Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני שואל בשביל חבר ששאל אותי ולא ידעתי לענות לו.

יש לו חיפושית שנת 73,ורצינו לדעת האם אפשרי לשים לה מנוע גדול יותר של רכב אחר ולא של חיפושית.

יותר לידע כללי מאשר להוצאת פרוייקט כי גם אם זה אפשרי אני מניח שזה פרוייקט מטורף.

אבל רציתי לדעת האם אפשרי להרכיב לחיפושית מנוע של רכב אחר,יותר גדול או באותו גודל.

ואם כן אז מנוע של איזה רכבים?

תודה רבה

פורסם

יש מנוע של חיפושית גם בנפח 1500. ראיתי מישהו מוכר כזה.

בספק שמישהו יאשר לך מנוע של רכב אחר ברישיון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פותח השרשור שלום

אם מדובר בבאגי, אפשר לשים מנוע של סובארו, יש מתאמים בין המנוע לגיר ועשו את זה לא פעם בארצינו.

אם הרכב נוסע בכביש, שכח ממה שכתבתי.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

יש כמה פרוייקטים מאוד מטורפים שכוללים הרבה מאוד שינויים של התאמת מנוע פורשה לחיפושית

יש אפילו כמה בארץ

פורסם

החיפושית הינה (כמעט) המכונית היחידה שבה אפשר להגדיל נפח מבלי להחליף מנוע.

מנוע החיפושית בנוי מבלוק שאליו מיתחברים הצילינדרים באמצעות הברגות ארוכות (גוז'ונים).

בעיקרון, הגדלת הנפח מיתבצעת ע"י החלפת הצילינדרים עצמם שכאמור מיתפרקים, באלו של מנוע בנפח גדול יותר, עד 1.8.

מנועי 1.7 - 1.8 היו בדגמי ה 411\412 והגיעו להספקים של 80-85 כ"ס.

הבעייה היא להשיג מנועים כאלו לצורך פירוק הצילינדרים, ובנוסף, בשל הצילינדרים הגדולים יותר נוצרת בעיית קירור, מאחר ואין זרימת אוויר מספקת בין הצילינדרים.

ההגדלה הנפוצה ביותר היא לנפח 1.6, וכל מכונאי שמבין בחיפושית יכול לבצע בקלות את ההסבה.

סה"כ יתקבלו 50 כ"ס במקום 40 או 44 כ"ס במנוע ה 1.3, אך השיפור מורגש בהחלט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
יש כמה פרוייקטים מאוד מטורפים שכוללים הרבה מאוד שינויים של התאמת מנוע פורשה לחיפושית

יש אפילו כמה בארץ

היו לפני הרבה שנים שתי חיפושיות כאלה באשדוד(כחבר'ה צעירים היינו יותר מנלהבים לראות את המפלצות הללו חורכות את האספלט). אם אני זוכר המוסך שהיה אחראי לטירוף הזה היה מוסך "אלכס" באשדוד או מוסך "אמנון". אבל אני ממש ממש לא בטוח.

בכל אופן השדרוג כולל לא רק מנוע אל מכלולים נוספים ובהם הבולמים, הבלמים ובסה"כ כל המערכות.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

יש אלף אפשריות בוא למפגש שלנו ברמת גן בשישי ותראה הכל וחוקי

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כמו שאמר אומי יש כבר אנשים שעשו הגדלות נפח במנוע מקורר אוויר רק להגיע ולשמוע.

מנוע 1500 הוא לא חזק במיוחד, עדיף 1600 ,אם יש לו 1600 או 1300 יש לו בסיס מצויין לשיפורים.

הוא יכול להחליף טלטלים,בוכנות,ראשים,שני קרבורטורים כפולים ,הרחבת סעפת יניקה,החלפת האגוזוז ל4-1 כולל סעפת ,החלפת קרטר לאחד גדול יותר וככה להתגבר על השיפורים עם עוד קירור וכמובן להחליף משאבת שמן לאחת עם פילטר חיצוני.(יכול להיות שצריך לשדרג את המניפה+הבית שלה+הקולר)

הרוב עושים מנוע 1700 או 1800 או1900 אפשר גם יותר אבל צריך הרבה כסף.

הכי טוב זה להגיע עם האוטו למפגש מאחורי האיצטדיון ברמת גן עם החיפושית ולהתייעץ איתם .

אה ,אתה יכול להרכיב מנוע של פורש מאותה שנה..אם תמצא:twisted:

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...