Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

עד לא מזמן היה לי את המגבר רוקפורוד דגם t4004 שהייתי מפסוט ממנו עד שלצערי הרב נשרפה

לי יציאה אחת במגבר מה שגרם לי להחליף אותו

והמגבר החדש שהבאתי הוא מגבר של zapco שבעל החנות אמר לי שהוא מגבר הרבה יותר טוב

הדגם של המגבר הוא i4100 רציתי לדעת אם עשיתי בשכל או שלא ?ואם זה באמת מגבר טוב כמו שאומרים

HU: pioneer 7000bt-- AMP1: mbquart pba 4100 F.COMP: morel hybrid SUB:mb quart

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אומנם זאפקו היא חברה טובה, אבל המגבר הנ"ל הוא לא בדיוק פאר היצירה שלהם, מדובר על הליין הכי נמוך של החברה שהוא אמור להוות תחרות לפלח השוק העממי.

שם הליין זה I-FORCE וזו הקולקציה השניה של הליין הזה, הקודמים היו כסופים.

לטעמי הרוקפורד שהיה לך הוא מגבר יותר טוב.

המחירים של ZAPCO פשוט מוגזמים בארץ, לא ייתכן שאת המגבר הזה מוכרים באיזור ה3000ש"ח, כאשר המחיר RETAIL שלו בארה"ב הוא 544 דולר(שזה יוצר קצת פחות מ2000 ש"ח).

כאשר ב3200 ש"ח אתה יכול לקנות את הS44 של TRU שהוא מגבר הרבה הרבה יותר טובה מהזאפקו הנ"ל.

מבחינת כל הפרמטרים.

ישנם הרבה חברות שהמגברי ליין הנמוך שלהם הוא פשוט נושא את שם החברה כמו הDARK-BLUE של HELIX שכל קשר בינו לבין מוצרי החברה מקרי בהחלט וכנ"ל גם הI-FORCE של זאפקו, יש חברות כמו אודיסון לדוגמא שהליין הנמוך שלהם (SRX) עדיין מיוצר באיטליה ולא נופל מאיכות "אחיו הגדולים".

בדיוק כמו סדרת הSTEAL של TRU שגם היא לרוב מורכבת מהרבה רכיבים משותפים לסדרת הBILLET לדוגמא וישנם עוד הרבה דוגמאות לכאן ולכאן.

סה"כ מדובר על מגבר בינוני,אני חושב שהרוקפורד שהיה לך הוא מגבר יותר טוב.

אגב, למה לא תיקנת את המגבר של רוקפורד? זה עדיין היה יוצר יותר זול מלרכוש מגבר חדש..

בכל אופן, השאלה היא האם אתה מרוצה, כי אם כן זה ממש לא משנה מה אני או מישהו אחר אומרים.

לא נעים לי כביכול להיות ה"איש הרע", אבל ביקשת חו"ד ולכן עניתי על כך.

under construction..

פורסם

תודה על החוות דעת

אז איזה מגבר אתה היית ממליץ לי להביא

כי תאמת אני אהבתי יותר את השמיעה ברוקפורד מאשר הזאפקו שיש לי כרגע

ויכול להיות שזה בגלל כיוונים .

ולגבי המגבר כי אני פשוט נתתי לו את המגבר שנשרפה לי יציאה והוא נתן לי תמורתו 1000 ש"ח

אז עשיתי שידרוג . השאלה היא אם להשאיר אותו או לחפש משהו אחר

פורסם

אם אתה לא רוצה להוציא יותר מידי כספים, אני ממליץ לך על הSAX-100.4 של סאן-דאון.

ראיתי בפרסום בפורום שעכשיו הוא נמכר ב1800 ש"ח.

מגבר מצויין,חזק ומאוד ליניארי.

לדעתי יעשה עבודה יותר טובה ממגברים אחרים,יקרים ממנו.

לפני שבוע וקצת יצא לי לעבוד עם מגבר כזה והוא היה מאוד מפתיע, התוצאה הייתה מעולה.

אם אתה רוצה דבר עם חבר פורום בשם אריק (BASSBOOST) יש לו את המגבר הזה, תשאל אותו לגבי חוו"ד נוספת.

under construction..

פורסם

כן אבל מאיפה שאני הבאתי את המגבר אין לו שם את המגבר שאמרתי לי כרגע

יש לו מגוון מגברים אבל אני כמעט בטוח שאין לו את המגבר הזה

מה עוד נראה לך טוב שיתאים לרכיבים שלי ? שככה אני יוכל לבוא אליו ולדעת מה לקחת

ורק שתידע שהבנאדם שממנו הבאתי את המגבר הוא חבר אז הוא לא ידפוק אותי והוא אמר לי

בוודאות שהמגבר הזה לא סופר את הרוקפורד שהיה לי

פורסם

מפלצת ירוקה,על איזה בסיס בידיוק אתה קובע שסאונד דאון איכותי יותר מהמגבר הזה של זאפקו? או של HELIX או SRX?

לא שאני חס וחלילה מזלזל בסאונדאון אבל איזה הצדקה יש לשלם על מגבר כזה מחיר "מבצע" 1800שקלים? מה הם המציעו את הגלגל מחדש? מה איי אפשר למוצא LRX? או אפילו סידרת הPOWER של רוקפורד(עזוב שבמיקרה הזה נישרפה יציא) היא סידרה מעולה.

סתם מסקרן אותי הריי לפני שזה היה בארץ איש לא המליץ בכלל על המותג.

לדעתי המגברים של הליקס ואודיוסון ורוקפורד,הייפוניקס,לטנייג ועוד.. שווים בידיוק כמו הסאונדאון (זהה חיצונית אחד לאחד למגברים של "רעידת אדמה" לא יודע מה איתכם אבל לי זה דיי מפריע שאולי שם בפנים הם אותו דבר).

כי אם סאונדאון באמת היו ממציאים את הגלגל מחדש היינו רואים ושומעים אצל כולם גם בחו"ל(ולא רק בפורומים בארה"ב) יש סאונדאון.

פורסם

בשום דבר ממה שכתבתי לא אמרתי שהסאן-דאון יותר איכותי.

כתבתי שמגברים כמו I-FORCE של זאפקו או הDARK-BLUE של הליקס הם מגברי מותג שסה"כ נושאים שמות של חברות מכובדות אבל התמורה בהם היא ממש רחוקה מלהיות קשורה למותג הבית.

כאשר מוכרים את הI-FORCE ב3000ש"ח זה פשוט בזיון.

אפילו המחיר שלו בחו"ל באתר של זאפקו (RETAIL) הוא 544 דולר שזה פחות מ2000 ש"ח.

כתבתי שבמחיר הזה ניתן לקנות את הS44 של TRU שאני מקווה שאתה מסכים איתי שהוא קצת יותר איכותי מהזאפקו הנ"ל או שגם זה לא נראה לך.

בנוסף, כתבתי לבחור שיש מגברי ליין נמוך כמו באודיסון (SRX) שעדיין מיוצרים באיטליה ולא נופלים מאחיו הגדולים כמו הLRX.

ורק בסוף כתבתי שאם הוא לא רוצה להוציא יותר מידי כסף אני ממליץ בחום על הSAX100.4, כי מהנסיון שיצא לי עם המגבר הזה, הוא שווה כל שקל לדעתי ב1800 ש"ח אין לו מתחרים.

מגבר חזק,מאוד לינארי, פשוט מגבר מצויין.

איפה בכל הדברים האלו הגעת למסקנה שאמרתי שהוא יותר טוב?:shock:

under construction..

פורסם

אוקי,לגבי חוסר ההצדקה במחיר מסכים לגמרי.

לי יצא לעבוד עם כמה מגברים שהוזכרו פה(הרוקפורד ואודיוסון ועוד) ולדעתי אלה מגברים מצויינים.

לא יצא לי עדיין לעבוד עם סאונדאון אבל אני לא חושב שהוא יפיל את מתחריו אבל יכול להיות שאני טועה.

אם מדובר עלות מול תועלת אז גם פה הT והאודיוסון ניכנסים לתמונה כי גם אותם אפשר להשיג ב1800 ואפילו אם חופרים בפחות.

כי אם אני הייתי נותן חוות דעת הייתי מכליל עוד כמה שמות להמלצה ולא מפנה אותה לדבר יחידי ובודד לכן מתוך ההמלצה שלך אפשר להבין שזה הדבר האיכותי ביותר.

אני לא בעד או נגד סאונדאון אני פשוט חושב שיש עוד ולא צריך לשכוח.

פורסם

אדי ואיזה הצדקה יש לשלם על IDMAX מחיר כמו שרוצים עליו על זה שהרבה סאבים שלהם עשו פדיחות:?:

אין פה שום איזכור שניר אמר איזה מגבר יותר טוב הוא יותר דיבר על תווך מחירים יחס לתמורה אולי אם פותח התרד יגיד כמה עלה לא המגבר זה יכול לשנות את התמונה כל המגברים שהוזכרו פה טובים השאלה כמה משלמים בשביל הטוב הזה

ניר גם בחו"ל המגברים של זאפקו לא ממש זולים ליפני 15 דקות דיברתי עם איזה חנות בארצ"הב לגבי מגבר של זפקו וגם שם לא הכי זול נכון יותר זול מהארץ אבל עדיין יקר האודיסון מהסידרה VRX יוצא יותר זול מהסידרה של ה-DC של זפקו

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

Eddy,

אז מה מעכשיו בכל תר'ד שמוזכרת המילה AA או SUNDOWN תגיב?

זה התחיל בזה שאתה מחליף את הסמלון שלך ל-AA ומשתמש במילים "אני רוצה להיות באופנה" ונגמר בזה שאתה מחפש לקטול איפה שרק אפשר מוצרים של מתחרים...

מה קרה יש קצת תחרות בשוק אז קשה לפרגן?

אולי SUNDOWN הם לא המגברים הכי טובים בעולם אבל כן הם נותנים אחלה תמורה לכסף, תמורה פנטסטית אפילו.

לגבי AA, תתחיל להתרגל זה לא אופנה חולפת, נראה לי שיש פה יותר מידי אנשים בפורום עם אוזניים ששמעו תמוצר ומה לעשות, אהבו.

זה כל כך קשה לקבל את זה שיש עוד מוצרים בעולם חוץ מ-ID? ש-ID כיכבו פה בפורום לא שמעתי אותך מתלונן, מעניין למה.

פורסם

מה קשור עכשיו ID לכול הסיפור?

ומה ההצדקה לשלם 140 אחוז יותר על רכב?

אין הצדקה גם מחירי AA לא זולים כול כך בהשווה לחו"ל ככה זה אין מה לעשות אנחנו חיים במדינת ישראל.

ולמה ששואלים על מגבר ממליץ רק על סאונדאון או AA ? לא מוזר? עובד הינה אני מנהל שיחה עם 3 חברים מהמיפגשים ומקהילה במרכז.

כן אני יגיב ואני תמיד יגיד שיש עוד דברים חוץ ואפילו אם שואלים אותי על IDMAX שיש לי ברכב אני תמיד אומר שיש עוד דברים אין רק זה יש עוד.

אם אתה לא שם לב אלה אותם 7-8 איש שיושבים(תושבי מרכז וחברי מיפגשי מרכז) וממליצים על אותו דבר כולה זמן. אם עכשיו אנחנו מדברים על ID אני יכול להביא לך 20-30 שאני מכיר אישית שישבו באופן קבוע בפורום ויגידו הינה קנה רק ID או 40 איש שקנו סאב של ההרץ או מגבר של אודיוסון שישבו באופן קבוע פה ויגידו רק אודיוסון נו..באמת.

לכן אני מגיב! צריך קצת גיוון לא רק.

ID לא כיכבו פה בפורום ואם לא שמת לב תמיד היו סאבים אחרים שהומלצו ולא היה רק.

פורסם

חשבת על זה שהמוצרים באמת טובים? יש סיכוי כזה? אולי אפילו לא כל כך קטן.

מה הכוונה לא "כל כך" זולים? אם באמת הבעיה שלך היא המחיר, אז תקנה לבד בחו"ל, איפה הבעיה פה? הדיון הוא על המחיר או על טיב המוצר?

מה לעשות בחודשים האחרונים ובעיקר בזכות המחיר הרבה אנשים פה בפורום נחשפו למוצרים של AA\SUNDOWN ואהבו, בדיוק כמו שקרה לי, שמעתי ואהבתי, לכן אני ממליץ, ולא אני לא עובד אצל אצל רוני או אלי, אבל חוסר הפרגון שלך לא תורם לרמת הפורום, במקום לקטול תביא מוצרים אחרים שעומדים במחירים האלה ונותנים כאלה תוצאות, אנחנו כבר נשפוט עם האוזניים, ואני בטוח שאם הם יהיו כאלו טובים אז יהיו יותר מ-3 אנשים פה בפורום שידברו עליהם.

ואני מזכיר לכולם, כל מה שנאמר פה בפורום הוא בגדר המלצה, ואם לך יש המלצה יותר טובה אז פשוט תגיד אותה ואל תנסה תוך כדי לקטול מוצר אחר, אלא אם החוות דעת שלך היא כנה ואמיתית ומפורטת כמו שצריך.

אני את שלי אמרתי.

פורסם

אדי אני מנסה לא להכנס יותר מדי לוויכוחים אבל ,

מחירי AA משתווים למחירים בארה"ב ואירופה

סאב שעולה 500$ \ 300 לירות (סטרלינג)

נמכר כאן בארץ הקודש ב2200 ש"ח .

אז מה כל כך יקר פה לעומת חו"ל ?

אני לא ימשיך את השיחה הזאת כי זה כלל לא קשור לכלום .

אז אנא ממך פרטים לא נכונים שמור לעצמך אם תה מעוניין בפרטים עדכניים אתה מוזמן ליצור קשר.

פורסם

רוני,אתה יבואן לכן המחירים שלך הם כאלה מה יקרה שמגברים יגיעו לחניות הסמוכות לא כול כך ניראה לי הגיוני שמחיר ישאר אותו מחיר.

פורסם

גלשתם קצת יותר מידי לוויכוח.

לדעתי מגברי אודיסון זאת המלצה מאוד טובה אפילו סדרת הSRX מאוד איכותית ותמורה מעולה לכסף (מניסיון אישי עם הסדרה הזו וLRX). ויש גם כמה HIFONICS נחמדים מהסידרות הגבוהות יותר שנותנים תמורה מצויינת. וגם האודיו סיסטם מפלצות של ממש.

אז חבל ליקטול את האפשרויות האלה רק בגלל שיש סאונדאון במחיר "זול".

מקס.

<-- זה היעד :evil:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...