Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצעה לי מכונית סוזוקי יורסוויפט שנת 2002 יד1, 80000 ק"מ במצב טוב ללא תאונות במחיר של 33,000 ש"ח. בהנחה שנוחות הנסיעה אינה חשובה לי, אלא רק אמינות הרכב ועלות התחזוקה, האם ממולץ לקנות אותו? הרכב מיועד לנסעיות של כ20 ק"מ ביום.

פורסם

אם הנוחות והבטיחות לא מעניינות אותך, מצאת את הרכב שמתאים לך.

הוא חיסכוני ואמין (בתנאי שטופל כראוי).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אבא שלי הוא בעליה המרוצה עד השמיים של יורוסוויפט משנת 2000.

היתרונות: אמינות מפליגה, ביטוח זול.

החסרונות: לא חסכונית בדלק, בוודאי יחסית ליפניות קטנות מהדור הנוכחי. בתיבה האוטומטית 3 הילוכים והתוצאה היא 3000 סל"ד ויותר כבר במהירות 80 קמ"ש וזה גורם לתצרוכת דלק גבוהה ורעש לא נעים.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

שלום במידה והאוטו גיר רגיל אז המנוע עומד 2500 סל"ד על 100 קמ"ש והאוטו לא נוגע בדלק.

יש לאחותי אחת משנת 2000 שקנינו מדודה שלי והאוטו עם גיר רגיל, רכב מאוד אמין ממש מעולה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...