Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף טוב,הכל טוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי ארבעה וחצי חודשים,בהם כיתתתי את רגלי ברחבי גוש דן,חרשתי את קוי "דן" לאורכם ולרוחבם,ראיתי עולם (פגשתי באוטובוס אנשים נחמדים מסנגל ),עמדתי בגבורה בגשמים אכזריים,רוחות פרצים,התחננתי לטרמפים ואפילו רצתי כמה פעמים עד חוף בוגרשוב ביום שבת ,היום הגדול הגיע.

יש לי בקבוק שמפניה (לא בדיוק.למעשה זה בקבוק הייניקן),יש לי על השולחן "חופשי חודשי" ובשעה שש אני מתכוון לשרוף את החופשי חודשי הארור ולהשיק את "דדי".

למעשה,היתי אמור להשיק את דדי אתמול,אבל יניב המתקין עבד עליו עד אחת בלילה והיום עד חמש.

דדי הוא לנצ'יה דדרה בצבע כחול טורמאלין,נקיה לחלוטין,עם שישים וחמישה אלף קילומטרים על השעון.כרגע היא עונה בדיוק על הצרכים שלי-נוחה,תיסע לחיפה וירושלים על מהירויות חוקיות פלוס בנוחות ושקט מקסימאליים,תהיה מפנקת והכי חשוב- לא תהיה יפנית או פונטו.

(במקור היו לי שלושים אלף שקלים והכיוון הכללי היה פונטו,או יפנית במידה ואני אקבל מכה בראש מחפץ קהה).

יכולתי,טכנית,ליסוע עליה כבר לפני שבוע וחצי-אבל התעקשתי ליסוע עליה רק כשתהיה מושלמת לחלוטין.

לצערי ,מכיוון שהפילטר (אינבוקס) עדיין אי שם בחו"ל,זה לא יקרה,אבל מעבר לזאת היא מוכנה לחלוטין-היא קיבלה מערכת פליטה חדשה,עברה דיטיילינג שארך יומיים וכלל הוצאת לחיצה,פוליש,ווקס,ציפוי טפלון,ניקיון פנימי,חידוש מושבי עור ועוד פיצ'יפקעס קטנים ומעצבנים שלא הסכמתי ליסוע בלעדיהם.

במוסך החליפו כל מה שרק היה צריך-וגם הרבה דברים שבכלל לא היה צריך-ותמיד טענו ש"היה להם כזה ספייר אז זה לא עולה לך".

היתה המון עבודה-חלק עשיתי בעצמי וחלק עם הרבה עזרה ותמיכה מחברים.

אז תודה רבה לדויד- על הבניה של התיבה,על העצות,על התמיכה,על הנסיעות על הראלי כשממש היתי מדוכא ועל הסביח!!!

שלומי- תודה.באמת יצא מדהים! אתה צודק- בחורות באמת מסתכלות על דבר כזה אחרת. :lol:

פוקו- אתה מלך!!! שומעים פשוט מדהים!!!!

רזי - "ידידי הטוב בעולם" תודה על הסמלים ועל הצחוקים.

גידי- התיכנון שלך עבד- המתקין ממש אהב את זה והתוצאה האקוסטית מדהימה.צדקת לגבי ה"קליפורד"-למתקין לא היה נעים להודות-אבל אתה עלית על בעיה שהוא לא הצליח לפתור "עם 15 שנות ניסיון". 8)

"גולד סטריאו"ברמת החייל (המלצת פוקו)- אין לי מילים.פשוט מדהים.

אודי,הבוס שלי-אני יודע שאתה קורא.

תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי בקבוק שמפניה (לא בדיוק.למעשה זה בקבוק הייניקן),יש לי על השולחן "חופשי חודשי" ובשעה שש אני מתכוון לשרוף את החופשי חודשי הארור ולהשיק את "דדי".

אני הייתי שומר את החופשי חודשי.......אתה יודע.לנצ'יה זו עדיין לנצ'יה. :twisted:

אה כן......סע לאט. :roll:

ומזל טוב.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

הי תומר,

קודם כל, מזל טוב

עכשיו של מי דדרה המדהימה שראיתי ליד "גולד סטריאו" :)

הייתה זוכה איתה בתחרות "דדרה הכי יפה בארץ"...

חוץ מזה - עכשיו תוכל לחנות בפנים. כל יום.

"בדיקת תקלת חשמל"

"בדיקת רעש מוזר"

"בדיקת סל"ד לא יציב"

לא נראה לי שיעלו עליך :)

ונסיים בשאלה: עשית דיטיילינג לבד או שיש לך המלצות?

P.

פורסם
אחרי ארבעה וחצי חודשים,בהם כיתתתי את רגלי ברחבי גוש דן,חרשתי את קוי "דן" לאורכם ולרוחבם,ראיתי עולם (פגשתי באוטובוס אנשים נחמדים מסנגל ),עמדתי בגבורה בגשמים אכזריים,רוחות פרצים,התחננתי לטרמפים ואפילו רצתי כמה פעמים עד חוף בוגרשוב ביום שבת ,היום הגדול הגיע.

למעשה,היתי אמור להשיק את דדי אתמול,אבל יניב המתקין עבד עליו עד אחת בלילה והיום עד חמש.

דדי הוא לנצ'יה דדרה בצבע כחול טורמאלין,נקיה לחלוטין,עם שישים וחמישה אלף קילומטרים על השעון.כרגע היא עונה בדיוק על הצרכים שלי-נוחה,תיסע לחיפה וירושלים על מהירויות חוקיות פלוס בנוחות ושקט מקסימאליים,תהיה מפנקת והכי חשוב- לא תהיה יפנית או פונטו.

(במקור היו לי שלושים אלף שקלים והכיוון הכללי היה פונטו,או יפנית במידה ואני אקבל מכה בראש מחפץ קהה).

יכולתי,טכנית,ליסוע עליה כבר לפני שבוע וחצי-אבל התעקשתי ליסוע עליה רק כשתהיה מושלמת לחלוטין.

לצערי ,מכיוון שהפילטר (אינבוקס) עדיין אי שם בחו"ל,זה לא יקרה,אבל מעבר לזאת היא מוכנה לחלוטין-היא קיבלה מערכת פליטה חדשה,עברה דיטיילינג שארך יומיים וכלל הוצאת לחיצה,פוליש,ווקס,ציפוי טפלון,ניקיון פנימי,חידוש מושבי עור ועוד פיצ'יפקעס קטנים ומעצבנים שלא הסכמתי ליסוע בלעדיהם.

במוסך החליפו כל מה שרק היה צריך-וגם הרבה דברים שבכלל לא היה צריך-ותמיד טענו ש"היה להם כזה ספייר אז זה לא עולה לך".

היתה המון עבודה-חלק עשיתי בעצמי וחלק עם הרבה עזרה ותמיכה מחברים.

אז תודה רבה לדויד- על הבניה של התיבה,על העצות,על התמיכה,על הנסיעות על הראלי כשממש היתי מדוכא ועל הסביח!!!

שלומי- תודה.באמת יצא מדהים! אתה צודק- בחורות באמת מסתכלות על דבר כזה אחרת. :lol:

פוקו- אתה מלך!!! שומעים פשוט מדהים!!!!

רזי - "ידידי הטוב בעולם" תודה על הסמלים ועל הצחוקים.

גידי- התיכנון שלך עבד- המתקין ממש אהב את זה והתוצאה האקוסטית מדהימה.צדקת לגבי ה"קליפורד"-למתקין לא היה נעים להודות-אבל אתה עלית על בעיה שהוא לא הצליח לפתור "עם 15 שנות ניסיון". 8)

"גולד סטריאו"ברמת החייל (המלצת פוקו)- אין לי מילים.פשוט מדהים.

אודי,הבוס שלי-אני יודע שאתה קורא.

תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מברוק חבוב , עם הנפיחות שלך אתה בשקט יכול לקרוא לו PUFF-דדי... :twisted:

פורסם
מברוק חבוב , עם הנפיחות שלך אתה בשקט יכול לקרוא לה PUFF-דדי... :twisted:

:D:D גדול

מזל טוב ידידי היקר (אה אפשר לכתוב אחי....וואי איזה כיף).

ממתין ככולם לתמונות.

פורסם

נראה לי של דיויד שלנו מגיעה תודה גדול במיוחד !!

המסכן הזה קנה לתומר סביח ... ס ב י ח !!

אני מניח שדיויד חזר הביתה בימים האחרונים מסוחרר ואף מעורפל הכרה !

שמעתי שהנאפחות של תומר זה משהו קילר !

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• תוכן חדש...