Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתה מתפלא? מדובר על רכב שכבר 10 שנים על הכביש, וסביר להניח שביקר מספר לא מועט של פעמים אצל חשמלאי רכב ישראלים שידועים בשיא איכות העבודה שלהם.

פורסם
למה להגזים?

מנוע ה TU הוא אחד המנועים האמינים שיש בשוק,יש כאלה שגמעו 300 ויש 205 צבאיות שאכלו גם 450-500.

אז לדעתי אפשר אפילו בקלות להשוות את אמינותה לסובארו DL ה"אגדית"

אורן, נראה לי שאתה זה שמגזים עכשיו.

נכון שבסך הכל מנוע הTU הוא מנוע סביר, אבל להגיד שהוא אחד האמינים בשוק נשמע לי כמו הגזמה.

מנוע TU ממוצע ידרוש החלפת אטם ראש ואפילו שיפוץ ראש מלא 3-4 פעמים כדי שיוכל "לאכול 400-500" אלף קילומטרים. כן, גם ברכבים שטופלו טוב ולא סבלו הרבה מי ברז. חפש את הרגישות הזאת בסובארו DL ולא תמצא.

תוסיף לזה את הסרן האחורי המחורבן עם הזרועות העוקבות ששיפוץ שלו יקר משמעותית מהחלפה של בולמ"ז ברכבים סטנדרטים, אלטרנטור שאין לי מושג מה הבעיה שלו בחיים אבל כל קיץ דורש שיפוץ כי נמאס לו, דש-בורד שמתפרק בכל פעם שמישהו מתעטש בתא הנוסעים ומערכת הזרקה חד נקודתית מחורבנת (משנת 94 והלאה).

אני לא אומר שה205 גרועה, בכלל לא. עובדה שבסופו של דבר קניתי לעצמי את המחליפה של ה205 ולא את המחליפה של הסובארו DL המיתולוגית. ובכל זאת, כל הפג'ואיסטים המכורים מתבקשים לקחת את העסק בפרופורציה הנכונה :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הייתה לי מנורה בלוח השעונים שהייתה סרבנית... פעם נדלקה ופעם לא..פעם בלילה היא נכבתה ורציתי להדליק אותה ע"י מכה קטנה על הדשבורש מלמעלה... כמו שכבר הבנתם..היד נכנסה לתוך הדשבורש מה שאילץ אותי לקנות ריפוד לדש בורש לכיסוי החור..:-)

אבל עדיין..שירתה אותי נאמנה קרוב לחמש שנים שמתוכם 3 שנים צבא על קו חיפה ראשון לציון.

ת.נ.צ.ב.ה

• תוכן חדש...