Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת האם כדאי להוסיף לסט הייבריד אוביישן מיד ריינג' cdm 54 וקרוס mx 33.3 בשביל לעבור ל-3 way?

האם תהיה תוצאה טובה או שזה בזבוז כסף וזמן ?

ועוד דבר נוסף,האם להתקין את המיד ריינג'ים בקיק פאנלים למטה מתחת לדשבורד ואז ליצור מין "שרשרת" של מיד וופר של ההייבריד אוביישן בדלתות מיד ריינג' בקיק פאנל באמצע וטוויטר על הדשבורד יהיה בסדר מבחינת כיוונים של הרמקולים או שיותר טוב לנסות להתקין דרך בניות על הדש בורד?

מה המחיר בערך לקיק פאנל בשביל אלמנט כמו ה-cdm 54?

פורסם

הכי טוב זה לנסות מיקומים שונים וזויות שונות.

אם לעשות ניסויים לא בא בחשבון וצריך למקם על עיוור הייתי הולך על הקיק. אבל כל מקרה לגופו.

לגבי אם עדיף להוסיף את המיד - התשובה שלי היא שעדיף למכור את ההייבריד ולקנות לגטיה .. אבל זה רק אם אתה מתכנן לעבור להגברה אקטיבית בהמשך.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מה היתרונות של הלגטיה לעומת המורל?

כנ"ל החסרונות?

ועם להישאר עם סט 2 חלקים,האם עדיף להתקדם לאילייט או לסט של hybrid audio?

ומה כמובן המחיר של הלגטייה בארץ?

פורסם

רמקולים של הייבריד אודיו לפי מה ששמעתי בקלארוס נשמעים כמו מוראל על סטרואידים.

זה פחות או יותר רמקולים עם באס נעים ורך כמו של מורל אבל פתוחים ומדוייקים כמו פוקל - יש גם חדות, יש גם עומק ויש גם דיוק ויש גם ליטוף.

הצליח לעשות הרבה דברים בסט אחד - הכלל שאתה צריך לשים אליו לב בטוויטרים של הייבריד אודיו זה לא לשים אותם און אקסיס כי הם נשמעים טוב יותר דווקא כשהם באוף אקסיס.

לטעמי הם יחסית פתוחים מידי אבל הסט שאני שמעתי היה מוגבר פסיבית ביחד עם המידבאסים וזה היה שני חלקים - כשאני מתרגם את זה לשלושה חלקים, אין לסטים של החברה הזאת תחרות כמעט בטח שלא בטווח מחיר שלהם.

לגבי האילייט - לדעתי סט מעולה ואני הייתי יכול להעביר את כל החיים שלי על הצליל של הסט הזה, הסיבה היחידה שאני מארגן לעצמי רכיבים של לגטייה היא בגלל שאני רוצה לנסות משהו חדש שאני יודע בוודאות שאני אוהב את אופי הצליל שלו.

אז לגבי השאלה שלך אם כן או לא - לדעתי כן.

קודם כל סט שלושה חלקים תמיד ישמע טוב יותר מסט שני חלקים.

הCDM הוא רכיב פשוט מדהים ונעים לאוזן, אתה יכול להתקין אותו בקיק פאנל ואתה יכול להתקין אותו בקורה או בדש - תחום התדר שלו ויכולת הניגון שלו מספקים איפה שלא תתקין אותו וגם הוא ישמע טוב גם באוף אקסיס בגלל הפריסה הרחבה שלו.

את הMT22 רצוי להתקין יותר לכוון האון אקסיס ברוב המקרים אבל זה תלוי בתוצאה ברכב שלך - תשחק עם זה.

אם מה שאתה שואל זה שמעבר כזה יבצע לך שדרוג רציני של המערכת - אתה עולה ליגה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני הייתי קצת סקפטי לגבי 3WAY, אמרתי לעצמי, סט טוב 2WAY זה די והותר, 3WAY זה לאודיופילים..

התבדיתי. אין בכלל מה להשוות 2WAY ל3WAY. זה עולם אחר. כמובן כשהם מותקנים ומוגברים כראוי, כדי להפיק את הערך המוסף שלהם בצורה נאותה.

הלגטיה הוא סט שנשמע מדהים, מפורט מאד עד כדי תחושה אמיתית של חלוקת הכלים. [עופר, נשבע שרק עכשיו הבנתי מה זה באמת imaging, קבל ח"ח]

לקבלת פרטים נוספים פנה אל היבואן:

http://www.loudnclear.co.il/

לגבי הקיק פאנל, בצע חיפוש, דובר כאן רבות על כך, יש יתרונות רבים ומעט חסרונות, בשורה התחתונה זה משתנה בין רכב לרכב, אבל לאלו שחושבים שהבמה תהיה בגובה הקרסוליים, אני רק יכול לתת טיפ קטן.. עופר "ניתק" לי את המידים ואמר לי בוא תשמע רק מהטוויטרים, אחרי "ששמעתי" מצוין מהטוויטרים, התבשר לי כי שמעתי בעצם מהמידים שנשמעו כאילו הם באים מהטוויטרים..

:brickwall:

אין לי ספק, שעוד אעבור ל3WAY. רק כשאתה לוקח בחשבון עוד זוג ערוצים איכותיים [אקטיבי מלא], עוד בניות ועוד פרוססור לעבוד ב4WAY, אז אתה ממתין קצת..

פורסם

לגבי הוספת ה CDM54 למוראל הייבריד 2 חלקים, לדעתי זה עניין של טעם.

בסטאפ הקודם שלי, שהיה לי את המוראל סופרימו 2 חלקים מותקן _ הCDM54 , בהרבה מקרים העדפתי לכבות את ה CDM ולשמוע ב 2 חלקים, פשוט בגלל שהמיד הזה לא עומד ברמה של הסופרימו, הוא היה .. לא משהו [בצנזורה:)]

אבל עם המוראל הייבריד, בהתקנה טובה, אני לא רואה סיבה שהוא לא ימלא את התפקיד שלו כמו שצריך, הוא מסוגל לנגן טווח יחסית רחב, 450-6500 הרץ, וזה מספיק בשביל לתת לוופר לעשות את העבודה, ולתת לטוויטר לעשות את העבודה שלהם כמו שצריך וגם לתת יותר עומק, עושר וחיוּת לסאונד.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני חולק על הדיעה הזאת רק בגלל הנסיון של מה שמותקן אצלי ברכב - המיד הזה עושה עבודה נהדרת

הטוויטרים מעולים אבל אם הייתי נותן להם לכסות את החוסר של הCDM54 - הם היו צועקים בצורה כזאת שלא הייתי נהנה מהסאונד.

אבל זה גם עניין של טעם אישי בטוויטרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...