Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ושוב שלום לכולם.

הפעם צצ לי ג'וק בראש ליקנות שבי קורסיקה 3100 V6.

אם למישו יש ניסיון אם הרכב,יעני היה לו כזה ויכול להגיד לי איך הוא,חזק ,חלש וכו'

והרכב הספציפי הזה אני נירא לי הולך עליו : http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=7&CarID=875874

תודה רבה לכם מראש.

פיני

פורסם

רכב בינוני , מיושן ופשוט לא רלוונטי .

מנוע V6 מיושן מאוד , אם אני לא טועה גל זיזים תחתון.

פלסטיקה הנוטה להתפרק , תקלות חשמל למיניהם, בקיצור , יש סיבה טובה מאוד למחיר הנמוך של הרכב הנ"ל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בכללי אני מסכים עם קודמי. יחד עם זאת, מהצצה במידע ביד 2, נראה שמדובר ברכב שמור מאוד שטופל ביד אוהבת למדי. ככזה הוא יכול לשרת אותך עוד שנים רבות מאוד (המנועים האמריקאים מפגינים אמינות טובה מאוד). פלסטיקים מקרטעים לא צריכים להטריד כל עוד כל היתר מתפקד טוב. הקורסיקה איננה בעלת הספק מנוע מרשים ו/או התנהגות ספורטיבית, אבל היא יכולה לספק ניוד סביר ונוח למדי.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

צריכת דלק שערורייתית, מנוע אמין - מערכת חשמל בעייתית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...