Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
במושב כפר הנגיד שני משאיות לילד האחד כתומה עם אף והשניה לבנה ללא אף שניהן נראות במצב מושלם , ניתן להבחין במשאיות הללו כקילומטר אחרי שיוצאים מיבנה לכיוון בת עובד בחצר של המשק.

שלי:-D... והן כבר לא שם. הלבנה, אגב- זה לא ליילנד- זה פורד D1210. הפורד שלי אגב, חזר לחיים לאחר כשנה של חוסר התנעה וכתוצאה מכך- שוב משאבת ההזרקה ניתקעה, וגם הקלאץ- סידרתי את זה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלי:-D... והן כבר לא שם. הלבנה, אגב- זה לא ליילנד- זה פורד D1210. הפורד שלי אגב, חזר לחיים לאחר כשנה של חוסר התנעה וכתוצאה מכך- שוב משאבת ההזרקה ניתקעה, וגם הקלאץ- סידרתי את זה...

בהנחה שלא נגררו במהלך יום שישי אז הם שם, כי אני ראיתי אותם ביום חמישי (אתמול) בשעות הבוקר המוקדמות, בקיצור יש שם שניים נוספות!!!

יתכן שהלבנה היא באמת פורד אני לא מקצוען- מה שבטוח ישנן שני משאיות שניהן שלמות, לשניהן מספרים מחזירי אור עם שישה ספרות שנהן ממתינות

פורסם

אז זהו, שכן:-D- הליילנד הגדולה נסעה משם (בכוחות עצמה) היום בערב, כבר בחושך, פורד עדיין שם- ולא יהיה שם בעוד כמה ימים- היום פשוט כבר לא הספקתי. הפורד, אגב, עד לפני שבוע עמד בשדה, ולא איפה שעכשיו- וכאמור, אחרי כשנה של חוסר הנעה- ניקיתי לו משאבת הזרקה ושחררתי, שחררתי משאבת קלאץ שנתקעה גם כן- והאוטו נסע מהשדה! למי שעוד לא יודע כאן- הליילנד "הגדולה" (סופר-ביבר שנת 72)- במצב נסיעה ועם כל הניירת, הפורד כרגע עם הורדה "אוטומטית" מהכביש בגלל שנים שעמד- ממתין עד שאני אצליח להפוך אותו לאספנות (בתיקווה), ואז יחזור לכביש גם כן(שוב- הכל מאד "בתיקווה":?). אבל מסוגל לנסוע גם עכשיו. את הביבר יכולת לראות באירוע של המועדון5 בר"ג לפני כמה שבועות, אם היית אז שם (כמובן, שהוא בא בכוחות עצמו לשם).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מה הגדלתי?!:shock: -אותן 3, שתמיד היו! רק ה-3 (הצ'יפטיין) לא שם מזמן. אגב, גם הפורד כבר לא, מאתמול... נסע יפה מאד בכוחות עצמו!

פורסם

זה מה שעומד בחיריה, בתור "מוצג" לפארק, העתיד להפתח, כנראה... אגב, איזה דגם זה בדיוק של הדודג'?

DSCF0495.JPG

DSCF0496.JPG

DSCF0497.JPG

DSCF0498.JPG

DSCF0499.JPG

פורסם
זה מה שעומד בחיריה, בתור "מוצג" לפארק, העתיד להפתח, כנראה... אגב, איזה דגם זה בדיוק של הדודג'?

זה דגם שיוצר על ידי דודג' ופארגו משנת 1939 עד שנת 1947.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

האם יש מידע על תוצרת המשאית שמשמשת כמחסן באזור תעשיה אור יהודה מול המגה?

נראית מסוף שנות ה70 תחילת 80 משמשת או ששימשה כמחסן של חברת גלידות.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אם אתה מדבר על המשאית הכחולה- אז, קודם כל- זה D1210 כמו שלי, כנראה, רק שהארגז שכביכול "מורכב" אליה לא ממש קשור, לא פיזית, ולא "נפשית"- הוא ממשאית הרבה יותר גדולה.

פורסם

אכן על זאתי דיברתי. רק חבל שהיא נראית כמו שהיא נראית.

כל מה שאפשר לפרק מהמשאית ולגנוב נגנב מזמן כך נראה.

אם אתה מדבר על המשאית הכחולה- אז, קודם כל- זה D1210 כמו שלי, כנראה, רק שהארגז שכביכול "מורכב" אליה לא ממש קשור, לא פיזית, ולא "נפשית"- הוא ממשאית הרבה יותר גדולה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

Shit!!! ואני חיכיתי...:?

פורסם

וזה לא קל, אתם יודעים...

מאיפה הם הקריצו את המשאית הזו? מישהו יכול לחקור קצת? היא במצב נסיעה?

נעשה כאן שיחזור יפה, לא יותר מדי מלוקק... לטעמי!

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

לא מצאתי עם מי לדבר, לפחות עדיין- לא היה לי זמן, רק נכנסתי, צילמתי והלכתי... הם הרי הולכים לפתוח שם פארק- והמשאית תהיה ככל הנראה חלק מהתצוגה, היא עומדת ליד החניו החדש, שעשו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...