Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין מאד, אעשה סיבוב כדי לראות- השאלה, האם אראה משהו מבחוץ, אתה אומר, שרק ממפעל הסמוך רואים, לא?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המשאית המדוברת נמצאת באזור תעשיה אבן יהודה במגרש פירוקים של "גרר ישראל"

הרחוב הוא רחוב "האלה".

אם תעבור את המגרש ומיד אחריו תיכנס לשביל הגישה של הבנין הסמוך (השביל מטפס מעלה כך שיש מבט נח על הרכבים במגרש) תוכל לראות . המשאית (אם אתה עומד בשביל של הבנין הסמוך) נמצאת צמוד לקיר.

מי יודע אולי תצליח לשכנע את בעל המגרש להיפטר מהמשאית (שלדעתי סתם תופסת לו מקום )

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

קודם כל צריך, שהיא תהיה במצב, שארצה לשכנע, ואחרי זה צריך, שיהיה לי תקציב לשכנועים, הכל עם הרבה מאד "אם", אבל ננסה ונראה, מה זה בכלל! תודה, צביקה! מה עם ה-127, נוסעת כבר? עזוב טסט- נוסעת בסדר לפחות?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בהצלחה עם המשאית

לדעתי היא פרויקט מעניין ונדיר

וכמובן אל תשכח להביא צילומים:)

ה 127...אממ לא בונה יותר מדי אבל מקווה שאולי שבוע הבא יהיו בשורות טובות.

קודם כל צריך, שהיא תהיה במצב, שארצה לשכנע, ואחרי זה צריך, שיהיה לי תקציב לשכנועים, הכל עם הרבה מאד "אם", אבל ננסה ונראה, מה זה בכלל! תודה, צביקה! מה עם ה-127, נוסעת כבר? עזוב טסט- נוסעת בסדר לפחות?:roll:

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

צביקה, זה פורד D כמו שלי, לא יודע בדיוק איזה: 1210, 910, או משהו אחר- אבל בהחלט כמו שלי, ולצערי גם הקבינה שלו בערך באותו המצב. לצלם לא יכולתי, כי כבר היה די חשוך, אבל אין ספק לגבי הדגם... יתר על כך- לפני כשנה פלוס-מינוס אפילו קיבלתי דיווח על האוטו הזה נוסע, עד כמה שאני זוכר! ובאותו האיזור אגב ראיתי היום קרגו דאבל-קבינה, אבל בגלל החושך כבר לא ניתן היה לראות מקרוב יותר...

פורסם

מכיוון שאני הייתי שם באור יום אני יכול להעיד שבצדדים רשום בוודאות D167

אגב יש לו שם וולבו 144 דה לוקס יפיפיה שפשוט כואב הלב שהיא עומדת שם.

צביקה, זה פורד D כמו שלי, לא יודע בדיוק איזה: 1210, 910, או משהו אחר- אבל בהחלט כמו שלי, ולצערי גם הקבינה שלו בערך באותו המצב. לצלם לא יכולתי, כי כבר היה די חשוך, אבל אין ספק לגבי הדגם... יתר על כך- לפני כשנה פלוס-מינוס אפילו קיבלתי דיווח על האוטו הזה נוסע, עד כמה שאני זוכר! ובאותו האיזור אגב ראיתי היום קרגו דאבל-קבינה, אבל בגלל החושך כבר לא ניתן היה לראות מקרוב יותר...

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

מישהו יודע, מה עלה בגורלה של הטאטרה הירוקה, ה"סוס", שעמדה כמה שנים ליד הבית ברמת השבים, והיום ראיתי, שנעלמה? -בזמנו לא דיברתי עם הבעלים, כי חשבתי, שאין לי מה לעשות איתה כרגע- בכ"ז, האוטו מתחילת ה-90, וגם נראה היה, כי עוד יעמוד שם הרבה זמן. בדיעבד עשיתי טעות, כנראה, כי הוא נעלם משם, וספק, שעוד בחיים- ובתכלס' זה אוטו מאד מעניין- משאית "סוס" לכביש, אבל עם 4X4, ומנוע מקורר אוויר, לא חושב, שיש עוד כאלה בארץ!

פורסם

הטאטרה המדוברת הייתה בדיוק כזאת, רק בצבע הירוק:

(והייתה חיצונית בערך באותו מצב! )

tatra815-3.jpg

פורסם

דרך אגב, אם כבר נזכרנו ב- C-Class: הבנתי, שפעם היו גם כאלה בארץ. האם ידוע למישהו על ההיסטוריה של המשאית כזו בארץ, והאם יש סיכוי, אם כן, ששרדה לפחות אחת איפשהו איי-שם, ומחכה להצלה?:roll:

פתאום קלטתי- היה כזה עם מנוע בנזין!!!:shock::shock::shock:

PA250076-vi.jpg

P3120026-vi.jpg

PA250075-vi.jpg

f4_3-vi.jpg

f7_3-vi.jpg

פורסם
הטאטרה המדוברת הייתה בדיוק כזאת, רק בצבע הירוק:

(והייתה חיצונית בערך באותו מצב! )

עכשו אפשר לראות משהו:lol:

tatra815-3.jpg

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

נו מה אני אעשה- הבטחתי טאטרה, וכבר העלימו אותה!:cry: אז לפחות הראתי לך את התמונה, איך זה היה!:?:lol:

פורסם
דרך אגב, אם כבר נזכרנו ב- C-Class: הבנתי, שפעם היו גם כאלה בארץ. האם ידוע למישהו על ההיסטוריה של המשאית כזו בארץ, והאם יש סיכוי, אם כן, ששרדה לפחות אחת איפשהו איי-שם, ומחכה להצלה?:roll:

פתאום קלטתי- היה כזה עם מנוע בנזין!!!:shock::shock::shock:

גנאדי שלום לך,בסוף שנות ה 70 החלו האמריקאים בבנית שני בסיסי ח"א בנגב הם הביאו עימם את כל הציוד וכמו כן כ"א שכלל פורטוגזים ובני אומות נוספות הניהול היה אמריקאי בין המגוון הגדול של ציוד כבד ומשאיות היו גם משאיות כפי שהבאת בתמונות. ידוע לי על חברה אחת לפחות שרכשה לאחר סיום העבודות מספר משאיות כאלו החברה היתה בזמנו בפרדס חנה בשם "האחים רויכמן" תנסה ליצור קשר אתם אולי יש סיכוי למשהוא.מניסיון שלי החברה לא מכרה בעבר ציוד ישן שלה והחזיקו בו הרבה שנים במגרש גדול ,שבבעלותם ככל הנראה,כך למשל הצלחתי לראות בשנת 2003 אוטוקר מודל 1960 במצב עגום ביותר באותו המגרש.רוני

פורסם

קוריוז קטן מתקופת האמריקאים.באחד הלילות גנבו להם D-11 CAT שהיה אז אטרקציה- הראשון והיחיד בארץ. שמועות אומרות שהוא קבור בחול איפשהו בנגב . מענין איך חפרו וכיסו בכמה שעות. D10 כבר צריך 2 מובילים והרבה כלים ,מנוף , ידע ושעות פירוק של הסכין והקבינה (ROPS ) כדי לעבור בכביש . D11 ?

פורסם
לא חושב, שיש עוד כאלה בארץ!

יש בכמויות. אומנם לא אותו דבר, אבל אותו עיקרון, רק מנוע מקורר מים:

attachment.php?attachmentid=151956&stc=1&d=1239011242

http://www.jeepolog.com/189.html

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אותו עיקרון אני יודע...:? זה לא אותו האוטו, רק דומה חיצונית! כל העניין שבסוס ההוא, שאין עוד אחד כזה בארץ!:cry:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...