Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

במידה וחורטים\מכרסמים בוכנות מטיטניום,לאיזה שינוי זה יגרום?(במידה ושני הבוכניות זהות).

האם הגורם שהבוכנות מהטיטניום יהיו יותר קלות יגרום לשינוי כלשהו?(ברור לי שהבוכנות מהטיטניום יוכלו להחזיק הספקים יותר גבוהים).

תודה,בן.

Got To love It

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ערב טוב.

במידה וחורטים\מכרסמים בוכנות מטיטניום,לאיזה שינוי זה יגרום?(במידה ושני הבוכניות זהות).

האם הגורם שהבוכנות מהטיטניום יהיו יותר קלות יגרום לשינוי כלשהו?(ברור לי שהבוכנות מהטיטניום יוכלו להחזיק הספקים יותר גבוהים).

תודה,בן.

האם מדובר על בוכנות בלבד?

מה לגבי טלטלים וקראנק?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

תשמע בוכנות טיטניום הן יותר קלות מבוכנות רגילות

כך שלמנוע יהיה יותר קל להזיז אותן כך שהוא יוכל להגיב ביותר נמרצות

מה שכן באמת רצוי לשלב את זה עם עוד כמה מכלולים קלים

פורסם

ברגע שאתה מחליף רק חלק אחד את הבוכנות לדוגמה אז השיפור שאתה מנסה ליצור לא יהיה אפקטיבי

אי אפשר לדעת בדיוק מה יקרה

לכן אם כבר חשבת על שיפוץ המנוע אז כמובן שיש את הגלגל תנופה, גל ארכובה, רינגים, בוכנות טלטלים, קאמשפטים

ועוד כמה שלא עולים לי בראש.

בקיצור צריך להחליף הרבה חלקים על מנוע ליצור מצב שבמידה ואתה יוצר עומס כל החלקים יעמדו בעומס ויתפקדו כראוי

וככל שהחלקים קלים יותר יותר קל למנוע לפעול ולכן ההספק עולה אבל חשוב לשים חלקים איכותיים שלא יהיו תקלות

כי ככל שיש יותר כוח יש יותר בלאי וצריך חלקים חזקים, תאמין לי אני ראיתי כמה מקרים שאנשים היו צריכים לפתוח

מחדש את כל המנוע בגלל שהתעקשו לחסוף 200 שקל!

איך אומרים: מה שקונים בזול עולה ביוקר...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

לא דובר פה על קניה אלא על ייצור הבוכנות(CNC). לגבי דיוקים שהבוכנות יהיו זהות אין בעיה,המכונה מדייקת עד 0.01 מאיות.

לא דיברתי על שיפוץ וכ'ו.

עניין אותי לדעת מה קורה במידה ואני מחליף רק את הבוכנות לטיטניום,מה יהיו ההשלכות.

אני לא מתכוון לשפר/לשנות הספקים. העניין הוא שזה דיי בר ביצוע לעשות בוכנות מטיטניום לכן הנושא התחיל לעניין אותי!

אשמח לקבל תשובות חד משמעיות ולא השערות של מה יכול לקרות.

בתודה,בן.

Got To love It

פורסם

בתצורתו הרגילה של המנוע זה לא יתן כלום או כ'ס אחד בערך או משהו שווה לכך שלא תרגיש הבדל.

אבל אם המנוע הולך לעבוד בסלד הרבה יותר גבוהה עם חלקים אחרים אז כמובן שבוכנות קלות זה חלק מהעניין.

וכמו שאמרו שאם צריך בוכנות חזקות יותר אז אולי הם ינזקו פחות בשיפורים יותר דרסטיים אבל לעמוד בהספקים צריך גם להחליך טלטלים מותאמים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לא דובר פה על קניה אלא על ייצור הבוכנות(CNC). לגבי דיוקים שהבוכנות יהיו זהות אין בעיה,המכונה מדייקת עד 0.01 מאיות.

לא דיברתי על שיפוץ וכ'ו.

עניין אותי לדעת מה קורה במידה ואני מחליף רק את הבוכנות לטיטניום,מה יהיו ההשלכות.

אני לא מתכוון לשפר/לשנות הספקים. העניין הוא שזה דיי בר ביצוע לעשות בוכנות מטיטניום לכן הנושא התחיל לעניין אותי!

אשמח לקבל תשובות חד משמעיות ולא השערות של מה יכול לקרות.

בתודה,בן.

בצע חיפוש על מנוע S42 של ב.מ.וו ו\או גלוש לאתר

M42CLUB.COM

ובצע שם חיפוש - הנושא של מכלולים קלים השפעה על ביצועים \ תחום סל"ד מותר ואפקטיבי.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מישהוא מיתכוון לגלות לו כבר שלא מכינים בוכנות במכוני CNC?

ותיקון קל, 0.01 זה מאית המילימטר.. (ולא 0.01 מאיות)

וCNC מדייק באלפיות, שזה 0.001 המילימטר

(תאורטית לפחות)

• ספונסר פורום
פורסם
מישהוא מיתכוון לגלות לו כבר שלא מכינים בוכנות במכוני CNC?

(תאורטית לפחות)

\

ואולי תוכל לגלות לי למה לא מכינים בוכנות במכוני CNC(או שתגלה את זה לכל המנועים שהרכבתי בהם בוכנות שיוצרו במכוני CNC)

פורסם

אם מכוניות דראג משתמשות בבוכנות אלומיניום אני לא רואה סיבה לנסות לחרוט בוכנות קלות יותר, השיפור יהיה מזערי. אם כבר אתה רוצה לשפר ביצועים תשתמש בבוכנות מחוזקות בעלות יח"ד גבוה יותר, כאן אתה יכול להוסיף כמות כ"ס נחמדה במגבלה שלא תדחוס יותר מידי ותעיף את המנוע לאלוהיו.

פורסם

תלוי גם באיזה דלק עובדים וטמפרטורות אולי אלומיניום מתאים לדראג אבל צריך לבדוק מה ההשלכות ברכב רגיל

ובכלל הוא אומר שיש לו טיטיניום אז מה זה משנה

בכל אופן אני הייתי שוקל לבנות כבר סט חרוט ליחס דחיסה נמוך יותר אם זה מנוע שמחזיק גדישות מביחנת טלטלים וכל השאר ואם יש ורבו שהולך לבא בעתיד

או בכלל לשקול יחס דחיסה גבוהה יותר אבל צריך לבדוק איפה אפר להוסיף וכמה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...