Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפני כמה שבועות האוטו שלי נתקע, הזמנתי גרר, והאוטו הוחזק בחניון במהלך השבת עד שחזר אליי,

כשחזר אליי גיליתי שגנבו לי מהבגאז' את הכבלים (כבלי התנעה), ושמו לי במקומם כבלים ישנים...

התקשרתי לחברת ביטוח להגיש תלונה, הם חזרו אליי וסירבו לקחת אחריות כי הם לא הצליחו להבין מי עשה את זה, ולכן "אין להם את מי להאשים" (כאילו שמדובר במשפט פלילי), היה משעשע לשמוע שדרך החקירה שלהם הייתה בעיקרה תשאול של העובדים האם הם גנבו את הכבלים או לא...

האם יש משהו לעשות בקשר לזה? האם אין עליהם איזשהי אחריות נזיקית לפי החוק?

פורסם

אין לך שום דרך להוכיח שנגנבו לך הכבלים המדוברים.

דבר שני- נזק של 40 ש"ח הוא קצת קטנוני לדרוש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אולי זה לטובה- כנראה שגם ככה היו לך כבלים זבל ,אז הגיע הזמן לקנות איכותיים ,תקנה כבלים בעובי נורמלי -תוריד את הציפוי של התנין ותראה כמה נחושת יש ולא כמה בידוד יש .

תדאג שיהיה לך 10-20 מ"מ+- עובי כבל ,וכמה שפחות בידוד.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

זה לא עניין של קטנוניות, העניין הוא שהאוטו שלי זה לא הפקר

והכבלים דווקא היו חדשים וטובים, בגלל זה גנבו לי אותם מן הסתם

• תוכן חדש...