Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי חיפוש בפורום לא עזר וגם לא המדריך שהיה מצורף למגבר.

עד כה לא נתקלתי בבעיה היות ואני משתמש עם HU בעל 4 יציאות ללא יציאה ייעודית לסאב, כלומר צמד RCA לטובת הקומפוננטים וצמד RCA לטובת סאב בגישור.

כרגע מתחיל להסתמן כיוון של החלפת ה-HU הותיק ב-CarPC וכתוצאה מכך עולה שאלה בעניין החיווט.

כרטיס הקול המיועד מכיל מספר חיבורי 3.5מ"מ (שקע אוזניות) כאשר כל שקע כזה מוציא זוג ערוצים, פרט לשקע אחד שמוציא את המידע לרמקול הסנטר והסאב, משמע אני אקבל RCA אחד עבור הסאב.

מה דרך החיבור הנכונה:

1. חיבור מפצל ל-RCA של הסאב ככה שבעצם אני מכניס את הסיגנל לשני הערוצים.

2. ללא מפצל, חיבור ה-RCA הבודד ישירות לאחד מהערוצים עליהם יושב הסאב בגישור, הפעלת המגבר על מצב מונו לאותו צמד ערוצים שבגישור.

תודה רבה.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

אם אתה משתמש בKX DRIVER אז אין לך בעיה כי אתה קובע מה המקור שיתנגן ולאן הוא יצא

ככה שתוכל לחבר את 2 הכבלים למגבר ולנתב את הסאונד אליהם

אפילו לעשות MONO-MIX

פורסם

אכן, KX PROJECT על AUDIGY2 ZS.

הכרטיס נחת היום וכבר הותקן, מחר אני מקווה לבצע ניסוי כלים.

הבנתי את הרעיון, את הביצוע אני מקווה שאצליח להבין מחר מקריאה ב-FAQ של KX.

כל נושא המיקסרים בדרייבר הזה קצת מורכב לי רעיונית, אך ברגע שאבין מה הולך לאן ואיך אסתדר.

תודה.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

• תוכן חדש...