Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פג'ו 205, זה ה-רכב.

כידוע לכם, נפלתי על מציאה של פג'ו 205 שנת 89 ב1000 שקל במצב מצויין!

היום הרכב עבר את המבחן, נסעתי ביום רביעי משדרות לחולון לחברים לכמה ימים, היום נסעתי איתו לעשות קצת קניות, הרכב סחב בעלייה דיי משופעת+מזגן+5 איש ברכב (אחד מהם שקל 100 קילו)+200 קילו של קניות, ופשוט עשה את העבודה מעולה! אני מבסוט עד השמיים. עם כל הנסיון שלי ושל החברים שלי עם הפג'ו 205, רכב אמין ועמיד בהכל, אוכל קצת דלק וזול בטיפולים, קטן ונח, והכי חשוב, נוסע למרות כל התקלות שיש לו, פשוט עד שהוא מת.

עוד מקרה שקרה לי ביום רביעי, לפני שנסעתי לחולון עצרתי בפנצרייה בעיר שלי (שדרות) לברר על סוג צמיגים מסויים ומחירם, נאמר לי שאין את החברה שחיפשתי ושהיא תיהיה רק ביום ראשון, אז אמרתי תודה ונסעתי לעוד כמה סידורים בעיר לפני היציאה לחולון. ממש כ20 דקות לפני שהיתכוונתי לצאת, מתקשרים אלי ממספר חסוי, היתקשרו כמה פעמים אבל לא עניתי כי הפאלפון לא היה עלי, והשאירו לי הודעה קולית, אני מחייג כדי לשמוע אותה ושומע "שלום, תגיע בבקשה לתחנת המשטרה, הת.ז שלך פה", אני מחפש באוטו ולא מוצא אותו, מסתבר שאיבדתי אותו ואני אוכל סרטים כי היו שם 800 שקל ששמתי בצד ל4 צמיגים חדשים. אני מגיע לתחנה והת.ז עם הכסף שם, מסתבר שבעל הפנצרייה שהייתי בה מצא את הת.ז שלי בקרבת מקום והחזיר לתחנת המשטרה כדי שימצאו אותי ויחזירו לי, כשחזרתי לפנצרייה כדי להודות לו על המעשה, הוא אמר לי שמצא את הת.ז שלי עם ה800 שקל ואמר שפחד שאני אצא לחולון בלי הכסף אז ישר הביא את זה למשטרה (הוא ידע שאני מתכוון ליסוע לכמה ימים), מסתבר שיש אנשים טובים בעולם :)

פורסם
מסתבר שבעל הפנצרייה שהייתי בה מצא את הת.ז שלי בקרבת מקום והחזיר לתחנת המשטרה כדי שימצאו אותי ויחזירו לי

כן ירבו! :mm_yeah:

תהנה מהפג'טה!

1000 שח? תארוז לי 2 :wink:

פורסם
הרכב סחב בעלייה דיי משופעת+מזגן+5 איש ברכב (אחד מהם שקל 100 קילו)+200 קילו של קניות,

לא נראה לי שה206 שלי מסוגלת לזה...

:twisted:

(איפה היה לך מקום לכל זה?)

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

הוא שכח לספר שיש לו שבלולון ונגרר :lol:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

בלי קשר להגזמות או לא, מדובר ברכב נפלא לנהיגה, מעורר כייפי ומרגיש מתקשר באופן שנדיר היום.

חבל שאמין הוא לא.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

את האמת זה היה קצת בעייתי, החבר ששקל 100 קילו ישב לידי מקדימה, את הקניות שמנו קצת בבגאז', את השאר פיזרנו בין האנשים שישנו מאחורה+הבחור שיש לידי, בנוסף, לזה שלושת האנשים שישבו מאחורה דיי נדחסו, 2 מהם כמעט ישבו אחד על השני אבל הסתדרנו. :)

פורסם

ראוי לציין ש-205 היה רכב עד כדי כך מצליח שיצרו ממנו 5.3 מיליון יחידות.

הנה קצת נתונים אליו:

http://en.wikipedia.org/wiki/Peugeot_205

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם לי יש ניסיון טוב עם הרכב,הייתה לי אחת כזאת בלפני כשנתיים

מנוע 1400 אם אני זוכר נכון,שנת 86 !!

רכשתי אותה תמורת כ500 שקלים והיא החזיקה מעמד בלי אף תקלה קרוב לשנה.

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

נראה לי שלהגיד עליה שהיא אמינה זה קצת להגזים, הייתי נוסע עליה יומיום לא לפני הרבה זמן ותמיד היו דברים מציקים ברקע.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

אחלה רכב, לדוד שלי היה כזה החזיק איתו קרוב לשנתיים בלי תקלות.. [:

ומזל טוב\תתחדש חח מה שאומרים על דברים כאלה נו.. XD

פורסם
נראה לי שלהגיד עליה שהיא אמינה זה קצת להגזים, הייתי נוסע עליה יומיום לא לפני הרבה זמן ותמיד היו דברים מציקים ברקע.

למה להגזים?

מנוע ה TU הוא אחד המנועים האמינים שיש בשוק,יש כאלה שגמעו 300 ויש 205 צבאיות שאכלו גם 450-500.

ועוד מדובר ברכב קרבורטור...מה כבר יכול להתקלקל שם? אם המנוע אמין כמו סלע,אז נשאר רק הסטרטר והאלטרנטור בעצם! ואולי גיר,אבל גם הוא אמין.

אז לדעתי אפשר אפילו בקלות להשוות את אמינותה לסובארו DL ה"אגדית"

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

טוב אני דיברתי על 205 שנת 98, למרות שגם היא אמורה הייתה להיות אמינה, מערכת הקירור אבל לדעתי היא הפוגעת העיקרית. ומערכת החשמל. אבל גן, אני מניח שרכב שנת 93 יהיה אמין בהרבה. (בלי סיבוכים שצרפתיים לא צריכים להתעסק איתם כמו מזגנים נעילות מרכזיות וכדומה :)

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

• תוכן חדש...