Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמות מהירות בכביש 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע קיבלתי קנס על מהירות – 112 קמ"ש בכביש 4, 500 מטר לפני צומת בני דרור (מצפון לדרום).

חיכיתי לקנס כי ראיתי את ההבזק (19:30 בערב). העניין הוא שאני נוסע כל יום הלוך חזור על הכביש הזה ולפי מה שידעתי (ונסעתי), המצלמות לא צילמו מתחת ל 120.

לדעתי, וככה גם נאמר לי לאחרונה, עידכנו את המהירות שלהן כלפי מטה, כלומר הטריגר לצילום הוא פחות מ 120 קמ"ש.

2 שאלות:

1 על הקנס לא מצוינות נקודות. הקנס הוא על סך 250 שקל. לדעתי מותר לנסוע בכביש הזה 90 (כלומר 22 קמ"ש מעל המותר) . אם לא צינו נקודות, האם מדובר בקנס כספי בלבד ?

2) מישהו יודע מהי המהירות "הבטוחה" (וכנראה החדשה) לעבור את המצלמות בלי לקבל קנס?

תודה,

פורסם

המצלמה הזאת צילמהה מאז ומעולם, המהירות הבטוחה היא 104 קמ"ש, העניין הוא שאתה יכול לנסוע גם 109 ובגלל שהמחוג שלך מתוכנן לזייף למעלה, אתה לא תצולם.כלומר, נסעת 104.

ובכל מקרה על עבירת מהירות יש נקודות. לדעתי 6 .

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

100 זאת המהירות המותרת, למרות שזה כביש מהיר בהגדרה (ולפי התיאוריה, 110 זה כביש מהיר).

יש תמיד אבל איזה אחוז סטיה מסוים לא?

גם אני זוכר שהמצלמות האלה היו מצלמות רק מעל ה120.

יש פה מישהו עם V1 שיודע בדיוק איזה מהן פועלות? שנדע להאט בהתאם?

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

פורסם

לפי מה שכתוב כאן

http://www.topspeed.co.il/help/

בתחום הבינעירוני

עד 25 קמ"ש מעל המותר - ברירת משפט - 250 ש"ח (ללא נקודות).

26-40 קמ"ש מעל המותר - ברירת משפט - 750 ש"ח (+ 8 נקודות).

41 קמ"ש מעל המותר ומעלה - הזמנה לדין ו-10 נקודות

כנראה שאין נקודות למהירות הזאת. בכל מקרה, לדעתי הורידו את הטריגר לצילום. פעם הייתי עובר שם במהירות הרבה יותר גבוהה. שימו לב !!

פורסם
בכביש 4, 500 מטר לפני צומת בני דרור (מצפון לדרום).

זאת המצלמה האחרונה לפני מחלף אשדוד, נכון?

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

פורסם

מה פתאום מצלמה אחרונה! יש מצלמה שמצלמת גם אחרי הגשר לפני מורשה מצפון לדרום. שימו לב!

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

לא הבנת את השאלה שלי

שאלתי אם המצלמה שהוא ציין, זאת האחרונה לפני הגשר.

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

פורסם

בני דרור זה ליד נתניה, לא אשדוד

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
מה פתאום מצלמה אחרונה! יש מצלמה שמצלמת גם אחרי הגשר לפני מורשה מצפון לדרום. שימו לב!

באותו כוון גם לפני יבנה.

• תוכן חדש...