Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סלח לי שאני מגיב כך ,אבל למה הטררם?

שפץ כמו כולם זה יעלה כמה מאות ואני מאמין שיחזיק כמה שנים.

לחילופין לא חסר בלנו בפרוקיות(ולך תדע אם מה שתקנה לא עבר שיפוץ כבר).

ניצן צודק, אני לפעמים תוהה, למה הפדנטיות הזאת. בסה"כ, שרייד שנת 93 - מנוע 1,000 סמ"ק .

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

היי דוד,

לאחד יש שרייד 93 ובשבילו זה מרצדס ספורט :-) האמת שאני די מבין את הבחור אבל לצערי איני יכול לעזור לו.

המק"ט שצירפת אכן הוא של אלטרנטור 70A עבור בלאנו אבל זה לא מקדם אותנו לשום מקום.

אתה צריך שרטוט 'מפוצץ' של החלקים עם מק"ט של ווסת המתח+דיודות יישור+פחמים או כול המכלול (פחמים ניתן להשיג בארץ לפי דוגמא)

מיסבים אין צורך לחפש מק"ט או לרכוש מקוריים מכיוון שמיסבים ניתן לרכוש בארץ תוצרת חברות מובילות כגון: SKF/NSK וגם NTE לא רעים למטרה זו.

בדרך כלל על המיסב חרוטים מידות היסוד שלו או קוד הייצרן ואין לי בעייה למצוא לך מייסב תואם באיזור ת"א.

לאחר שתמצא את החלקים אני הדריך אותך כיצד לבדוק/לפרק/להרכיב את האלטרנטור.

יש צורך לבדוק את הסלילים,התנגדות/מוליכות וגם את תקינות הבידוד החיצוני.

עלייך לפרק את האלטרנטור מהרכב ולפרקו לחלקים בכדי שתוכל להזמין ווסת+דיודות יישור במידה והן לא תקינות.

עלייך גם למצוא מישהו שיחרוט לך את טבעות ההחלקה.

ראה שרטוט מצורף של אלטרנטור עבור בלאנו 95-75A (הדגשתי את החלקים הבעייתים שאתה צריך להשיג).

כול הכתוב כאן הינו על קצה המזלג ללא פירוט וכניסה לפרטים הקטנים (השורה מיועדת למי שנוהג לחפש שגיאות אצל אחרים)

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

קראתי את השרשור הזה ואני לא יודע מה להגיד, שמע עם תשלח את האלטרנוטר שלך לשיפוץ וזה יצא יותר זול אז למה לא, כל האטרנטור מישפוץ שראיתי יחזיק כמה שנים אז חבל על המאמץ שלך, (קח את הדברים שלי כמלצה בלבד:roll:)

ערב טוב שיהיה.

פורסם
לעולם לא חשבתי על לקנות אלטרנטור מפירוק , זה חתול בשק - לא משנה כמה הוא עולה .

לגבי שיפוץ בארץ - אני מעדיף שלא , אם יש לי אפשרות לקנות חלקים באיכות מצויינת בארה"ב ובארץ רק להרכיב אותם אני מעדיף .

דעתי האישית:

עדיף אלטרנטור מקורי מפירוק ("חתול בשק" כדבריך) מאשר משופץ בארץ. אני כבר הספקתי לראות את "איכות" השיפוץ כאן בארץ ואני בהחלט מבין לליבך (לא משנה שזו שרייד 1000 שנת 93- זה מעצבן לעשות את העבודה פעמיים ועוד יותר מעצבן זה להתקע עם הדבר הזה פעמיים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היי,

1. אני ממליץ לך לפעול על-פי המלצתו של בעל מקצוע איציק.נ (ראה גם פרוייקט שלו בדף הפרוייקטים).

2. בהמשך להודעות בפרטי...

אין צורך לרכוש סטטור ורוטור.

בודקים את הסליל של הסטטור וגם הרוטור בעזרת DMM (התנגדות) + בדיקה חזותיית כגון: תקינות הבידוד של הסליל (הלכה לא התקלפה)

במידה ותחפוץ בתמונות+הסבר מקצועי לבדיקת הסטטור+רוטור יש בידי תמונות של בדיקות שביצעתי לחלקים של פולו כולל תמונות של חריטת טבעות ההחלקה.

פורסם

אני מעוניין באם מישהו מכיר חנות ב - EBAY ארה"ב , חנות אשר מוכרת חלפים לאלטרנטורים כגון:

ווסת מתח + דווידת יישור + פחמים + מייסבים .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

ידידי היקר,

קטלוגים של ווסתים ודיודות וכדומה לא חסר לי ! עלייך לספק תיאור מדוייק של כול חלק או מק"ט אחרת חבל על הזמן.

פורסם

אתה חייב להרגיע את עצמך קצת.

זה לא אלטרנטור של בוגאטי או פורשה,

סה"כ אלטרנטור של סוזוקי, קנה אחד משופץ, או קנה חלפים סיניים ושפץ לבד, זה יחזיק לך שנים, הרכב ימות לפני.

אתה נוסע בדייהטסו שרייד 1000.

כל הנאמר, נאמר ברוח טובה וכהמלצה בלבד.

אני אישית עובד עם ד.ש. כבר שנים, רכשתי מהם עשרות סטרטרים ואלטרנטורים ואחוז הלא טובים מאוד נמוך.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם
שלום רב אני מחפש מזה זמן רב חשמלאי רכב או מפעל לשיפוץ אלטרנטורים אשר משפץ עם חלפים "יפנים" , האלטרנטור שלי הוא של חברת דנסו - מעוניין לשפצו בחלפים איכותיים .

בינתיים פניתי למס' רב של מקומות כגון : "עלמה" בת"א , "גרינוולד" בת"א , "ד.ש." בפ"ת , "אוטו - סטרט " -בחולון ,

"אלקטרטו טיב" - בסגולה .

מה שנאמר לי ע"י חלק מאותם בעלי מקצוע שאין מקום בארץ שלא עובד עם חלפים סינים , אך יש מקומות שעובד עם חלפים

יותר טובים ויש עם פחות טובים .

היש מקום בארץ שמשפץ עם חלפים של חברת "בוש" , או "דנסו" ?

העקשנות שלך למוצר מיטבי חיובית.

נסה ללמוד את הנושט יותר לעומק עצמאית.

http://clickit3.ort.org.il/Apps/WW/Page.aspx?ws=68026170-d428-4d79-953d-a46f31c9affd&page=9e3e9175-b634-4eb2-8c86-9302eb459f14&fol=94be597b-0d87-40d5-a64a-9ef0f9cdfec3

פורסם

חברים יקרים.

אתם דוחפים אותו בכוח לשפץ את האלטרנטור לבד. הבחור כפי שכתב, "אני מחפש מזה זמן רב חשמלאי רכב או מפעל לשיפוץ אלטרנטורים אשר משפץ עם חלפים "יפנים".

מרק, שמה עלה בדעתך שלבחור אין את הזמן, הידיים והידע לשפץ לבד ?. נראה לך שחלק כזה מחפשים, "מזה זמן רב" ?.

תאמין לי שיש ברשותי בדיוק אלטרנטורים כאלה 60A. לא הצעתי לו משום שכך כתב. ובנוסף, ציפור קטנה לחשה לי שאלט' משופץ ע"י חברה ותיקה ורצינית עולה 400 ש"ח לפני מע"מ עם אחריות 3 חודשים. אז מה הבעיה ?.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

היי,

אחרי שפע המלצות של חבריי הפורום לרכוש אחד משופץ אני השתכנעתי שמוטב שתקנה אחד משיפוץ או פנה אל חבר הפורום דוד.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מנסה להעלות תמונות בסיומת JPG אך הן בגודל של 3.2 מ"ב - מישהו יודע איך ניתן להקטין אותן לגודל הרצוי של תמונות בפורום ? .

למרות המלצות על רכישת אלטרנטור מפירוק או משופץ בארץ , אני החלטתי לקנות את החלפים בחו"ל(ארה"ב) .

לשם כך אני זקוק לעזרת חברי הפורום : הרכב בו מותקן האלטרנטור הוא דהייטסו שרייד שנת 93 - מנוע 1,000 סמ"ק .

זה לא האלטרנטור המקורי של הרכב - הוא הוחלף לאחד עם הספק יותר גדול - הספקו שאני ראיתי ב "טסט בנץ'" לפני שהתקינו לי

אותו היה 60 אמפר , ככל הנראה הוא אלטרנטור של סוזוקי סוויפט .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

שלום,

קיימת תוכנה חיינמית של מיקרוסופט הנקראת Image Resizer שתוכל להוריד אותה מהקישור המצורף.

לאחר ההתקנה התווספו לך מספר אופציות לקליק הימני של העכבר לדחיסה/הקטנה של תמונות (יש לעמוד עם הסמן של העכבר על התמונה).

התוכנה עובדת מצויין ולא גורמת לשום בעיה במחשב.

http://www.microsoft.com/Windowsxp/downloads/powertoys/xppowertoys.mspx

• תוכן חדש...