Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש מושג איזה מנוע מורכב במפלצת: כבאית-מנוף האמריקאית? -זה נשמע.....המממממ.... יאמי!:twisted::twisted::twisted:8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למישהו יש מושג איזה מנוע מורכב במפלצת: כבאית-מנוף האמריקאית? -זה נשמע.....המממממ.... יאמי!:twisted::twisted::twisted:8)

בס"ד

אתה מתכוון לרכב הזה?

מדובר בדגם אמריקאי בשם "E-ONE

לפי מה שאני יודע יש או היו עשרה רכבים מהדגם הזה בשרותי הכיבוי בארץ.

מה שכבאי וותיק אמר לי שהרכב הזה לא מתאים לארץ.לא אמין ועוד כהנה וכהנה בעיות.

אולי צדק מי שאמר לי שמה שטוב בחו"ל לא בהכרח טוב לארץ.(ע"ע האוטובוסים הדו קומתיים של אגד בזמנו)

e-one.jpg

חולה הגה,משאיות,אוטובוסים,רכבי שטח,טרקטורים,טרקטורונים,

אופנועים מחוץ לתחום:twisted:

פורסם
בס"ד

אתה מתכוון לרכב הזה?

אולי צדק מי שאמר לי שמה שטוב בחו"ל לא בהכרח טוב לארץ.(ע"ע האוטובוסים הדו קומתיים של אגד בזמנו)

E-one, יצרן רכבי כיבוי אש, הדגם הכי דומה לזה שבתמונה נקרא cr137 מנוע קמינס ISM מספק 500 כ"ס ותיבה אוטומטית פלנטרית של אליסון עם 5 הילוכים.

שירותי הכיבוי מצטיידים ב-88 כבאיות חדשות של מאן, 290 כ"ס, אכן זמן לשלוח את המגירוסים לאספנים.. המאן החדש מצויין למעט תיבה רובוטית שמעכבת/ מסרסת את הרכב בזינוקים ונסיעה עירונית. ייתכן שניתן לתכנת אותה דרך קומבינות כאלו ואחרות למצב "ספורט" אבל אז אולי יישברו כל מיני רכיבים בתיבה והיצרן לא ממש ישמח לתת אחריות. 8)

-גיא

פורסם
E-one, יצרן רכבי כיבוי אש, הדגם הכי דומה לזה שבתמונה נקרא cr137 מנוע קמינס ISM מספק 500 כ"ס ותיבה אוטומטית פלנטרית של אליסון עם 5 הילוכים.

שירותי הכיבוי מצטיידים ב-88 כבאיות חדשות של מאן, 290 כ"ס, אכן זמן לשלוח את המגירוסים לאספנים.. המאן החדש מצויין למעט תיבה רובוטית שמעכבת/ מסרסת את הרכב בזינוקים ונסיעה עירונית. ייתכן שניתן לתכנת אותה דרך קומבינות כאלו ואחרות למצב "ספורט" אבל אז אולי יישברו כל מיני רכיבים בתיבה והיצרן לא ממש ישמח לתת אחריות. 8)

-גיא

בס"ד

לגיא

צר לי לאכזב אותך

אבל עד כמה שלי ידוע לא במהרה יזרקו את המגירוסים.

במיוחד באיזור איו"ש.ישנם כבאים שמאוד מאוד אוהבים אותם ואני מאוד רציני.

למרות שהובאו לשם רכבים מדגם "רותם".

פורסם

לגיא

צר לי לאכזב אותך

ליאור, האכזבה אולי של האספנים שיכלו לקבל או לרכוש מגירוס במצב עבודה, הכבאים ביו"ש צודקים, יש להם ביד כלי אמין ופשוט, למה לסבך? לפעמים הטכנולוגיה יכולה לתקוע אותך עם כל מיני צפצופים, נורות התראה וכיתוב בתצוגה "קרא לטכנאי" או מה שזה יהיה. כמו סוס שמגיע לנהר, נעצר ולא מוכן לחצות.

לאספן הפשוט שאין לו כח ומשאבים לשפץ משאית, מה יכול להיות יותר טוב ממגירוס שנסע לכבות שריפות על בסיס קבוע?

מה שחשוב זה ללמוד ממגירוס את כל הנושא של אמינות, מנוע קרור אוויר פשוט תוצרת דויטץ, גיר רגיל ומכלולי משאבה מתאימים.

תכנון נכון של הכבאיות הביא אותן עד ימינו במצב עבודה מצוין, דוגמא:

1186637719_1967372631.JPG

פורסם
בס"ד

אתה מתכוון לרכב הזה?

כן, התכוונתי אליו. ויש אותם עדיין דווקא די הרבה, ראיתי בכמה תחנות כיבוי... לפני כמה ימים הייתה שרפה של חנות בקומת הקרקע בבת-ים, אז להפתעתי חוץ משתי הכבאיות מרצדס הרגילות שהגיעו וכיבו די מהר את השרפה- הגיעה המפלצת הזו! עשה רושם שהוא סתם יצא לטייל:twisted:, כי לא ממש היה לו מה לעשות בכיבוי של קומת הקרקע:wink:- אבל איזה מרשים הדבר הזה!!! והרעש של המנו, כשהוא נסע מהמקום- איזה רעש!!!!!!:twisted::twisted::twisted:8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לגיא

צר לי לאכזב אותך

ליאור, האכזבה אולי של האספנים שיכלו לקבל או לרכוש מגירוס במצב עבודה, הכבאים ביו"ש צודקים, יש להם ביד כלי אמין ופשוט, למה לסבך? לפעמים הטכנולוגיה יכולה לתקוע אותך עם כל מיני צפצופים, נורות התראה וכיתוב בתצוגה "קרא לטכנאי" או מה שזה יהיה. כמו סוס שמגיע לנהר, נעצר ולא מוכן לחצות.

לאספן הפשוט שאין לו כח ומשאבים לשפץ משאית, מה יכול להיות יותר טוב ממגירוס שנסע לכבות שריפות על בסיס קבוע?

מה שחשוב זה ללמוד ממגירוס את כל הנושא של אמינות, מנוע קרור אוויר פשוט תוצרת דויטץ, גיר רגיל ומכלולי משאבה מתאימים.

תכנון נכון של הכבאיות הביא אותן עד ימינו במצב עבודה מצוין, דוגמא:

בס"ד

גיא

אני לא יודע אם אפשר להגיד על זה הפתעה

אבל אני מכיר מישהו שרכש מגירוס מכיבוי האש לא כמו זו שהעלת אתה משהו "טלויזיה".משהו משנות השמונים של המאה שעברה.

הוא הסב אותה לשמוש תאורה והגברה של מופעים,ועוד שימושים פרטיים.אני אשתדל לצלם אותה ולהעלות אותה כאן לפורום.

1186637719_1967372631.JPG

פורסם
למשה הר ציון יש חברה לטיולי שטח ויש לו מגירוס כזה שעבר הסבה. תקלידו "מושטח" ותראו .

תודה יעקב, הרבה כבוד למשה הר ציון ששולח את החיות לעבודה, השאיר אפילו או הצ'קאלקה המקורית, קצת בעסה שהכלים של היום לא ישרדו כל כך הרבה שנים..

270677_165784923491545_162510910485613_393162_1843708_n.jpg

ועוד אחת

269826_165785183491519_162510910485613_393164_2415883_n.jpg

פורסם
אני רואה בזמן האחרון כמיות של משאיות זרוקות בדרכים

אני יודע שאולי חסר חלקים לתיקון אבל מואד אמינים

נראה כמו סקנייה אבל בהחלט מזכיר וולבוו. איזו משאית זאת למען הסר ספק.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
נראה כמו סקנייה אבל בהחלט מזכיר וולבוו. איזו משאית זאת למען הסר ספק.

ראה בהודעה שמעל לתמונות - מגירוס משנות השמונים שסיימה קריירה במכבי אש, ופצחה בקריירה שנייה מעניינת הרבה יותר.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
ראה בהודעה שמעל לתמונות - מגירוס משנות השמונים שסיימה קריירה במכבי אש, ופצחה בקריירה שנייה מעניינת הרבה יותר.

התכוונתי למשאית הזו. האם זו סקניה או וולבו ישנה?

תמונה 020.jpg

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם
יש שתי משאיות כיבוי ישנות במיגרש גרוטאות של עירית רמת-גן (ליד צומת המסובים): ליילנד ושבי. האמת, ששמתי עין מיזמן על שוי, אבל לי אין כל אפשרות לקחת אותה - אני לא סוחר מורשה... אולי אתה תוכל... ליילנד ללא אף - בחיים לא ראיתי כזו! :roll:

יש גם כבאית לילנד צהובה נטושה שנים במתחם ששימש בעבר כשדה תעופה של קרית שמונה.

בכביש של הוד השרון פתח תקווה במגרש החניה ממול קפה קפה הוד השרון (אם באים מכיוון פתח תקווה לכיוון הוד השרון ברמזור שלפני הקפה קפה פונים שמאלה ואז יש מגרש חניה בצד שמאל) יש משאית ישנה לא מזוהה נטושה שמשמשת כמעמד לפרסומת.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
וולבו . נדמה לי שזו N86 אבל אני לא בטוח .לפי המספר היא מודל 1971 .

יש למישהו כאן מושג מי הבעלים של המשאית ואיך אפשר להשיג אותו? אני אולי מעוניין לקנות אותה או חלקים ממנה. אם לאף אחד אין מושג אפשר בבקשה לומר איפה היא נמצאת (אפשר ורצוי גם בהודעה פרטית) בכדי שאוכל לגשת עצמאית ולברר מי הבעלים?

אני מאוד אודה על העזרה.

תודה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...