Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיצו

הבנו שהם קיימות פיזית

כדי להכשיר אותן ליעודן כמצלמת אכיפה יש לשנות חקיקה.

המשטרה רשאית לדרוש מידע מכל אדם שבידו מידע וזה כולל גם את כביש 6 אבל כאשר יש לה חשד לביצוע עבירה או כסיוע לפענוח של דבר עבירה הן בצורת עדות או אפילו סרט וידאו ממצלמת אבטחה.

לא בשוטף.

וסתם מסקרנות , לאיזה צורך כביש 6 הרכיב את המצלמות האלה? הרי אלה לא המצלמות , המצלמות אותנו לצורך החיוב הכספי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נכון להיום,איזה סוג מצלמות נמצאות בכביש? ואיך אפשר לזהות אותן?

על כביש 6, נכון להיום, יש כמה סוגים של אמצעי אכיפה. שים לב שאני אומר "אכיפה". האכיפה מתבצעת ע"י ניידות של מתנ"א שמשוטטות מדי פעם, בהתאם ל"מבצעים" כאלה או אחרים שמתקיימים אצלם, וגם בצורה מזדמנת על הכביש. עד לא מזמן הנוכחות שלהם היתה יותר ברורה לקראת היציאות מן הכביש, אבל כעת (במיוחד החל מהחודש הנוכחי) מתנ"א נמצאת יותר ויותר על הכביש גם עם ניידות מוסוות + דבורה, וגם עם שוטרים + ממל"זים. כל הנ"ל הם ניידים, כלומר פעם הם פה ופעם לא.

המצלמות האמורות בשרשור הנוכחי הן מצלמות קבועות, על כל גייט, אבל הן לא משמשות (נכון לרגע זה) לשם אכיפה. אתה יכול, תיאורטית, לשעוט דרכן ב- 289 קמ"ש ולא תקבל דו"ח (או לפחות אני לא שומע על דו"חות שמחולקים כתוצאה מזה). הכל כמובן באחריות הנוסע/רוכב, אבל שוב, נכון לרגע זה, המצלמות עובדות, מצלמות, אוספות נתונים סטטיסטיים, אבל זה לא משמש לשם מתן דו"חות.

כל המשתמע מהודעה זו נתון לאחריותו הבלעדית של הקורא, ואין לי אישית בשום צורה שום אחריות בשום דרך או אופן על נזק שייגרם לקורא כתוצאה מהודעה זו. סעו כחוק.

אמצעי אכיפת מהירות בישראל

http://www.mitsu.co.il/?p=1451

רשימת מיקומי מצלמות גאטסו

http://www.mitsu.co.il/?p=1313

פורסם
מיצו

הבנו שהם קיימות פיזית

כדי להכשיר אותן ליעודן כמצלמת אכיפה יש לשנות חקיקה.

המשטרה רשאית לדרוש מידע מכל אדם שבידו מידע וזה כולל גם את כביש 6 אבל כאשר יש לה חשד לביצוע עבירה או כסיוע לפענוח של דבר עבירה הן בצורת עדות או אפילו סרט וידאו ממצלמת אבטחה.

לא בשוטף.

וסתם מסקרנות , לאיזה צורך כביש 6 הרכיב את המצלמות האלה? הרי אלה לא המצלמות , המצלמות אותנו לצורך החיוב הכספי.

המצלמות הללו, בניגוד למצלמות הגבייה, משמשות לאיסוף נתונים סטטיסטיים. מהכרות עם מערכת המצלמה, מדובר בממשק Web קל להבנה שמאפשר למפעילים להכנס לכל מצלמה, ולקבל בקליק נתונים סטטיסטיים אודות המהירות של הרכבים העוברים דרכן. את הנתונים האלה אוספים לשם הנתונים בלבד, נכון לרגע זה. מה הם עושים איתם? לא יודע. אבל שוב, המצלמות הללו מסוגלות לתת למפעילי הכביש את המספרים הרלוונטיים כמו למשל מהי המהירות הממוצעת דרך כל גייט, פילוח של מהירות לפי רכב פרטי, משא, אופנוע, מהן השעות בהם אנשים נוסעים הכי מהר, האם יש מגמה של הגברת או הורדת המהירות הממוצעת ועוד ועוד.

אמצעי אכיפת מהירות בישראל

http://www.mitsu.co.il/?p=1451

רשימת מיקומי מצלמות גאטסו

http://www.mitsu.co.il/?p=1313

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה.

האם נכון להיום ינואר 2012 יש מצלמות מהירות קבועות בכביש 6 או לא ?

בד"כ אני יודע שאין ומדי פעם ראיתי ניידת מתחבאת בשוליים וממלזת.

אבל השאלה האם הציבו גאטסו או משהו בכיוון בתוך כביש 6 ?

תודה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
הקפצה.

האם נכון להיום ינואר 2012 יש מצלמות מהירות קבועות בכביש 6 או לא ?

בד"כ אני יודע שאין ומדי פעם ראיתי ניידת מתחבאת בשוליים וממלזת.

אבל השאלה האם הציבו גאטסו או משהו בכיוון בתוך כביש 6 ?

תודה.

בתחילת השבוע נהגתי מכיוון צפון מחלף עין תות עד לאיזור בן שמן,

ולא נתקלתי במצלמה לאותו הכיוון.

אבל על הכביש בקטע הנ"ל היו די הרבה ניידות משטרה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לדעתי יש מצלמות אשר מנטרות מהירות אך לא קשורות למשטרה.

לדוגמא, באחת המנהרות ישנן מצלמות בכניסה וביציאה, ומה שבאמת מחשיד זה שיש להן פסי דריכה על הכביש בדיוק באותה הצורה כמו של אלו השייכים למצלמות המהירות החדשות [מעין ריבועים על כל נתיב בנפרד].

אין לי מושג למה הם צריכים את זה:|

פורסם
לדעתי יש מצלמות אשר מנטרות מהירות אך לא קשורות למשטרה.

לדוגמא, באחת המנהרות ישנן מצלמות בכניסה וביציאה, ומה שבאמת מחשיד זה שיש להן פסי דריכה על הכביש בדיוק באותה הצורה כמו של אלו השייכים למצלמות המהירות החדשות [מעין ריבועים על כל נתיב בנפרד].

אין לי מושג למה הם צריכים את זה:|

אני חושבת וכמעט בטוחה שהמצלמות שלהן נועדו אך ורק כדי לדעת מתי נכנס הרכב לכביש 6 ומתי הוא אמור לצאת.

במידה והרכב מתעכב מעל הזמן הסביר שולחים ניידות שירות של כביש 6 כדי לבדוק אם הרכב צריך סיוע/נעצר

בשל תקלה ברכבו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שלום,

מנסיעה קבועה בכביש שש כבר חמש שנים ברציפות , אין שימוש במצלמות קבועות

נוסע שלוש פעמים בשבוע ניצני עוז לנחשונים וחזרה וביתר הימים לבן שמן או עד באר שבע

בסופש עולה ליקנעם קבוע וגם שם אין מצלמות - אחרת הייתי בשלילה עד שנת אלפיים וחמישים

מה שכן יש ובדוק, זה ניידות עם מצלמות עליהם שבדרך כלל מתחבאות באי התנועה שצמוד לגשר המצלמות של כביש שש ואמור לשמש רכבי שרות

זה מקום מסתור מעולה וקשה להבחין בהם אם לא מסתכלים ממש טוב

לא שמתי לב למיקום קבוע או תכיפות מסויימת אך :

אני תמיד מאיט בגשרים לאיזור המאה עשרים קמש

כל רכב שעומד בצד הוא חשוד כניידת וגם לידו אני מאיט

לפעמים השוטרים עוצרים מסחרית על אי תנועה גדול, כביכול על בקלית סדוקה ומתחבאים לפניו

מעכבים אותו חצי שעה באמתלות שווא ומצלמים מהירות לעשרים רכבים בזמן הזה

בקיצור כל זמן שאין רכבים בצד הכביש, לעת עתה אפשר לנסוע קצת יותר ממאה ועשר

שבוע טוב

• תוכן חדש...