Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרטים על מרצדס ארוכה - 6 דלתות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדגם היה פעם יותר נפוץ בכביש, בעיקר אצל מוניות, והיום נדיר לראות אותו .

זאת מרצדס עם 6 דלתות שנראית כמו מרצדס רגילה שהאריכו אותה.

מישהו יכול לומר איזה דגם זה ולתת פרטים עליו?

תודה...

פורסם

עד לפני שנה המוניות האלה היו נפוצות בירושלים באיזור של העיר העתיקה...

חלק מהן נמכרו לפרטי וחלק מהן הלכו לפירוק

עד היום יש במזרח ירושלים מונית כזאת שעדין נוסעת...מונית ישראלית לא פלסטינאית

אגב במקומם היום יש את המרצדס ויאנו, פולקסוואגן קראוול ולאחרונה גם יש מוניות מדגם סאנגיונג רודיוס...

אגב מישהו זוכר שפעם גם היו מוניות אופל אומגה לימוזינות...

פעם אחרונה ראיתי מונית כזאת בשנת 2000 באיזור באר שבע

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יצא לי לראות בארץ מרצדס כזו (שחורה, עם מדבקה של שגרירות) עם סיפור מעניין. אדם הגיע לגרמניה כדי לרכוש את הרכב ולהביאו לארץ (לא יודע בוודאות אם היה זה עבור השגרירות או שלא). כשהגיע לגרמניה הודיעו לו שהרכב מיוצר במרכב של 6 דלתות רק עם מנוע 2.5 ליטר (5 צילינדר, 10 שסתומים), בעוד אותו אדם אמר שהוא מעוניין במרכב 6 דלתות אבל עם מנוע 3 ליטר (6 צילינדר). כשנאמר לו שרכב כזה לא מיוצר, הוא רכש את הרכב במרכב 4 דלתות והמנוע המבוקש, ובמפעל קרוב חתכו את הרכב באמצע והוסיפו לו את המקטע האמצעי ה"חסר". בסופו של דבר הוא קיבל את הרכב שרצה. הבנתי שהרכב עמד הרבה זמן במכס בארץ ללא אישור כי טענו שרכב כזה פשוט לא קיים - רכב "קומבינה" :)

אני מצטער אם אני לא בקיא בכל הפרטים, אבל בכל אופן יצא לי לראות את הרכב פעם מקרוב. בחיים לא הייתי מנחש שזהו רכב שנוסר לשניים (כבר ביומו הראשון), כי העבודה פשוט נעשתה בצורה מדהימה. הדבר היחיד שניתן היה לראות היה חתיכת אגזוז מרותכת היכן שהוסיפו את המקטע האמצעי.

מעניין אותי אם הרכב הזה עדיין נוסע.

פורסם

אם אני זוכר את הסיפור נכון גרסת ה 6 דלתות הומצאה במיוחד לארץ,אחרי זה ראו שיש ביקוש אז הם מכרו אותם לשאר העולם.

הייתי במילואים באזור יריחו לפני שנה,היו שם דיי הרבה מוניות כאלה.

ובפורד טרנזיט היו מכניסים 25 איש.

אייל

פורסם

כנראה שאין נהגי מוניות בפורום כי אם היו ,היו מספרים על הצרות שהרכב הזה עשה...

אחד המרצדסים הגרועים בהסטוריית היצרן,רכבים כבדים מדי למנוע הקטן ורכשו אותם נהגי מוניות לקו ירושלים ת"א (בהתחלה) מנועים נשפכו כמו מים,תביעות נגד היבואן והחברה ובכלל שישו ושימחו.

על מה הפליאה לגבי המרצדס המוארך? כל לימוזין היא רכב סטנדרטי שהוארך.

פורסם
הוא רכש את הרכב במרכב 4 דלתות והמנוע המבוקש, ובמפעל קרוב חתכו את הרכב באמצע והוסיפו לו את המקטע האמצעי ה"חסר". בסופו של דבר הוא קיבל את הרכב שרצה.

:shock: לא היה יותר פשוט לשתול את המנוע הגדול יותר בבודי הארוך? :shock:

• תוכן חדש...