Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה חומר ששופכים לתוך הרדיאטור, לא יודע - לא ניסיתי ולא היית מנסה. לא רוצה חומר שיסתובב לי גם במשאבת מים, בראש ובעוד מקומות.

אם אתה יכול לאתר את מקום הנזילה, הייתי ממליץ לך לסתום עם "פלסטלינה". זה מין מתכת/אפוקסי/משהו שבא בצורת פלסטלינה. צריך ללוש את זה ולהצמיד למשטח כשהוא יבש ומנוקה - וזה הופך למוצק ממש חזק. עמיד בחום ובמה לא.

פורסם
המליצו לי על חומר שנקרא JB האם יש חומר אחר שהו מממלץ הנזילה קלה מאוד :mad:

מדובר ברדיאטור חימום פנימי או רדיאטור מנוע ?

איפה בדיוק החור (אם אתה יודע) ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אם זה חומר ששופכים לתוך הרדיאטור, לא יודע - לא ניסיתי ולא היית מנסה. לא רוצה חומר שיסתובב לי גם במשאבת מים, בראש ובעוד מקומות.

אם אתה יכול לאתר את מקום הנזילה, הייתי ממליץ לך לסתום עם "פלסטלינה". זה מין מתכת/אפוקסי/משהו שבא בצורת פלסטלינה. צריך ללוש את זה ולהצמיד למשטח כשהוא יבש ומנוקה - וזה הופך למוצק ממש חזק. עמיד בחום ובמה לא.

מצטרף להמלצה.

חומר חזק ביותר מנסיון.

יש מוסכניקים שמשתמשים בו למטרה הזו בדיוק.

אבל תשים לב טוב כשאתה קונה כי יש המון סוגים שנראים אותו דבר אבל משמשים למטרות שונות. צריך להיות כתוב במפורש שזה נועד למתכות.

17 ש"ח בהומסנטר.

פורסם

רדיאטוריסט מאד לא המליץ לי על החומר, הוא עלול לא לעזור במקרה הפחות רע או לגרום לבעיות במקומות אחרים במקרה הגרוע יותר.

פורסם

לא מומלץ אל תעז לעשות את זה אני יתפוצץ לי רדיאטור על חצי גוף בגלל אחד החומרים המ****** האלה אם יש לך חור תפנה למוסך התיקון לא אמור לעלות הרבה והוא לתמיד החומרים האלה הם תמיד זמניים

פורסם

לפני שסותמים את הסדק צריץ לבדוק. :!: או שהרדיאטור כבר ממש ישן והוא התחיל להחליד או שאולי משאבת המים לא עובדת כמו שצריך. במקרה השני (תקלה במשאבת המים)

שום דבק לא יעזור כי נוצר חום ולחץ גדול במערכת הקירור. לחץ קזה בסוף יסדוק את כל הרדיאטור.

לי קרה מקרה דומה. ראיתי שהרדיאטור קצת "מעשן" והבחנתי בסדק.

:loco: ברוב טיפשותי, סתמתי את הסדק עם דבק הפלסטלינה (שנקרא גם "דבק נקניק") מבלי לבדוק אם המשאבה עובדת. יום לאחר מכן הרדיאטור נסדק בעוד כחמישה מקומות, כי המשאבה לא עבדה.

למזלי הרדיאטורים של אופל אסטרה הם הכי זולים מכל הרכבים.

עלה לי 1000 ש"ח כולל עבודה.

פורסם
מה שמזכיר לי שפעם מקגייוור באחד הפרקים , סתם רדיאטור מחורר עם מכונת יריה ע"י ביצי יונים.....

פשוט שפך את החלבון פנימה.....

:lol:

אז מה שנשאר לעשות זה, למצוא את היונים שהטילו את הביצים :roll:

MITSUBISHI GALANT SPORT

• תוכן חדש...