Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנגו 2007 DCI המדחס לא פועל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין "קליק" האופייני להתחלה של פעולת המזגן, האוורור ממשיך ללא כל שינוי בסיבובי מנוע .

הפיוז של המזגן לא שרוף.

שאין נורת AC בקנגו, רק בורר אוורור\ מזגן .

הרכב חודש אחרי תום האחריות.

האם יש עוד דברים, פרט למדחס, שיכולים להיות תקולים (מנגנון השהיה, רילה כלשהו)?

האם כדאי לגשת למוסך מורשה ולבקש "ג'סטה" מהיבואן (רק חודש מסיום האחריות)?

או לגשת למוסך אחר שמתמחה במזגנים (וייס, אשר מזגנים)?

תודה על העצות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קודם כל כדאי לעשות "מצליח"- לגשת לחברה ולנסות להוציא מהם משהו. חודש נראה לי קצת גבולי אבל בוא נחכה לתגובת חברי הפורום עובדי המורשים למיניהם.

לעניין עצמו- מלבד אם קיימת תקלה חשמלית אופייהית ברכב זה הדבר הראשון שהייתי בודק זה לחצים במערכת המיזוג.

פורסם

יתכן וחסר גז במערכת, במצב כזה המדחס מגן על עצמו ולא נכנס לפעולה. בדוק האם מגיע פיקוד מתח למדחס בעזרת רב מודד.

האם הרצועה של המדחס קיימת ושלמה?

פורסם

משהו מוזר שגיליתי עכשיו:

כאשר הבורר איוורור\ מזגן נמצא על 0 (איוורור) והמאוורר כבוי,והרכב נוסע בהמירות, לא נכנס בכלל אוויר לרכב.

עד כמה שאני זוכר,במצב הזה תמיד נכנס אויר מבחוץ.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בקנגו אין אפשרות למצב "אויר מתוך הרכב" ללא מזגן.

פורסם

כנראה שלא יתקנו לך את התקלה באחריות, ולהערכתי אין אפילו טעם לנסות.

אם זה היה מנוע או גיר או מכלול כבד אחר שהסבירות לקלקול שלו בטווח האחריות היא נמוכה יתכן והיה שווה לבקש GOOD WILL, אבל תקלה בפיקוד של מזגן לא תיכלל בהסדר הזה, מנסיוני.

פורסם

האחריות לקנגו היתה שנתיים, הרכב עלה לכביש באוקטובר 2006.

טוב, היום מצאתי שעה פנוייה ונכנסתי למוסך מורשה.

כל הגז ברח, ולפי הסימנים של השמן, הדליפה היא מרדיאטור של המזגן (פגיעה חיצונית מאבן או חפץ אחר).

רואים גם את הדפיקה על הרדיאטור, אפילו ללא פירוק של הפגוש.

מחירו של הרדיאטור המקורי והחדש הוא 4 אלפים ש"ח (יש גם אפשרות של תחליפי במחיר יותר נמוך).

כמובן שעל האחריות אין מה לדבר, אפילו אם הרכב עוד היה בתקופה של האחריות , היא לא מכסה נזקים מהסוג הזה.

אני רוצה לנסות לתקן את הרדיאטור הישן.

מוסך מורשה לא מתקן לבד את הרדיאטור, אלא שולח למוסך אחר,לכן העדפתי לא להשאיר את הרכב במורשה .

אני יכול לפנות לעמוס\ וייס \אשר מזגנים בעניין תיקון של הרדיאטור?

האם הם עושים את זה אצלם?

אולי יש למישהו הערכה מה סדר גודל של מחיר על תיקון רדיאטור?

פורסם

לפי המקרה שאתה מתאר ואם הנזק לא גדול מידיי ניתן להלחים את הרדיאטור ללא בעיה. מפרקים, מלחימים, בודקים ומרכיבים.

קח בחשבון שזה עשוי להוריד ממש מעט את יעילות המזגן כי בדר"כ אותו צינור דק שמולחם גם נסתם.

וייס ודומיו בהחלט מבצעים תיקונים כאלו.

פורסם

החלפים המקוריים של קרסו הם מזהב טהור.:evil:

אני יודע על כך מהיסטוריה של 7 רנו במשפחה.

פורסם

אני קיבלתי לפני כמה שנים מכה בפגוש הקידמי, שגרמה לפגיעה ברדיאטור מזגן. מבחוץ לא ראו כלום, אבל אחד הברגים, שמחזיקים את הפגוש, נכנס קצת פנימה, ופיצץ את הרדיאטור. הלחימו את הרדיאטור, וזה מחזיק כבר בערך שנתיים. עוצמת הקירור אכן ירדה. לא יודע בדיוק, כמה עלה התיקון, כי במקרה ההוא הופעל ביטוח מקיף (היו עוד כמה נזקים מסביב ).

פורסם

וזה מה שעשיתי בסוף : מעבה של VALEO + מילוי גז + עבודה - הכל עלה חצי ממה שדרשו במוסך מורשה רק על המעבה.

לא רציתי לתקן את הישן כי היה צריך לבטל יותר משורה אחת וזה מוריד את הספק המזגן בצורה מורגשת.

גם ככה המזגן בקנגו הוא לא חזק במיוחד .

• תוכן חדש...