בהוד השרון אם יש במקרה חבר פורום שגר באיזור ומוכן לנסות לעזור לדלות את הדגם של האלטרנטור , אני מוכן

להגיע אליו .

פורסם

בדרך כלל הפרטים המזהים נמצאים על תווית המודבקת על האלטרנטור.

על איזה רכב מדובר כולל קוד מנוע כפי שרשום ברישיון הרכב ?

ראה דוגמא למחירו של ווסת מתח מקורי של בוש במחיר מצחיק של 35 דולר כולל משלוח.

מחירו של ווסת מתח כזה בארץ הינו 900 שקלים ללקוח פרטי.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/VW-Audi-Bosch-Voltage-Regulator-80-96-NEW_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286Q2em63Q2el1177QQhashZitem250261752297QQitemZ250261752297QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

פורסם

הרכב הוא שרייד שנת 93 - מנוע 1,000 סמ"ק .

האלטרנטור המורכב כיום ברכב הוא לא מקורי של שרייד בעבר נזקקתי לתוספת אמפר עובר מערכת שהייתה קיימת ברכב .

האלטרנטור הוא 60 אמפר - של חברת דנסו - במקור הוא היה שייך לסוזוקי (הלוואי והייתי יודע איזה סוזוקי ) .

אני יכול להגיע גם לפתח תקווה והאיזור , אני מעוניין לקנות מ - EBAY את החלקים .

פורסם

היש חבר פורום בעל בלנו או יורוסוויפט - אני מעוניין לדעת מאיזה רכב נלקח האלטרנטור אר מותקן ברכבי .

ואז אני יכול להזמין את החלקים הנדרשים .

פורסם

עידכון הייתי היום אצל מספר חשמלאי רכב בכפר סבא וגם במוסך מורשה סוזוקי , אך ללא הצלחה אף אחד לא זיהה לאיזה רכב שייך האלטרנטור במקור .

פורסם

פרק את האלטרנטור מהרכב ותעלה תמונות ברורות מכמה זוויות ואני בטוח שאחד מבעלי המקצוע בפורום יזהה את האלטרנטור.

מה הבעיה עם האלטרנטור ?

פורסם

היי הייתי עכשיו במוסך "סוזוקי" מורשה מבית מכשירי תנועה ברעננה , החשמלאי שם בדק ואמר לי שזהו אלטרנטור של בלנו שנת 2003 .

טילפנתי למחסן המרכזי בפ"ת של מכשירי תנועה - הם נתנו לי את המס' קטלוגי של האלטרנטור והוא : 3140060G13 , מנהל

מחלקת חשמל במוסך המרכזי אמר לי שהאלטרנטור הוא 60 אמפר , שאלתי אותו איזה חברה האלטרנטור והוא אמר לי של חברת

דנסו .

איזה חלקם אני צריך לקנות ע"מ לבצע שיפוץ מקיף ב- EBAY , ואיך אני מוצא אותם באתר .

פורסם

סלח לי שאני מגיב כך ,אבל למה הטררם?

שפץ כמו כולם זה יעלה כמה מאות ואני מאמין שיחזיק כמה שנים.

לחילופין לא חסר בלנו בפרוקיות(ולך תדע אם מה שתקנה לא עבר שיפוץ כבר).

פורסם

לעולם לא חשבתי על לקנות אלטרנטור מפירוק , זה חתול בשק - לא משנה כמה הוא עולה .

לגבי שיפוץ בארץ - אני מעדיף שלא , אם יש לי אפשרות לקנות חלקים באיכות מצויינת בארה"ב ובארץ רק להרכיב אותם אני מעדיף .

• תוכן חדש...