Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם על קאיה קארנס דיזל 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי מכיר את הרכב הזה ?

אני צריך חוות דעת עליו:

איך הוא מבחינת אמינות ועלויות טיפול ?

נהיגה ונסיעה ?

נוחות ?

צריכת דלק ?

ובכלל... האם שווה להתעסק או שיש הצעה למשהו מקביל (6 מקומות) שיתן תמורה טובה יותר לכסף !!!!

:-):-):-)

תודה

פורסם

יש לי אוט כזה שנת 05'.הרכב נמצא אצלי קצת יותר מחודש אז אני לא יכול לחוות את דעתי לגבי אמינות הרכב.למרות שהבנתי שהוא נחשב די אמין.מבחינת צריכת דלק 1-9.5/10 ק"מ לליטר בנסיעה עירונית בעיקר שזה נתון מצוין.מנוע חזק .

לטעמי היא נוחה ומהנה לנהיגה.

אם י שלך עוד שאלות .אני כאן:-)

פורסם

לגבי עלויות טיפול .

טיפול שכולל החלפת פילטר אוויר(אחת ל30K ׂ) ,פילטר שמן, שמן 15/40 ותוסף דלק איכותי .עלה לי 450 ש"ח כולל מע"מ.אבל לא במוסך מורשה קאיה.

פורסם

KADIEL

כמה נוסעים יש לך ברכב ? איזה גילאים ?

בקיצור איך המרחב ישיבה ? לא צפוף מדי ? מה לגבי בגאז' ?

דרך אגב 2005 זה כבר צורה חדשה עם 7 מקומות ? כי אני מדבר על 6 מקומות 2003.

פורסם
KADIEL

כמה נוסעים יש לך ברכב ? איזה גילאים ?

בקיצור איך המרחב ישיבה ? לא צפוף מדי ? מה לגבי בגאז' ?

דרך אגב 2005 זה כבר צורה חדשה עם 7 מקומות ? כי אני מדבר על 6 מקומות 2003.

6 נוסעים : 2תאומים,ילד בן 5 ו7 .לא צפוף.אך כאשר רוצים לסחוב גם מטען,אין הרבה מקום.

הבאגז מאוד קטן.אך ניתן לאחסן תיקים /עגלה מתחת למושב האמצעי שמאוד מרווח.

הרכב שיש לי הוא עם הצורה הישנה 6 מקומות.

הסיבה שבסופו של דבר החלטתי לרכוש רכב כזה ולא גדול יותר.היא שבמרבית הזמן אני/אישתי נוסעים ברכב לבד או עם 2 הילדים מתוך ה4.ולכן השימושים שלי ברכב לא מצדיקים קניית רכב גדול ,יקר יותר.ועם צריכת דלק הרבה יותר גבוהה

פורסם

אצלי מדובר בשני מבוגרים, ושלושה ילדים בני 14,11,10. מה שאומר שתמיד אחד מהם יצטרך לשבת מאחורה.

לדעתך זה מתאים או צפוף מדי ?

פורסם

לשניים שיישבו במושבים האמצעיים יהיה מרווח מאוד.לזה שיושב מאחור יהיה קצת פחות מקום.

אבל אני מניח שעדיין יהיה נוח ליושב מאחור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
העסקה בוצעה !!!

מה הסדר טיפולים של הרכב.

כל כמה ק"מ ? איזה טיפול ?

קודם כל תתחדש!!!

.כמה ק"מ גמא הרכב ובאיזה מחיר קנית?

לגבי הטיפולים:15K/שנה -החלפת שמן ופילטר שמן

30K-שמן ,פילטר שמן,מסנר אוויר,מסנן דלק.

המוסכניק שלי המליץ לבצע טיפולים בתדירות של חצי שנה עקב מזג האוויר החם ששורר באזורינו...

בכל מקרה אני ביצעתירק טיפול אחד לאחר הקניה ואני עדיין לא בטוח שאני אאמץ את המלצת המוסכניק

• תוכן חדש...