Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממה שאמרו לי יש מצלמות אני אישית לא יודע אבל שאלתי אחד שנוסע כמעט כל יום ב כביש 6 והוא אמר לי שיש והוא נתפס על 117 קמ"ש..

אין כמו אלפא :)

פורסם

בכביש 6 אין מצלמות קבועות אלא רק ניידות סמויות עם מצלמות מובנות על הרכב.

קשה לי להאמין שמישהו נתפס שם על 117 קמ"ש כי מתחילים לעצור שם בדרך כלל מ130 קמ"ש.

פורסם

בתחלית חודש אוגוסט, יצא לי לראות מסמך פנימי של חברה שברשותה צי רכב גדול, המסמך היה לידיעת נהגי השירות בחברה ולא לידיעת משתמשי הרכבים בפועל.

במסמך היה כתוב כי בכביש 6 מופעלות החל מאוגוסט 2008, מצלמות מהירות קבועות שצורתן שונה מהמוכר.

כשראיתי את המסמך הנ"ל צחקתי בליבי ואמרתי שהם מנסים להפחיד/להזהיר את הנהגים שלהם.

עכשיו כשאני קורא כאן, אני מתחיל לחשוב שאולי באמת יש.

יש בפורום מישהו שעובד/עבד בכביש 6 ותמיד טען שאין מצלמות קבועות - הפעם הוא עוד לא הכחיש ולכן או שהוא כבר לא עובד שם, או שהוא עוד לא קרא את הנאמר כאן, או שהוא לא רוצה להפחיד נהגים ולפגוע במקור פרנסתו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
בתחלית חודש אוגוסט, יצא לי לראות מסמך פנימי של חברה שברשותה צי רכב גדול, המסמך היה לידיעת נהגי השירות בחברה ולא לידיעת משתמשי הרכבים בפועל.

במסמך היה כתוב כי בכביש 6 מופעלות החל מאוגוסט 2008, מצלמות מהירות קבועות שצורתן שונה מהמוכר.

כשראיתי את המסמך הנ"ל צחקתי בליבי ואמרתי שהם מנסים להפחיד/להזהיר את הנהגים שלהם.

יכול להיות שהמסמך הפנימי צוטט את המכתב הזה? זה מכתב שמופץ ברשת יותר משנתיים. יכול להיות שמאז כבר השתנה נושא האכיפה בכביש 6.

אגב, האתר הזה מעולה לצורך אימות של מכתבי שרשרת שמופצים במייל (מנגנון חיפוש יעיל), זה יכול לחסוך הרבה תעבורת זבל ברשת.

פורסם
כן יש תפסה אותי מצלמה במהירות 132

רשום בדו"ח אחרי 6 קילומטר מהצפון

מיקום מוכר. מולטנובה ניידת.

כאמור, אין מצלמות קבועות.

• תוכן חדש...