Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם רציתי להתייעץ עם כל מי

שיוכל לעזור לי לגבי נושא שצץ אצלי לאחרונה {אתמול בערב} בקאמרי 2003 אחרי שאימצתי את המנוע

נדלקה לי המנורה של הבדיקת מנוע ומאז האוטו לא נכנס לי להילוך רביעי

וממילא הנסיעה המהירה שלי היא על הילוך שלישי בטורים גבוהים מה שמאמץ את המנוע ושורף יותר דלק

רציתי לדעת אם יש למישהו משהו ליעץ לי לפני שאני אקח את האוטו למוסך

ואולי הבעיה היא בפלאגים ואם כן האם כדאי לי לבדוק את זה באופן עצמאי??

פורסם

בהנחה והגיר אוטומטי ככל הנראה נורית התקלה שנדלקה מבשרת על כך שתיבת ההילוכים נכנסה למצב חירום.

כדאי בהקדם לגשת למוסך מתמחה בטויוטה/למכון לגירים אוטומטיים לאבחון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא.

אם בוודאות הנורית שנדלקה, היא של "תקלת ניהול מנוע", הרי שיש לגשת למוסך מורשה טויוטה או למקום המתמחה בדיאגנוסטיקה, ולחלץ קוד תקלה, ולהתייחס בהתאם.

יתכן שהתקלה שנרשמה, מנעה כתוצאה מניהול, העברת הילוך נוספת, לאו דווקא בעיה בגיר.

לא כדאי לעסוק בניחושים, הזול ביותר הוא לחבר סקנר ולחלץ קוד תקלה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אז ככה באמת הלכתי למוסך ועשו לי דיאגנוזה על הרבכ וגילו שהחיישן מהירות שמותקן על הגיר

ומודד את הסלד שנכנס ויוצא נשרף או התקצר

ובקיצור אני לא יודע אם לטפל בזה במוסך המורשה בירושלים {שהם כנראה ידאגו להוציא ממני סכום מכובד}, או שלמישהו יש אלטרנטיבה יותר זולה ואם יש והוא יציע לי אותה אני אודה לו מאוד

• תוכן חדש...