Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרק שוב תודה על העזרה .

ראיתי שיש 6 סוגי אלטרנטורים של סוויפט , לא הצלחתי לראות מה ההבדל בינם לבין מה שיש לי .

היום הם סגורים בארה"ב , מחר אני יטלפן אליהם וישלח להם תמונות של האלטרנטור שלי .

האם ידוע לך אם האלטרנטורים שלהם הם של חברת "בוש" או של "דנסו" ? , האם הם מוכרים חלקים כמו ווסתים לאלטרנטור ? .

או שרק חלק מוגמר .

Sound Stream -Trantula 800.2

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום רב אני מחפש מזה זמן רב חשמלאי רכב או מפעל לשיפוץ אלטרנטורים אשר משפץ עם חלפים "יפנים" , האלטרנטור שלי הוא של חברת דנסו - מעוניין לשפצו בחלפים איכותיים .

בינתיים פניתי למס' רב של מקומות כגון : "עלמה" בת"א , "גרינוולד" בת"א , "ד.ש." בפ"ת , "אוטו - סטרט " -בחולון ,

"אלקטרטו טיב" - בסגולה .

מה שנאמר לי ע"י חלק מאותם בעלי מקצוע שאין מקום בארץ שלא עובד עם חלפים סינים , אך יש מקומות שעובד עם חלפים

יותר טובים ויש עם פחות טובים .

היש מקום בארץ שמשפץ עם חלפים של חברת "בוש" , או "דנסו" ?

עזוב אותך שטויות עם קניות באתרים וכאלה.

תפנה לחברת "לדיקו" יבואנית "BOSCH" בארץ והם ימצאו לך פתרון.

יכול מאוד להיות שזה יהיה פתרון לא הכי זול אבל זה יהיה פתרון עם אבא ואמא.

כל בעיה עתידית שתהיה לך אז יש לך אחריות.

PUMA

פורסם

אני יעדכן היום או מקסימום מחר עם תשובות עדכניות .

לגבי לדיקו שוחחתי איתם וכפי שמרק אמר הם אכן לא מוכרים ללקוח פרטי .

כשצלימתי את ווסת המתח + המיישר .

הוצאתי אותם משקיות שרשום עליהם במפורש מיוצר בסין .

הישראלים לא יודעים מה זה לתת שירות , שאני מטלפן לספק חלקים בארה"ב יש לו את על הסבלנות - הוא לא אומר לי תגיע לכאן -

נראה אם יש לי וכו' .

בארץ השירות פשוט מתחת לכל רמה .

פורסם

שמע הסיפור הזה לא הולך טוב כי אתה חייב דגם/חברה- משהו קונקרטי לגבי האלטרנטור שברצונך לשפץ. כל התמונות וההסברים לא יועילו.

המלצה שלי-

אם הרכב מושבת בגלל האלטרנטור התקול- פרק את האלטרנטור שלך ותמצא את הדגם שלו ובתקווה גם מק"טים של החלקים שתפרק ממנו.

אם הרכב לא מושבת קנה אלטרנטור זהה מפירוקיה ושפץ אותו. מחירו של אלטרנטור מפירוק יהיה נמוך משמעותית ממחיר החלקים המקוריים ממילא כך שזה זניח. כך תוכל לשפץ אותו בזמנך הפנוי.

אגב כדאי שתבדוק מראש- לא מן הנמנע ששיפוץ בחלקים מקוריים יעלה בערך אותו הדבר כמו קניית אלטרנטור מקורי חדש.

פורסם
הרבה חברי פורום מרימים גבה , מדוע אני מתעקש לקנות חלפים מקוריים לאלטרנטור של ( שרייד שנת 93 ) , אני מאמין שחלק

מקורי מחזיק הרבה יותר זמן מעמד .

ודבר שני עלות החלפים מארה"ב נמוכה ( מייסב אני אקנה בארץ , מיישר מתח , מייצב מתח בחו"ל ) .

מנסיון אישי שלי למדתי שעקשנות וחפירה בנושא שמציק לי גורמת ברוב המקרים ללמוד עוד כמה דברים על הדרך,הערך המוסף של הלמידה בדרך קשה והעקשנות הוא עצום.

מצפה לפתרון אם יש

פורסם

לאחר המון בירורים שעשיתי בארה"ב ללא מק"טים של האלטרנטור או של החלקים הפנימים שדרושים להחלפה הדבר בלתי

אפשרי , כמו שכבר אמרו מרק ואביב .

לכן אין מנוס אלא לשפץ את האלטרנטור בארץ .

פורסם

לא מבין את ההתעקשות הזאת על מקורי, יש דברים שכדאי לשים מקורים ויש כאלו שלא 2 סיבות למה לשים משופץ:

בעלות של 1 מקורי תוכל להחליף 3-4 משופצים שרוב הסיכויים שגם המשופץ יחזיק לך הרבה מאוד זמן.

אם תשים מקורי כמעט בטוח שהוא יחיה הרבה יותר זמן ממה שהרכב שלך יחיה.

אני אחד שגם אוהב חלקים מקוריים אבל מבירור שעשיתי באלטרנטורים זה לא תמיד משתלם כי גם אם תקנה חלקים מחו"ל זה לא בטוח שיצליח השיפוץ העצמאי שלא לדבר שגם החברות הגדולות מיצרות חלקים בסין .

אם תרצה אני אביא לך טלפון של מישהו בירושלים שמשפץ אלטרנטורים וסטרטורים אם תרצה דבר איתי בה"פ.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עידכון לאחר בירורים יסודים בארה"ב .

לגבי החלפים לאלטרנטור ותוצרתם : כמובן שגם שם קיימים חלקים סינים אך יש גם חלפים מקוריים כדוגמת דנסו .

בארץ לפני מספר חודשים שביררתי לגבי החלפים שמתקינים בשיפוץ :כל בעלי המקצוע שאני שאלתי אישית לא מוכנים לומר

שהם שמים חלפים סינים אלא רק אחרי שלוחצים עליהם וגם אז הם עושים פרצוף חמוץ .

האלטרנטור שביררתי עבורו הוא של סוויפט שנת 93 .

להלן המחירים מארה"ב :

Hello,

The unit we are looking at is the same as the pics.Unit # 100211-6600 Denso

The aftermarket parts are :

Regulator : 230-52024 has a price of $26.51 in stock

Rectifier : 172-52009 has a price of $16.64 in stock

--------------------------------------------

The parts in OEM Denso:

Regulator :126000-0850 has a price of $185.94 special order non -stocking item

Rectifier :021580-3130 has a price of $87.89 special order non -stocking item

----------------------------------------------------------------------------------

For a complete alternator

Only available in Remanufactured Denso

Part # 210-0407 OEM Denso has a price of $160.37 with a $34.00 core exchange. special order non -stocking item

פורסם
אני יעדכן היום או מקסימום מחר עם תשובות עדכניות .

לגבי לדיקו שוחחתי איתם וכפי שמרק אמר הם אכן לא מוכרים ללקוח פרטי .

כשצלימתי את ווסת המתח + המיישר .

הוצאתי אותם משקיות שרשום עליהם במפורש מיוצר בסין .

הישראלים לא יודעים מה זה לתת שירות , שאני מטלפן לספק חלקים בארה"ב יש לו את על הסבלנות - הוא לא אומר לי תגיע לכאן -

נראה אם יש לי וכו' .

בארץ השירות פשוט מתחת לכל רמה .

כן יודעים לתת שרות ,לא יודעים לתת שרות,עובדה היא שלכולם יש אלטרנטורים שעובדים ברכב,הרי לא ייתכן שמדינה שלמה תרקוד סביב האלטרנטור שלך נכון ?

תן קצת כבוד לבעלי המקצוע.

פורסם

אני נותן כבוד לבעלי המקצוע , אך אני הלקוח ומגיע לדעת איזה חלפים הוא שם לי בתוך האלטרנטור - אני משלם על זה כסף

ולא מעט וזו זכותי כלקוח .

זה שלרוב האנשים לא איכפת איזה חלפים שמים להם ברכב - זה לא אומר שאסור לי לשאול .

הבנתי שעדיף לקנות אלטרנטור ששופץ במפעל של דנסו בארה"ב - עם חלקים מקוריים של דנסו אשר מיוצרים ביפן - המוכר

בדק לי שאכן הוא משופץ במפעל של דנסו בארה"ב - והחלקים הם מקוריים של דנסו .

אלטרנטור כזה יחזיק מעמד הרבה יותר זמן מאשר אלטרנטור עם חלקים סינים , עלות אלטרנטור כזה 160$ .

עדיף לשלם פעם אחת יותר ולקבל אלטרנטור שיחזיק לטווח יותר ארוך .

• 8 שנים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...