Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

אשמח אם תעזרו לי בהתלבטות לא קלה שאני חווה בימים אלו לגבי קומפוננט "6.5.

אני מרכיב מערכת לרכב ליסינג מיצובישי לנסר 2008 המורכבת מ:

מגבר - מותג לא מוכר, שלהלן הלינק לנתונים שלו:

http://www.chinakeyway.com/Product/other/index_0012.asp

סאב - JBL 1000W

רמקולים קדמיים - נשאר עם המקוריים כי הם סוחבים לא רע.

רמקולים אחוריים - המקוריים קיקיוניים למדי בחוזק של 15w RMS, ועליהם אני צריך עצה לקומפוננט "6.5 במקומם.

אחרי שהסתכלתי פה בפורום הלכתי במטרה לקנות מורל פולס (120w RMS) מהתחנה המרכזית הישנה, ובסוף המוכר שכנע אותי לקחת דווקא בהבדל של מאה שקל את kicker es6.2 שהRMS שלהם הוא 60w בטענה שיש להם אחריות לשנה על הטוויטרים והם יותר איכותיים מהמורל. (בהתחלה גם התלבטתי אם להוסיף עוד כסף ולקחת בכלל אינפיניטי)

בגלל שהתלבטתי קשות המוכר סיכם איתי שאקח וארכיב את הקיקר ואם לא אהיה מבסוט אבוא אליו והוא יחליף לי למורל.

המוזיקה שהכי חשוב לי שתשמע טוב זה רוק כבד.

שעה אחרי שקניתי את הקיקר ועוד לפני שהתקנתי בכלל התחלתי לאכול סרטים לגבי זה במיוחד לאור השבחים שיש כאן בפורום לקומפוננטים של מורל. מה דעתכם?

פורסם

6.5 מורל קדימה חיבור למגבר

9*6 אחורה מחובר ל H.U גם מורל 2WAY לגבי מגבר כל JBL הכי זול עדיף !!!!

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

פורסם

אין טעם להשאר עם מקוריים מלפנים ולשדרג לאחוריים טובים יותר, הרמקולים הקידמיים צריכים לעשות את רוב העבודה כדי לקבל אית מירב האיכות מקדימה, ולא לציוד ששוכב אצלך בבגאז'.

אם תעביר את הקידמיים אחורה ותרכיב קומפוננט מלפנים, יהיה הרבה יותר אפקטיבי מאשר תרכיב את הרמקול הטוב ביותר בעולם מאחור, זה פשוט לא שווה את הטרחה.

אצלי יש את הדוטק של מורל, הם מצויינים, אבל לרוק כבד הם לא הכי טובים שיש. הם פשוט לא מספיק מהירים (לטעמי)

מתחדשת*

פורסם

כמו שאמרו לך חבל להרכיב קומפוננט מאחורה עדיף להחליף את הרמקולים הקדמיים

בקומפוננט

ואת הרמקולים שהיו מורכבים מקדימה להרכיב במקום האחוריים

אם בעל החנות הבטיח להחליף את הרמקולים במידה ולא תהיה מרוצה אז הכי פשוט שתרכיב אותם

ואז תחליט בעצמך אם זה נשמע טוב או לא

למרות שאם קניתה בבסטות ,ששם נראה לי שקניתה הסיכוי שיחליפו לך

את הרמקולים אחרי שהתקנתה אותם ככה בקלות הם דיי קטנים בלשון המעטה

פורסם

תודה על העצות אנשים, רק שכבר קניתי את הקומפוננט ואני לא יודע מה גודל הרמקולים אצלי מקדימה. (אם מדובר באותו הגודל אולי אשקול באמת את מה שאמרתם)

בכל אופן, עדיין לא עניתם לי על השאלה שהייתה הכי חשובה, איזה מהקומפוננטים יותר מומלץ לי לדעתכם? הקיקר 60w RMS או המורל פולס 120w RMS? למישהו יצא לשמוע את שתיהם ויכול לתת חוות דעת?

פורסם

במקרה, לחבר טוב היו את הקיקר הנ"ל ולי את הפולס, והקיקר נשמעו מאוד צורמים ביחס לפולס.

אם יש לך אפשרות לשמוע את שניהם אצלך יהיה עדיף על כל מה שיציעו לך כאן.

מקווה שעזרתי.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

אני שומע המון מטאל, והמורל עושים אצלי עבודה מצויינת.

כמובן שהם מותקנים מקדימה, מאחור יש לי מורל 6X9,

אל "תבזבז" את הקומפוננט מאחורה.

• תוכן חדש...