Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה עוד איכות ועוד דיוק בסאונד.

מה אתם חושבים שאפשר להוסיף.

משהו כמו ממיר סאונד?,pre למגבר של "סינפוני" (סיפור יקר מאוד)?,אולי פרוססור חוץ ממה שיש לי כבר ב-hx-d2?.

או משהו שלא ציינתי.

תודה לכל המגיבים!

head unit : clarion hx-d2 | amplifier :sinfoni amplitude 90 . sinfoni prestigio . sinfoni shadow 50 |component: sinfoni series S

| subwoofer :sinfoni s1000sw sinfoni phaser pro

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייפוד/ן ואוזניות :-) סתם

יש לך את אחת המערכת שכל רכיב בה הוא ברמה גבוהה מאוד מאוד מה חסר לך במערכת כזו שאתה עוד רוצה לשפר אני סתם מתעניין

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

דניאל, לא שמעתי אצלך עדיין, ואני בטוח ששומעים מעולה אבל,לא מושלם.

אני יכול להגיד לך מנסיון מפה והלאה, זה רק כיוונים!!!

אל תמהר להוציא עוד כסף על רכיב יקר שלא יעזור לך הרבה.

תעשה כיונים,עם מישהו מיקצועי בתחום.

פורסם

אם אני לא טועה היה גם איזה דיבור במיפגש האחרון לגבי המיקום של האלמנטים אצלך באוטו שזה לא בידיוק המיקום שמתאים להם שהם נימצאים קצת מאחור ולא מקדימה דבר שמצריך שינוי מבנה {הכוונה לבניות}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

כמו שנאמר , הדבר הראשון שהייתי משנה אצלך זה מיקום המידבאס.

אחרי זה יושב על הכיוונים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

דניאל, שוב. אצלך זה רק עניין של BREAKIN!מערכות ברמה גבוה לוקח להם המווון זמן להפתח.לדעתי זה עיניין של 4 חודשים מינימום...ועד חצי שנה .אחרי חצי שנה מגיעים כל הניואנסים...עדינות סאונד,זה מתחיל לנשום...

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

נראה לי שבגדול, זה מראה באמת את השריטה שלנו..

רכיבים שכאלו, במחירים שכאלו, ו"מה עוד אפשר להוסיף"..

לצערי, אני מבין אותך..:cry:

לגופו של עניין, חבל מאד יהיה לך לעשות צעד כלשהוא נוסף, לפני שהוופרים ימוקמו בקידמת הרכב, זה לא פינוק - זה הכרח!

דבר שני - שהוא בעצם ראשון -, במערכות ברמה כזו, נושא הכוונים הוא כה רגיש ומשמעותי, שלא להשקיע בזה - זה לפספס את כל העניין. נכון, שרכיבים כאלו יכול שישמעו מצוין בכוונים בסיסיים, אבל את ההבדל בין מצוין למעולה, והרצון למקסם את היכולות של הרכיבים טמון בדיוק בטיונינג.

אז לפי החתימה שלך, אתה מגביר "חצי אקטיבי" - DM לכל וופר כנראה ומשתמש בקרוס המקורי לחיתוכים. מה עם פאזות? פאזות, פאזות.. יש דיסקים לבדיקה, באמצעותם קל יותר לכוון. זו גם לא בושה, להיפך - בושה שלא, לגשת לאדם מקצועי מאד שיבצע זאת. כמה זמן שזה יקח וכמה כסף שזה יעלה - זה שווה.

קראתי באיזה פורום בחו"ל, על מישהו שהיה לו רכיבי היי-אנד ברכב מכוונים בצורה בסיסית - ולאחר ביצוע כווני פאזות וטיונינג, הוא היה בהלם איזה הבדל יש.

אם עשית זאת כבר ועדיין אתה מרגיש "שחסר לך משהו" - ברוך הבא לגיהנם:wink:, זה אף פעם לא יגמר.. לא סינפוני ולא שמיפוני ישנו לך את זה - מקסימום ירגיעו אותך לאיזה שבועיים או חודשיים.. וזה לא עניין של יקר או לא, אם אינני טועה, אין כאן מגבלת תקציב, זה עניין שזה לא ישנה לך שום דבר לשים עוד 50K, אם המערכת לא תכוון בצורה המיטבית ביותר שהיא יכולה להיות מכוונת.

פורסם

לא לשנות כלום רק להוסיף.!

ה-HU שלך הוא פשוט HU נהדר הפרדה 4WAY חיתוכים והתאמות ברמה הכי גבוהה.

מה שחשוב זה שיש לו כמובן כניסה דיגיטלית אופטית.

ופה מגיע השיפור :

מעבד סראונד 5.1 של קלאריון + יחידת השליטה שלו. בנוסף תצתרך גם רמקול סנטר.

ואולי הגברה נוספת אם תבחר בסנטר לא מוגבר.

יש לקלריון רמקול סנטר IN DASH מוגבר אבל אני הייתי ממליץ על הINDASH של אלפיין דווקא {שהוא לא מוגבר}.

http://www.clarion.com/us/en/products/2007/multimedia/processor/index.html

יש לך דוגמא לקלריון המוגבר למטה.

http://reviews.cnet.com/car-speakers/alpine-sbs-05dc-car/4505-6725_7-31481500.html

פורסם
לא לשנות כלום רק להוסיף.!

ה-HU שלך הוא פשוט HU נהדר הפרדה 4WAY חיתוכים והתאמות ברמה הכי גבוהה.

מה שחשוב זה שיש לו כמובן כניסה דיגיטלית אופטית.

ופה מגיע השיפור :

מעבד סראונד 5.1 של קלאריון + יחידת השליטה שלו. בנוסף תצתרך גם רמקול סנטר.

ואולי הגברה נוספת אם תבחר בסנטר לא מוגבר.

יש לקלריון רמקול סנטר IN DASH מוגבר אבל אני הייתי ממליץ על הINDASH של אלפיין דווקא {שהוא לא מוגבר}.

http://www.clarion.com/us/en/products/2007/multimedia/processor/index.html

יש לך דוגמא לקלריון המוגבר למטה.

http://reviews.cnet.com/car-speakers/alpine-sbs-05dc-car/4505-6725_7-31481500.html

הבחור רוצה לשפר את איכות השמע אצלו בסטריאו . לא ביקש מולטימדיה.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

למה כולם ממליצים על שינוי מיקום הוופרים? איפה הם ממוקמים עכשיו?

בגדול, יש לך מ"ע חלומות ועל הנייר כנראה אחת מהכי טובות בארצינו הקטנטונת.

אתה פשוט התרגלת מהר מאוד למ"ע שלך, האוזניים שלך התרגלו, אין לזה מנוס, אנחנו תמיד נרצה עוד ועוד.

כיוונים כן יעזרו אבל לא עד כדי שינוי דרסטי ממש.

בלי לשמוע, מבחינתי הגעת לטופ של הטופ מבחינת רכיבים ברכב - תמצא לך תחביב אחר! :bad-word:

פורסם

כי המיקום שלהם הוא בחלק האחורי של הדלת וזה לא מיקום אידיאלי.

דניאל , מעבר לשינוי מיקום הוופרים הייתי משקיע בכיוונים , ואם התקציב מאפשר זאת הייתי מחליף הד יוניט ל F1 על חלקיו

שיתן יכולת כיוון מקסימלית. לא שהקלריון לא טוב , אבל מבחינת גמישות וכיוון זה לא הטופ.

מדובר בשדרוג לא זול , שהייתי עושה אותו רק לאחר שתמצא את עניין הכיוונים הקיימים כרגע. אם אחרי כיוונים לא תמצא את הנוסחא הייתי עושה זאת.

אישית אני חושב שהבעיה אצלך קשורה לפי סדר החשיבות :

1. כיוונים.

2. מיקום הוופר.

3. תיאום ציפיות .

4. שמיעת דיסקים לא נכונים - אל תנסה למצוא את האיכויות של המערכת דרך דיסקים שמוקלטים עבור הציבור הרחב. תבחן את המערכת דרך דיסקים שהוקלטו ברמה שמכוונת למערכות ברמה שלך.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אל תנסה למצוא את האיכויות של המערכת דרך דיסקים שמוקלטים עבור הציבור הרחב. תבחן את המערכת דרך דיסקים שהוקלטו ברמה שמכוונת למערכות ברמה שלך.

עופר יש אלבומים נגיד The Division Bell של Pink Floyd שמוקלט בגירסה רגילה לפשוטי העם ויש את הזאת שמוקלטת לאודיופילים?

או שההבדלה שלך היא בין אלבים של יוצרים חסרי ממון, שהוקלטו באולפנים פשוטים

מול אלבומים שהוקלטו ע"י היוצרים הטובים ביותר באולפני ההקלטה המתקדמים ביותר?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...