Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני זקוק לעצה בקניית רכב עד 35K ש"ח ועד 30K ק"מ שנה עם עלות אחזקה זולה. הרכב ישמש לנסיעות פרטיות מירושלים למרכז מספר פעמים בשבוע לכן אני צריך מנוע חזק לעליות. אני מתלבט בין אוטו משפחתי בנזין או מסחרית קטנה דיזל (לא כזאת שקרעו בעבודה).

1.אופציות שחשבתי עליהם:

ברלינגו 2003-2005

קנגו-למרות שהבנתי שהברלינגו עדיפה מבחינת אמינות ועלות חלפים.

מזדה לאנטיס ,סובארו אימפרזה, :conf:.

2.לגבי הקנייה עצמה -ברשותי יונדאי אקסנט 97 170K ק"מ, האם יש לכם הצעות לגבי טרייד אין ועסקת מימון נוחה בחברה גדולה או שעדיף להסתדר לבד :?:

תודה!

פורסם

שלום.

קשה מאוד למצוא ברלינגו \ קנגו בתקציב שלך שלא עבדה קשה.

אני ממליץ לחפש סיאט קורדובה SDI מנוע 1900 סמ"ק.

היא יותר חיסכונית ממסחריות, אמינה.

מנוע לא חזק אבל מספיק לעליות של ירושלים (אני עשיתי את המסלול במשך 5 שנים עם פולו קלאסיק - זהה לקורדובה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סיטרואן C3 טורבו דיזל מנוע 1400 סמ"ק - עוד יותר חיסכונית ומחירי מחירון נמוכים מאוד.

צריך סבלנות. בסוף תמצא משהו במצב טוב , לא צריך למהר.

אם תקנה מאזדה לנטיס או אימפרזה (כמו שכתבת), תשלם פי 1.5 על הדלק שזה 5000- 6000 ש"ח בשנה.

אפשרות נוספת - מכונית בנזין קטנה ידנית וחיסכונית - פונטו ספייס, קליאוB, פיז'ו 206.

לא חיסכוניות כמו הדיזל אבל לא בזבזניות כמו משפחתית 1600 סמ"ק.

סוויפט, סיריון וכו.. לא כדאי כי הנוחות לא טובה (ב 30 אלף בשנה תרגיש את זה חזק) והבטיחות ירודה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...