Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול גם להשיג ברלינגו 99',הרכב מצויד ב2 כריות אויר,מושבים מתקפלים לאקסטרה איחסון,מנוע דיזל 1900 ידני לחיסכון מקסימלי וכוח,הרכב בידיוק בתקציבך.

אתה יכול גם לשקול סקודה ואן,ועם אתה רוצה ממש הרבה מקום קח l200 מנוע 2000 סמ"ק.

פורסם
אתה יכול גם להשיג ברלינגו 99',הרכב מצויד ב2 כריות אויר,מושבים מתקפלים לאקסטרה איחסון,מנוע דיזל 1900 ידני לחיסכון מקסימלי וכוח,הרכב בידיוק בתקציבך.

אתה יכול גם לשקול סקודה ואן,ועם אתה רוצה ממש הרבה מקום קח l200 מנוע 2000 סמ"ק.

אתה ביכלל קראת מה הבחורה!! רשמה או שקראת רק את הכותרת?

יש לה!! תקציב של 12K ובנוסף למה שציינו גם הסקודה פייבוריט היא אפשרות טובה.

:fadein:
פורסם

הסאט והפלקסווגן הן בעקרון רכב זהה.

הרנו אקספרס גם היא די טובה אך מיושנת בהשווה לאחרות, בקטגוריה זו ניתן למצוא גם C15.

כלל הרכבים הללו נשכרים במחירים שהם מתחת למחירון, יש להסתכל כמובן על מצבו של כל רכב ולא רק על הכתוב במד הקילומטרים (מה גם שזהו נתון שדי נתון לשליטת הבעלים).

רוב המכוניות הללו עברו +200K אך אם טופלו כהלכה אין לך ממה לחשוש, בדיזלים הידניים את יכולה לצפות לצריכת דיזל נהדרת, כמו כן את יכולה לבדוק את האפשרות של ביו דיזל.

רנו קנגו ב15K היא לא משהו שאת רוצה לקנות.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
אתה ביכלל קראת מה הבחורה!! רשמה או שקראת רק את הכותרת?

יש לה!! תקציב של 12K ובנוסף למה שציינו גם הסקודה פייבוריט היא אפשרות טובה.

אני מבקש סליחה מפותחת השירשור אני רגיל לכתוב בלשון זכר בפורום (ריבוי גברים).

לגבי הרכב סובארו סטיישן יעשה את העבודה,רכב אמין ומרווח.

פורסם

בקשר לסובארו סטיישן, אכן הוא רכב עם פוטנציאל העמסה ושינוע מצויין(סובארו טנדר זה לא רכב שיתאים לאישה), אבל זה תלוי

רנו אקספרס או קנגו, או סקודה טנדר אלו רכבים בעלי תא אחורי גבוה דבר שנותן יתרון יותר, אך אני חושב שהם קצת צרות יותר,

סובארו סטיישן או וולו סטיישן, אלו רכבים שאין להם "גובה"

בקטגטריה הראשונה אני יכול לספר מניסיון אישי על 2 רכבים שנמצאים בבעלות המשפחה, הקנגו והאקספרס, ועדיין באקספרס יש אפשרות להעמיס הרבה יותר דברים, ואין שם שטח מת בגלל הצורה "העגולה " שיש בקנגו

אז זה מאוד תלוי איך את מגדירה מרווח.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...