Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן שלי להחליף רכב וכרגע אני עם מזדה 3 שהתוודה כרכב ממש אבל ממש לא נוח - הרג לי את הגב.

החלטתי ללכת עם צרפתיות - בגלל שיש לאבא שלי מגאן ונסעתי עליה כמה פעמים אני נוטה לבחור בה - אבל היא גדולה ואין לי ילדים ואין לי צורך בבגאז' ענקי כזה - אין לי בעיות עם חניה...

מה אתם חושבים על הC4 לעומת המגאן? מדובר בדגם הSX והוא מגיע עם בקרת אקלים, שיוט ונראה לי גם חיישני רוורס (למרות שאין לי ממש צורך בהם)

גלגלים יותר גדולים ורחבים - שאני חושב שהם הסיבה שכולם אומרים שהרכב דבוק לכביש.

העניין היחיד שאני חושש ממנו בקשר לסיטרואן הוא עניין ההגה שהוא כביכול קבוע ורק החישוק מסתובב, ועניין הדשבורד המוזר (וזה שחברה שלי יכולה לראות כמה אני נוסע) :roll:...

אבל אני משער שאפשר להתרגל לכל דבר... הזמנתי נסיעת מבחן בשני הרכבים אבל בגלל שאני יושב על קוצים וצריך להחליט די מהר אז אני פונה אליכם. עשיתי חיפוש ותמיד אנשים כאן המליצו על הצרפתיות לעומת השאר אבל מה קורה שיש מלחמה בין הצרפתיות? מי לוקחת?

פורסם

אין יותר מידי מה להמליץ,שני הרכבים טובים ומעורכים וכמו שציינת הזמנת נסיעת מיבחן וזה המדד הכי טוב מבחינתי ליקנות רכב,שני הרכבים נוחים בהרבה מהמזדה שזה ידוע שהמושבים שם הם כמו קרטון.

פורסם

המושבים של מגאן מתאימים מצויין למי שיש לו בעיות גב.

העיקר - בריאות.

אם צריכים בגאז' גדול - שוב מגאן מתאימה יותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זהו שאני לא ממש צריך בגאז' גדול... אין לי צורך... חשוב לי שהרכב יהיה מפנק שיהיה בו כל מה שנהג צריך בשביל שיהיה לו נוח לנהוג... שיהיה מקום לרגליים, שיהיה נוח, שתהיה משענת יד, שהכל יהיה נגיש, קונסולה מסודרת וכו'...

פורסם

שמעתי של- C4 יש צריכת דלק גבוהה יחסית.

האם זה נכון?

מישהו יכול להגיד (על פי נסיוני האישי) מה צריכת הדלק האמיתית של C4?

פורסם

בקשר ל-C4, אני יכול להגיד דבר כזה. היום בדיוק יצא לי לנסוע עליה.

בעליות עם מזגן, המנוע לא מושך בכלל, בטורים גבוהים רעש מנוע מאוד לא נעים. האוטו סופר את כל התפרים באספלט, לא שוכח אפילו את הקטנים ביותר, גלים הוא עובר לא רע, קצת מתנדנד לצדדים. בזכות כבישים הניפלאים שלנו, יש הרבה תפרים ושקעים בטספלט, הם גורמים ברכב הזה לויברצייה בלתי פוסקת.

עד 3000סל"ד המנוע שקט, אחרי זה רועש מאוד ובצורה מאוד לא נעימה. מושבים נוחים, דש בורד דיגיטאלי מעניין.

האוטו ללא ספק קצת יותר טוב מסיאט קורדובה, במיוחד בזכות כך שהוא שקט יותר, אבל מתלים שלו הרבה פחות נוחים מאוקטביה דור אחרון ואפילו משמעותית פחות נוחים מאוקטביה דור קודם (TOUR וחבריו).

סה"כ בשיוט האוטו די שקט, אבל הוא כל הזמן מקפץ.

אני לא יודע אם זה רק באקזמפלר ספציפי (בן שנתיים) או לכל הדגמים, אבל המזגן בקושי עובד.

יתרון נוסף של גיר אוטומטי שלו - שהוא שומר על הילוכים נמוכים בירידות ובולם בעזרת מנוע. העברת הילוכים חלקה מאוד.

לא יצא לי לנסוע על מגאן דור אחרון, אבל דור קודם נוח, משמעותית טוב יותר בנוחות מאוקטביה דור קודם (TOUR), מושבים נפלאים. בקיצר מגאן דור קודם הרבה יותר טוב מ-C4, לגבי מגאן חדשה, אני מניח שהיא לא גרועה יותר מדגם אותו החליפה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שמעתי של- C4 יש צריכת דלק גבוהה יחסית.

האם זה נכון?

מישהו יכול להגיד (על פי נסיוני האישי) מה צריכת הדלק האמיתית של C4?

לחבר שלי יש רכב כזה, הוא מדווח על 1:10.5 משולב.

פורסם

אם הכוונה היא לרכישת רכב חדש, כל הביקורת לגבי הביצועים וצריכת דלק לא רלוונטית

ה C4 החדשה שמגיעה לארץ באוקטובר (לדברי הסוכן בת"א ),תגיע כבר עם המנוע

החדש 120 כ"ס .

• תוכן חדש...