Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן :-).

באתי לשאול שאלה, ברשותי האימפרזה 2007, וקצת מציק לי שהתאורה היא בגוון ירוק (ראה ערך : אונו, ריגטה, DL וחבריו) מגעיל ומיושן, והחלטתי שאני רוצה לפחות להחליף את התאורה (החלום שלי : לבן בוהק, בגאלאנט שהייתה פעם לאחי, הייתה תאורה כזאת, ומאז בא לי על התאורה הנ"ל)

האם יש אפשרות להחליף את התאורה אצל מישהו ? ואם כן, יש מישהו מומלץ על ידיכם באזור נצרת עילית - עפולה ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

עכשיו ראיתי בחיפוש כמה נושאים על הדבר.

האם הדבר קשה לביצוע ? (השרשור היה על מישהו בעל סופר לאנסר ששינה את התאורה בעזרת מדבקות צבעוניות שקופות).

מה שמדאיג אותי זה שכאשר ארצה להחזיר את הלוח יהיה קשה לייצב את המחוגים במקום, האם זהו באמת סיבוך ? ההסבר של איש מיצובישי לפי פותח השרשור ההוא, היה לשים את הפאנל ללא המחוגים, לחבר למתג ההצתה, בלי להניע, לשים את המחוגים על 0, לסגור את מתג ההצתה ולהניע.

האם זה תקף גם לאימפרזה ?

אלון.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לחבר שלום,

ברוב הרכבים החדשים תאורת המכוונים והשעונים השונים היא תאורת לדים בצבע מתאים או עם קונדום.

תאורת הרקע יכולה להיות תאורת לדים או מנורות סטנדרטיות לכן עלייך לפרק ולבדוק את העניין.

שים לב !

לפני פירוק לוח השעונים נתק את כבל המינוס מהמצבר.

איזה כייף לי :)

פורסם

שלום מרק,

אני ראיתי פה ממישהו בפורום שאומר שאסור לנתק את המצבר, האם זה הכרחי ?

ואני לא מעוניין להחליף את הנורות שמאירות את השעונים, אני מעוניין להדביר מדבקות שקופות צבעוניות בחלקים השקופים שבשעון, כדי שהתאורה שנוצרת בלוח המחוונים תיראה בצבע מחוץ ללוח שעונים.

אני מעדיף שלא להתעסק עם לדים וכו', כשאפשר במעט זמן לעשות את השטות הזאת עם המדבקות.

החשש שלי זה שאני לא יצליח לכוון את המחוגים למקום הנכון, ושלא אדע לאן לחבר כל כבל של הלוח.

היום עברה ליד ביתי פיאט אונו נחמדה, ואור כחול כתום מבצבץ משעוניה, פתאום בא לי החשק, וחד משמעית אני רוצה לשנות את צבע התאורה (ללכת לחשמלאי לא אפשרות, חבל מעל 100 שקל על כזה דבר)

אלון.

פורסם

אלון,

לא יודע עד כמה מסובך עניין הפירוק אצלך ברכב, אך אני הייתי נזהר מאוד בפירוק לוח השעונים ברכב דנדש :-) או אפילו מוותר על העניין.

בכול עבודה על מערכת החשמל של הרכב ובמיוחד לוח השעונים יש לנתק את כבל המינוס חובה.

למה ?

אם חלילה בזמן העבודה תקצר משהו במעגל לוח השעונים או במקרה תספק מתח ישר לקונקטור של כריות האוויר דבר שעלול לגרום לפתיחת כרית אוויר או הופעת תקלה בלוח השעונים.

במידה ומותקנת אצלך מערכת מקורית עם קוד סודי שיש להכניסו לאחר ניתוק/וחיבור המצבר אזי שמור אותו איתך.

מי שכתב לך שאסור לנתק את המצבר אזי הוא לא מבין כלום ברכבים ובחשמל רכב במיוחד.

פורסם

נשמע עסק מעט יותר רציני מהרגיל :-), לדעתי אני אחכה כמה זמן, או שאלך לקנות מדבקות צבעוניות ואבקש מבעל המוסך סובארו שאני מטפל בו לעשות לי את זה, עדיף שהוא יהרוס מאשר אני :-P..

תודה לך!

פורסם

מה שאתה כן יכול לעשות זה להזמין לדים שמגיעים כבר עם נגד מובנה בתוכם ע"מ שיתאימו למתח במכונית,

אני הזמנתי מ superbrightleds.com אבל במקרה שלי הלדים לא החזיקו מעמד יותר מידי (התחילו להבהב ואני הרגשתי כאילו יש לי מסיבה באוטו :shock:).

פורסם
מה שאתה כן יכול לעשות זה להזמין לדים שמגיעים כבר עם נגד מובנה בתוכם ע"מ שיתאימו למתח במכונית,

אני הזמנתי מ superbrightleds.com אבל במקרה שלי הלדים לא החזיקו מעמד יותר מידי (התחילו להבהב ואני הרגשתי כאילו יש לי מסיבה באוטו :shock:).

"דיסקו דיסקו, היי היי"...

בדיוק בגלל דברים כאלו, אני מעדיף להדביק מדבקה מסכנה שלא עולה כסף, והצבעים מגוונים הרבה יותר.

כנראה שאני יעשה את זה בעצמי יום שבת, מדבקות כבר יש לי (10 אדומות, 10 כחולות, 5 ירוקות, 5 כתומות).

אלון

פורסם

אימפרזה באה עם קודן ? לא נראה לי, האם יש דרך לגלות אם הקודן שקיים אצלי דורש קוד בעת חיבור מחודש של המצבר ?

פורסם

1. הלדים הנמכרים במחירים מצחיקים באתר שציינת שווים לתחת :-)

2. לדים איכותים מיוצרים על-ידי החברות הבאות: ווישי,Avago,AGILENT.

3. יש להתקין דיודת הגנה מסוג 1N4004 בטור למעגל וגם ווריסטור במקביל לקו אספקת המתח.

4. בדרך כלל לד נמצא באחד משני המצבים הבאים, שרושרוף או תקין(במשך הזמן עוצמת התאורה שלהם יורדת).

5. זרם עבודה גבוה מידי וטמפ' חיצונית גבוהה מקצרים את חיי הלד בצורה משמעותית.

הבעיה אצלך כנראה במגעים או/גם מתח הטעינה לא יציב ולכן הלד מהבהב.

האם התופעה קורית גם כאשר הרכב לא מונע ?

450px-Varistor_S14K385_photo.jpg

4119356.jpg

פורסם

מרק

"3. יש להתקין דיודת הגנה מסוג 1N4004 בטור למעגל וגם ווריסטור במקביל לקו אספקת המתח."

בבקשה ממך

תוכל לתת כאן סקיצה כללית איך בדיוק לחבר את שני הרכיבים ללד ולחשמל הרכב.

וגם ערכים מדוייקים שלהם שנדע מה לקנות.

תודה

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

• תוכן חדש...