Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרוטוקול מס' 107 מישיבת ועדת הפנים ואיכות הסביבה

יום רביעי, ט"ו בכסלו התשס"ד (10 בדצמבר 2003), שעה 09:00

סדר-היום: מרוצי מכוניות הנערכים על ידי בני נוער – "דיון מהיר" של חבר הכנסת איתן כבל.

קישור:

http://www.knesset.gov.il/protocols/data/rtf/pnim/2003-12-10-01.rtf

פורסם

גם אתם מרגישים שהמצב מתחמם ?

שיש יותר ויותר יוזמות פיראטיות ומחתרתיות של יותר ויותר אנשים המתעסקים ביותר ויותר תחומים שונים של מוטוריקה ?

לפי הדברים שעלו בישיבה הזו, נראה כי כל היוזמות הללו רק מלבות את האש ומזרזות את החקיקה אך ישנם לא מעט בורים שאחראים על מיסוד או קידום התחום:

שימו לב ל"יציאה" הזו :

"...הסוג השני זה המרוצים המתוכננים. זאת אומרת, יש כבר חבר'ה שמתחרים, מכירים אחד את השני. יש להם אתרי אינטרנט בפורומים סגורים. הם מתכתבים ביניהם. הם מבצעים שיפורים בכלי הרכב, והכוונה היא מחליפים להגה קטן, עושים כסאות של מטוסים ברכב, שמים חגורות צולבות, קשתות בטיחות, הם משנים את המחשב של הרכב ומשקיעים בזה המון כסף. יש גם מוסכים שמציעים להם לבצע את השיפורים האלה. "

או למשל :

"...אדם בא להחליף את סרעפת הפליטה. אתה יודע שסרעפת פליטה מגבירה ב-10% את ההספק של המנוע." (הטעות במקור, ההדגשה לא)

:roll:

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

שהדבר העיקרי שיכול להוות מקל בגלגל של כל החקיקה הזו....

זה..כל נושא ההימורים הלא חוקיים שנילווים לזה.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

היו"ר יורי שטרן:

"זה דבר שנראה אבסורדי. אני ראיתי את זה רק בסרטים. בסרטים בדרך כלל עושים את זה עם אופנוע. "

איפה פליצר, שיראה לו באמת איזה סרטים אפשר לעשות עם אופנוע :mad:

והדרך עודנה נפקחת לאורך...

פורסם
עושים כסאות של מטוסים ברכב, שמים חגורות צולבות, קשתות בטיחות

:lol::lol::lol:

זה ממש נשמע לי כמו קטע ממערכון , הגשש היו עושים את זה פחות טוב .

פורסם

:lol::lol::lol::lol::lol:

אני יודע שאני לא אמור לצחוק אבל הכלאה בין מרצדס לסובארו זה יכול להיות מעניין

פעם אחת היה חדרתי שניסה לעשות הכלאה בין טויוטה לבין לנצ'יה

אז הוא נסע עם הטויוטה שלו ונכנס חזיתית באורן ( פאשה ) עם הלנצ'יה

ההכלאה לא כל כך הצליחה :roll:

בכל מקרה אני מחפש סרעפת שתיתן עוד 10% בהספק

ואז אני מוכן לשים 40,000 ש"ח לא פחות ולא יותר על מירוץ ביני לבין כל מי שירצה

ובנימה אופטימית זו אני שולח ברכת בוקר טוב לכולם ( לא כולל לבריטים שרק כרטיס טיסה מונע ממני לבצע שם פיגוע המוני )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אוי לבורות, ועוד מחברי כנסת נאורים ומשכילים :(

אם זה מה שהולך בישיבות שלהם אני מבין למה הנושא המוטורי בארץ נראה איך שהוא נראה, וגם אין הרבה תקווה.

הם לא ימסדו את הספורט המוטורי הם ימנעו, יחוקקו נגד, ויקברו אותו. :x:(

אילו רק היו נותנים צ'אנס ושומעים את נציגנו ולומדים את הנושא מארצות נאורות, היו משכילים קצת ומשהו היה חודר להם לראש, אז היה סיכוי שמשהו טוב יקרה כאן, על פניו המצב עגום.

Finger's gonna kill me.

פורסם

בושה וחרפה!!!

איתן קבל:

אני בטוח שהסמכה יש להם. העניין הוא כזה, איזו סיבה יש לאדם מן היישוב לבוא ולעשות שיפורים מסוג כזה?

הבורות כלפי האהבה המוטורית עוברת כל גבול , פשוט לא יאומן אני קראתי

והתפלצתי.

פורסם

אם זה מה שהולך בישיבות שלהם אני מבין למה הנושא המוטורי בארץ נראה איך שהוא נראה, וגם אין הרבה תקווה.

אילו רק היו נותנים צ'אנס ושומעים את נציגנו ולומדים את הנושא מארצות נאורות, היו משכילים קצת ומשהו היה חודר להם לראש, אז היה סיכוי שמשהו טוב יקרה כאן, על פניו המצב עגום.

אמנם חברי הכנסת בורים בעניין - אבל הם בהחלט לא מטומטמים.

זה שאתם מצפים שכל ח"כ יבין מה זה "סרעפת פליטה" וכל מני ביטויים ומונחים זה לא טיפשות מצידם, פשוט חוסר הבנה!

אם כבר יש דיון על נושא המירוצים - צריך להשתתף גם נציג מקצועי אשר משתתף/מעורה בעניין, ולא רק מישהו "מהצד שלהם" (המשטרע) שיודעים רק לקטרג!

אם יקחו את "הרייסים" כדוגמא - לעולם לא תהיה לנו חקיקה בנושא ספורט מוטורי!!!

כל בעלי המקצוע אשר כל חייהם מתעסקים בנושא (בעלי מוסכים לשיפור, נהגי ראלי, כתבי רכב, מועדוני רכב, וכדו') צריכים להתאגד - ולהביא הוכחות חותכות ששיפורים (עד רמה מסויימת) לא פוגעים ואולי אף משפרים את בטיחות הרכב, ובנוסף לפעול לחקיקה בנושא ספורט מוטורי ע"פ תקנים בילאומיים.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אמנם חברי הכנסת בורים בעניין - אבל הם בהחלט לא מטומטמים.

זה שאתם מצפים שכל ח"כ יבין מה זה "סרעפת פליטה" וכל מני ביטויים ומונחים זה לא טיפשות מצידם, פשוט חוסר הבנה!

אם כבר יש דיון על נושא המירוצים - צריך להשתתף גם נציג מקצועי אשר משתתף/מעורה בעניין, ולא רק מישהו "מהצד שלהם" (המשטרע) שיודעים רק לקטרג!

אם יקחו את "הרייסים" כדוגמא - לעולם לא תהיה לנו חקיקה בנושא ספורט מוטורי!!!

כל בעלי המקצוע אשר כל חייהם מתעסקים בנושא (בעלי מוסכים לשיפור, נהגי ראלי, כתבי רכב, מועדוני רכב, וכדו') צריכים להתאגד - ולהביא הוכחות חותכות ששיפורים (עד רמה מסויימת) לא פוגעים ואולי אף משפרים את בטיחות הרכב, ובנוסף לפעול לחקיקה בנושא ספורט מוטורי ע"פ תקנים בילאומיים.

הראל.

אני מצפה מחברי הכנסת לפחות להיות בקיאים בנושא שהם דנים (אם צריך אז לקחת מתמחה, או ללמוד את הנושא אפילו בצורה בסיסית שלא נדבר על מוחלטת), ולא כל אחד יזרוק שטויות והשערות.

Finger's gonna kill me.

פורסם
אני מצפה מחברי הכנסת לפחות להיות בקיאים בנושא שהם דנים (אם צריך אז לקחת מתמחה, או ללמוד את הנושא אפילו בצורה בסיסית שלא נדבר על מוחלטת), ולא כל אחד יזרוק שטויות והשערות.

צודק!

אבל מבחינתם המשטרה - עקב מלחמתה בנושא - בקיאה!

כמו שאמרתי - עד שלא יקומו אלו שמקצועיים בנושא (ולא "בני נוער אשר עושים מרוצים פיראטיים") ויפעלו בנושא החקיקה,יופיעו ויתנו הסברים לעיתונות, ולא ימשיכו לעשות הכל מחתרתי - רק אז נשנה את דעת הקהל בישראל (ואז גם את דעת הח"כים) לגבי מירוצים.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אז אתה במדינה הלא נכונה :) :) [אוי רגע! בעצם גם אני חי פה] :( :( :(

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

אוי ואבוי !!!

אנשים מתקינים "חגורות צולבות וקשתות בטיחות".

איזה אסון ! יש אנשים שמנסים לשפר את הבטיחות של הרכבים שלהם. לא במקומותינו !

הכי מצער שאף אחד מהמשתתפים באותו דיון לא קלט בכלל מה ניצב משנה משה בן זיקרי הגאון אמר. למה אף אחד לא שאל אותו מה רע בחגורות בטיחות משופרות, כסאות מירוץ או כלובי בטיחות ?

עידכון:

המשכתי וקראתי את הבדיחה ההיא עד הסוף. כל מה שנותר לי לומר זה, האם מישהו יודע איך מקבלים "גרין קארד" לאיזו מדינה באירופה (עדיפות לאנגליה/איטליה) ?

פורסם

כמה בורות וטמטום יכולים להפגין 4 אנשים

במשך פחות משעתיים ?

וגרוע מזה , כמה מזה אנחנו מוכנים להמשיך ולספוג בלי להגיב? מה אני , ויוה ?

אחד הקטעים היפים - איתן כבל:

צריך לבדוק את זה. בקולנוע האמריקני הנושא של מרוצי מכוניות ושיפור המנועים בין כנופיות – כך נהרג ג'ימס דין. הוא לא נהרג במרוץ מקצועי.

שמישהו יספר לו שהאיש בסה"כ נהג את ה-356 שלו לתוך טנדר. לא מירוץ ולא נעליים.

אמרתי את זה מזמן - ואני חוזר על זה : עד שלא נקים לובי פוליטי מצבנו יורע בהתמדה.

• תוכן חדש...