Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשיון עד 500 סמ"ק - ומה עכשיו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי - חבר שאל אותי לגבי רשיון עד 500 סמ"ק שהיום מוגבל ל-33 כ"ס כידוע. השאלה פשוטה - האם מי שברשותו רשיון שכזה מזה שנים רבות, יכול לרכוש אופנוע בנפח 500 סמ"ק בלא שינוי הרשיון שלו? או שמא יש צורך בטסט חדש לדרגה שמעל 33 כ"ס?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

ספציפית מדובר ב-E5 עם 48 כ"ס, אבל השאלה היא כללית לגבי כל אופנוע בנפח 500 ומעל 33 כ"ס.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

שמע למי שיש רישיו כמה שנים בדרגה הזאת יכל פעם לעשות רק משו קטן קטן ולקבל רישיון לא מוגבל , הדבר הזה כבר אז זה לא משנה .

עכשיו למי שיש את הרישיון הזה כמה שנים יכול לנהוג על משו קצת יותר חזק (אני לא זוכר בדיוק בכמה כ"ס מדובר) אבל עדין יש לו הגבלה .

פורסם

לי יש רישיון שהוצאתי לפני 5 שנים, פעם זה היה מוגדר עד 500 סמ"ק,

שלשום הגיע לי הרישיון החדש (הבינלאומי המעפן) ורשום שם אופנוע עד 54 כ"ס.

לא ביצעתי שום שידרוג או מבחן, למרות שהייתה אפשרות לבצע מבחן שליטה ולקבל רישיון ללא הגבלה.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

למי שהיה רשיון "עד 500" לפני העדכון "עד 33" , רשיונו הוסב ל 54.4כ"ס והוא יכול לקנות דגמים של 500סמ"ק .

בהצלחה , ER (אני מניח שאליו התכוונת) אופנוע נחמד .

פורסם

היה לו עד 500 וזה מה שיש לו עכשיו.טסט במגרש חניה ויש לו בלתי מוגבל.זה מבצע זמני שמאריכים לו את הזמן כל הזמן . אופנועי 500 מאוד זולים עכשיו בגלל ששינו את החוק

אייל

פורסם

^

אתה אומר שעדין מי שהיה לו פעם רישיון "עד 500" , יכול עדין לעשות רק מבחן שליטה ולקבל בלתי מוגבל ?? (אני שואל בשביל אבא כי הוא הצטער שאז הוא לא עשה)

פורסם

שידרוג אוטומטי היה בינואר 2008 למשך חודש בערך. כמעט כל מי שהיה בבעלותו אופנוע עם מעל ל33 כ"ס יכל לקבל אוטומטית עדכון לרשיון במשרדי הרישוי.

נכון לעכשיו חייבים לעשות מבחן שליטה בסיסי במגרש על מנת לשדרג לרשיון לא מוגבל, וזה בתנאי שהרשיון נמצא אצל הרוכב מעל לשנה.

Kawasaki Versys !!!

• תוכן חדש...