Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כשאני חונה ומנסה לחנות מאחורי רכב כשאני חונה ברוורס אני לא מצליח לראות את המרווח בין הרכב שלי למכונית שמאחורי ואז אני מפחד להכנס בו. איך אני יכול לראות את המרווח ברמה הגבוהה ביותר? כי אני לא מוצא שדה ראיה ברוורס כמו שצריך. מה לעשות? (נהג חדש)

פורסם

סע עד שתשמע בום !

עכשיו ברצינות, חוץ מחישני רוורס כמו שהציעו אתה יכול להעזר בחבר שיעמוד מאחורי האוטו צמוד לתחת של האוטו, ככה תוכל לדעת בערך כמה מרחק יש לך..

באיזה רכב מדובר?

Suzuki Jimny

פורסם

תחשוב על זה בצורה כזאת :

אתה בן אדם, נכון ? לבן אדם יש עיניים אנושיות, נכון ?

אם תסתכל מהחלון שלך בבית תוכל לראות שאין אפשרות לראות את מה שנמצא מטר לידך מחוץ לחלון, אלא רק מה שלשם דוגמא 10 מטר ממך.

יש לך משהו לעשות כנגד זה ? אתה לא יכול לראות דרך קירות והפתרון היחידי הוא ההמצאה הנהדרת שנקראת חיישני רוורס.

בלעדיהם, אתה יכול פשוט לסוע ולחלוף על פני הרכב שמאחוריך בשאנטי מרגיז, או לחילופין להגיד שפשוט "החמצת" את הרכב של השכן :shock:.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

כאמור, או חיישני רוורס, או מצלמת רוורס או שתדביק חתיכת ספוג על הטמבון באחורה, ככה כשתיגע באוטו שמאחוריך - לא ייגרם נזק.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יש בעיקרון שיטה שעובדת בלילה ואני משתמש בה:

כאשר אתה די קרוב לרכב שמאחוריך, ניתן לראות במראה הצדדית שעל הכביש ליד הפגוש האחורי נוצר קונוס של אור.

הקונוס הזה נוצר מאור הפנסים האחוריים שלך כאשר הוא עובר בין הפגוש שלך ושל הרכב שמאחוריך.

ככול שתתקרב אל הרכב האחוריך הקונוס הזה הופך לצר יותר ויותר עד שתשמע "בום".

אתה יכול להשתמש בו כדי להעריך את המרחק מאחור.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

חיישנים שמשיינים, לא שמעתם על השיטה הטובה מכל, והיא פשוט לצאת מהאוטו וללמוד להעריך נכון את המרחק שנותר לכם? במקום לצאת וללמוד איך לחנות אתם מעדיפים להסתמך על כל מיני חיישנים שאמינותם מוטלת בספק, ומה יקרה אם פתאום החיישנים לא יעבדו או יעבירו מידע לא נכון?

ROOONEEYY

פורסם

מישהו פה אי פעם יצא באמצע שיעורי נהיגה מהרכב לאחר חניה כדאי ללמוד איך לחנות?

פשוט תצא ותתאמן עד שתלמד. אני התאמנתי לפי דרגות קושי: לוס אנג'לס - הכי קל, שיקגו - מאתגר וניו יורק - לאמיצים בלבד.

הכי פשוט לעבור ניתוח לשינוי מין:roll: (לפני שכל הנשים בפורום נופלות עלי זה הכל בצחוק)

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
מישהו פה אי פעם יצא באמצע שיעורי נהיגה מהרכב לאחר חניה כדאי ללמוד איך לחנות?

פשוט תצא ותתאמן עד שתלמד. אני התאמנתי לפי דרגות קושי: לוס אנג'לס - הכי קל, שיקגו - מאתגר וניו יורק - לאמיצים בלבד.

הכי פשוט לעבור ניתוח לשינוי מין:roll: (לפני שכל הנשים בפורום נופלות עלי זה הכל בצחוק)

לא יודע מה איתך אבל בשעורי נהיגה שלי המורה הביא שיטה לפי המראות והידיות האחוריות של הרכב כשהם נראות על המדרכה פשוט לסובב לצד שני את ההגה וזהו.

בקשר לשאלה:קח לך איזה יום נגיד מחר שיהיה שתראה כמו שצריך לא בלילה כנס תסע קצת בעיר תנסה בכמה מקומות עד שתצליך ואם אתה מפחד עד למכוניות של אחרים שז דיי ברור פשוט קח איזה 2 אבנים קטנות או תארגן 2 קונוסים משהו לסימון וככה תבנה לעצמך שיטה ותתרגל אלייה פשוט.

יש לי עוד דרך בשבילך פשוט תתקין מראות עליונות מעל המראות הנוכחיות בצדדים זה אולי קצ תליכער אבל בטוח שזה יעזור.

שי.

HONDA

פורסם
תחשוב על זה בצורה כזאת :

אתה בן אדם, נכון ? לבן אדם יש עיניים אנושיות, נכון ?

אם תסתכל מהחלון שלך בבית תוכל לראות שאין אפשרות לראות את מה שנמצא מטר לידך מחוץ לחלון, אלא רק מה שלשם דוגמא 10 מטר ממך.

יש לך משהו לעשות כנגד זה ? אתה לא יכול לראות דרך קירות והפתרון היחידי הוא ההמצאה הנהדרת שנקראת חיישני רוורס.

בלעדיהם, אתה יכול פשוט לסוע ולחלוף על פני הרכב שמאחוריך בשאנטי מרגיז, או לחילופין להגיד שפשוט "החמצת" את הרכב של השכן :shock:.

כן, אבל יש דבר, שנקרה ניסיון, והכרת הרכב שלך.

אחרי שאתה נוהג כמה שנים ונכנס עשרות פעמים ביום לחניות צפופות, אתה לומד להעריך במדוייק, איפו מסתיים התחת של האוטו שלך, ללא שום חיישני רוורס, ללא עזרה של חבר טלפוני וללא עזרה של מערכת מולטימדיה לראיה לאחור.

היום אני נכנס לחניות, שארוכות רק ב 30 ס"מ מאורך האוטו שלי, ללא מאמץ מיוחד.

באוטו בלי הגה כוח, זה הרבה יותר קשה.

• תוכן חדש...