Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם יש לי רכב לנטיס 2001 הרכב לא מניע הוא מראה סימנים שכמעט והוא מניע ,יש ניצוץ יש דלק (דלק נקי ואכותי) הוחלף חיישן קרנק חדש לבדיקה לא עזר. פלגים וחוטי הצתה תקינים הפלגים יצאו רטובים מדלק החלפתי פלגים ועוד פעם נרטבו מדלק סגרתי את צינור העודפים של הדלק לראות אם אין בריחה מהשסתום על החליל לא עזר, טיימינג נבדק מראה שהוא בסימונים אין תקלות בסקנר בוצע גישורים על האימובילייזר (קודנית) קומפרסיה ב-1,2- 90- 3,4 -120- נשמע שכבר הוא צריך להניע אך הוא לא מניע הדבר היחידי שאני חושב עליו זה אולי קידוד המפתחות ועוד משהו מתחתי שני חוטים אחד מחיישן קרנק והשני מחיישן קמשפט ישירות למחשב במידה ואולי יש לי קצר או נתק למרות שיש רציפות על הקו (גם חיישן קמשפט תקין נוסה ברכב אחר)

אם למישהו יש רעיון שלא חשבתי עליו אני אשמח לשמוע

פורסם

יש לך הצפת דלק מרוב ניסיונות ההנעה.

אל תניע לכמה שעות טובות, תבדוק שאין נזילת דלק מאיזשהו צינור,

תוציא את הפלאגים ותרתיח אותם על האש, תחזיר אותם ונסה להניע.

נ.ב יכול להיות שפשוט הלכה משאבת הדלק

פורסם

למה קומפרסיה ככ נמוכה? מה הסיפור של האוטו? (של המנוע?) ממש לא תקין ויש להתחיל בזאת.

ניתן גם לבצע בדיקות נוספות, אבל הקומפרסיה היא העניין הראשון והמהותי.

ניתן בנוסף לבדוק אגזוז/ממיר לא סתום/מפורק ,אולי כדאי לשחרר אותו לפני הממיר.

זה שאין תקלות רשומות בסקנר, עדיין לא אומר שאחד הנתונים המהותיים (כמו חיישן טמפ) , נותן קריאות נכונות, שווה לעשות סריקת נתונים על ידי מי שמבין בקריאת נתונים ב"דאטה ליסט"

התחל בבדיקת קומפרסיה, ואולי כדאי לבדוק עם מד קומפרסיה אחר, למקרה שזה מזייף.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• ספונסר פורום
פורסם

מצטרף לחיים יוד.

הקומפרסיה נמוכה מאוד(מינימום יצרן 145) בדוק האם המנוע עבר התחממות רצינית,או בעיה בתשמון (למרות שנבדק)

אורן

פורסם

בדוק שמגיע ניצוץ בכל הבוכנות.

יכול להיות שבדקת ניצוץ רק בפלאג אחד...

אם יש ניצוץ בכל הפלאגים ומגיע דלק לבוכנות יתכן והמנוע לא מניע ביגלל הקומפרסיה הנמוכה.

נסה לטפטף כמה טיפות שמן מנוע לכל בוכנה דרך הפלאג, ואם המנוע יניע הבעיה היא מהקומפרסיה.

• תוכן חדש...