Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראית שזה מספר צהוב?

לא? יופי

מה שאומר שרוב הסיכויים שזה מתנדב.

ואם לא, זה לא משנה

המקום היה חשוך, היא בטח לא לבשה בגדים מחזירי אור והיא חצתה במקום אסור

מה שאומר שהסבירות שהנהג הפוגע ישב במעצר יותר מ12 שעות הוא אפסי.

הוא נהג כחוק לדעתי.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

אם היה נוסע במהירות המותרת ובהתחשב בתנאי הדרך (חושך-אז מאיטים טיפה!!!) הוא היה בכיף מספיק לבלום. אבל הוא שוטר..או מתנדב אז מותר לו!

גם שבוע שעבר אגב הבחור שנהרג במירוץ לא היה לבוש בבגדים מחזירי אור, היה במקום חשוך וחצה איפה שאסור. והוא במעצר עד היום....

פורסם

באתר הזה רשום "מהירות מופרזת" ובפועל האישה חצתה כביש שלא במעבר חציה. כמו שזו הייתה ניידת זה יכל להיות גם ארקדי גאידמק או פול מקרטני. עצוב לכשעצמו, אבל העובדה שהפעם מדובר בשוטרים לא משנה כלום.

פורסם

1. ניידת מתנדבים של "אור ירוק" - ייתכן שנהג שם מתנדב בן 70 וייתכן שנהג שם מתנדב בן 25. הסבירות שנהג שם שוטר קבע היא נמוכה יותר (אף על פי שזה אפשרי במקרים מסויימים).

2. העובדה שזו ניידת משטרה לא משנה את השלכות התאונה או את הגורמים אליה. השוטר/מתנדב שפגע בהולכת הרגל הוא אדם רגיל, נהג רגיל, שעשה טעות (שאיננו עדיין יודעים מהי).

3. טעות כלשהי הייתה כאן (ייתכן שאף הסחת דעת, אולם ניתן למנוע את התאונה הזו אף על פי שההולכת רגל עברה באיזור בעייתי), והנהג ייענש (רשיונו יישלל למספר שנים ככל הנראה). עבר פלילי אין לו (הוא מתנדב במשטרה/שוטר) וסביר להניח שלא יישפט על גרימת מוות ברשלנות.

4. גם אם הנהיגה היא נהיגה מבצעית, כל תאונת דרכים, אפילו הקטנה ביותר, היא על אחריות השוטר/מתנדב שנהג ברכב.

5. המשטרה לא אשמה בדבר. אז כתוב "משטרה" על הרכב והוא כחולבן, כבר אני רואה תגובות של "מדינת משטרה" ו"צריך להפריט את המשטרה".

6. תנחומיי למשפחה.

Xbox12341

פורסם

אכן, נראה שהתאונה הזו יכלה להתרחש לכל אחד, אבל:

- אני מצפה שהתאונה תחקר כאילו נהג ברכב אחד האדם ולא שוטר/מתנדב שמורם מהעם.

- הנהג חייב להענש לפי הקריטריונים המקובלים בארוע כזה.

- אם הרכב היה בנסיעה מנהלתית ולא מבצעית אז אין מקום לתת לנהג שום הנחת "חבר מועדון".

- כולי תיקווה שממצאים לא יעלמו "סתם כך" מזירת הארוע וכל ההיבטים האפשרים יבחנו כגון: נהיגה בשכרות, דיבור בסלולרי, שליחת SMS וכו'.

פורסם

dorki, לידיעתך, תאונת דרכים של "אחד העם" נחקרת בד"כ ביחידת התנועה התחנתית. במידה וישנם נפגעים הדבר נחקר ע"י בוחני תנועה ברמה המרחבית/מחוזית במקרים חריגים ושם זה נגמר.

אחרי תאונת דרכים של ניידת משטרה נערך בנוסף על כך - תחקיר - ביחידה שבה נעברה העבירה, הבעייתיות אחרי תאונת ניידת היא יותר גדולה, כך ששוטר חושב פעמיים לפני שעושה פעולות חריגות בנהיגה, לידיעתך, וזה לא יעבור בשקט, מבטיח לך!

Xbox12341

פורסם

הקטע הוא שהרבה ממכם ראו איך השוטרים נוהגים (חלקם), ראו הרבה שוטרים שמצפצפים על החוק ולפי הכותרת של hnn זה ניראה כמו אחד השוטרים האלה. אני בעצמי ראיתי שוטר בניידת עושה צלחות בלילה. ועד היום יש בחיפה שוטר שנוסע על הקטנוע שלו בלי קסדה (באמצע מרכז הכרמל בחיפה באופן קבוע) עם מספר שגם ממטר וחצי קשה ליקרוא (ממש ממש קטן) וכשחבר שלי העיר לו על זה אז הוא הסתלבט על חבר שלי ביחס של "אני שוטר אז מותר לי הכל...

אז כן אם זה אחד מאלה אני מקווה שידפקו לו את החיים כמו שהיו עושים לאזרח רגיל!

פורסם

ומה הסיפור האחרון קשור לנושא? איך שוטר שעשה צלחות קשור לשוטר שהיה מעורב בתאונה (שלפי כל העדויות לא באשמתו)?

פורסם

אני לא רוצה שיעשו בשוטר לינץ' כמו שאינני מעוניין שהוא יקבל הנחה.

אני מצפה שהצדק יעשה.

לצערי, במקרים קודמים נוצרה אצלי תחושה של העלמת עין והטיית חקירה (למשל - ע"ע דורי קגלסבלד), יתכן שחלק ממחדלי החקירה שלפי הפרסומים ארעו שם מקורם בשלומיאליות שטבועה בשוטרי ישראל - יתכן.

אני כאזרח שומר חוק מרגיש שאין על מי לסמוך ושתחלואי החברה הישראלית דבקו בגדול במשטרת ישראל.

פורסם
ומה הסיפור האחרון קשור לנושא? איך שוטר שעשה צלחות קשור לשוטר שהיה מעורב בתאונה (שלפי כל העדויות לא באשמתו)?

שאלת איך זה קשור? אזרחי מדינת ישראל החמודים רואים את המילה "משטרה" ולא משנה באיזה הקשר, ומעלים אסוציאציות שיש להם בראש.

Xbox12341

פורסם

אבא ואמא לא למדו אתכם שלא תמיד הנהג אשם ויש גם הולכי רגל מפגרים?

לדוגמה הבנאדם שמת מהמירוץ מכוניות בשבוע שעבר אידיוט והוא מת על דעת עצמו בכך שנכנס לכביש.

אנשים כבר לא מסתכלים יותר ימינה ושמאלה.

תפסיקו להאשים רק נהגים.

פורסם
שאלת איך זה קשור? אזרחי מדינת ישראל החמודים רואים את המילה "משטרה" ולא משנה באיזה הקשר, ומעלים אסוציאציות שיש להם בראש.

ואיזה אסוציאציות יש מהדריסה הנ"ל? שהם רוצחים? שהכל עובר להם בשלום? אדם קפץ לכביש, ובמקרה זו הייתה ניידת שפגעה באותו אדם. סיפור עצוב ללא ספק, אבל שוב, זה יכול היה להיות כל אחד.

פורסם

דרך אגב, בשביל שכולכם תישנו בשקט בלילה, רשיון הנהיגה של השוטר נשלל מנהלית ל 3 חודשים והוקם צוות חקירה מיוחד לחקירת התאונה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אבא ואמא לא למדו אתכם שלא תמיד הנהג אשם ויש גם הולכי רגל מפגרים?

לדוגמה הבנאדם שמת מהמירוץ מכוניות בשבוע שעבר אידיוט והוא מת על דעת עצמו בכך שנכנס לכביש.

אנשים כבר לא מסתכלים יותר ימינה ושמאלה.

תפסיקו להאשים רק נהגים.

ואתה חושב שהנהג מהמירוץ יצא זכאי ?

אני מאמין שהוא עדיין במשפטים שהוא ישלל לתקופה ארוכה .

מעניין אם השוטר / מתנדב יזכה לאותו עונש .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...