Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת פג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פג'ו 206XT שנת 99. קילומטרג' נמוך. כשרק קניתי אותה עשתה בעיות, אבל עכשיו אחרי שנה התאזנה (לאחר טיפולים רבים במוסך מורשה).

אני מעוניינת להחליף אותה ביונדאי גטס 2003 (באותו הסכום).

האם כדאי ? או הפג'ו עדיפה על היונדאי?

פורסם

בעבר היתי מאבטח בתחבורה הציבורית, הרכב בו נהגתי במשך 9 שעות כל יום למשך חצי שנה היה גטס. דבר אחד זוכר לשמצה הוא תצרוכת דלק עלובה. הרכב אוהב בנזין והמון. יש לומר שמדובר על התקופה שלפני 4 שנים בערך ושמעתי שמאז יונדאי שיפרו את תצרוכת הדלק של הגטס, בנושא השיפור אני לא בקיא ועל כן אמנע מלהטעות אותך.

מבחינת נוחות הנהיגה אפשר לומר שהרכב נוח לנהיגה מבחינת תנוחת הנהיגה והתגובות של הרכב. אני זוכר שלתקופה מסויימת הייתה לנו סוזוקי איגניס שהייתה אמנם יותר זריזה יותר חסכונית אבל ממש לא נוחה. בהשוואה לגטס הסוזוקי נטולת מערכת שיכוך ועל כן קופצנית מאוד, על חויית קפיצים מרקידה זאת יש להוסיף את העובדה שבסוזוקי ישנם כסאות עם ריפוד דק ונוקשה מאוד ולכן עם הרכב מגיע קצת כאב גב.

לזכות הגטס יאמר שהרכב רגוע מבחינת התגובות אך בהחלט הן קיימות כשצריך ללחוץ על הדושה, הישיבה ברכב נוחה מאוד גם לאורך זמן - גם הכסא וגם בולמי הזעזועים.

היות והיו מס' כאלה ביחידה זכורות לי בעיות שהן פיתחו במזגן, לא משהו רציני אבל היינו צריכים לשלוח אותן תכופות לניקוי פילטר (יש לחקת בחשבון שהרכבים שלנו נסעו 15 שעות ביום).

שורה תחתונה - הרכב נוח תבדקי תצרוכת דלק (-:

נ.ב. מדובר בדגם האוטומטי

פורסם

להגיד על הגטס שהיא רכב נוח אפשר רק בהשוואה ל-M113 (הנגמ"ש הצה"לי. ולא, הוא לא נוח). הרכב לא נוח בצורה קיצונית וזה מפריע בו אפילו יותר מצריכת הדלק. על התנהגות כביש אין מה לפרט - בינונית מינוס.

לפותחת השרשור: יש לך רכב שכבר התאזן מבחינת טיפולים, את יודע בדיוק מה עבר עליו ומה צריך, אם צריך. הרכב הזה יותר נוח מהגטס, התנהגותו טובה ובטוחה יותר מזו של הגטס וסביר להניח שצריכת הדלק שלו טובה מזו של הגטס גם כן. זה שהוא יפה יותר מהגטס זה אולי בעיני המתבונן, אך בטוחני שרוב המתבוננים יסכימו אתי.

בקיצור - הייתי ממליץ להישאר עם ה-206.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...