Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת האם ניתן להתקין רמקולים במדף האחורי של הקליאו מבלי לעשות חורים במדף (כלומר להתקין אותם ממש בצדדים)? האם יש שם הכנה לרמקולים ואם כן, איזה גודל של רמקולים נכנס שם?

מלבד זאת, איזה גודל של רמקולים ניתן להתקין מקדימה בקליאו הנ"ל (בדלתות הקדמיות)-האם 6.5" ייכנסו שם?

תודה. 8)

פורסם

ישנה הכנה גם לרמקולים אחוריים ממש בצדדים ( בפלסטיק שמחזיק את המדף האחורי)הגודל הוא 5.25 .אותו גודל גם מקדימה.(עם קצת עבודה אפשר להכניס גם 6.5)

פורסם

האם ניתן להכניס רמקולים 6.5" מקדימה בלי חיתוכים בדלת עצמה? אינני רוצה לבצע חיתוכים בדלתות אבל הייתי מכיון שיש לי רמקולים 6.5" שאני מאוד אוהב הייתי מעדיף להתקין אותם. האם זה אפשרי מבלי חיתוך?

בנוסף, האם ישנו איזשהו חסרון בהתקנת רמקולים מאחור בצידי הפלסטיק ב"הכנה" שלהם במקום לחתוך את המדף ולהתקין בו? האם אתה בטוח שמאחור בצדדים זו הכנה לרמקולים? המקום שם נראה יחסית קטן?

תודה רבה.

פורסם

בלי לבצע חיתוכים בדלת לא ניתן להכניס רמקול 6.5 "נורמלי" בדלת.לגבי הרמקולים האחוריים תוצאה טובה או אפילו סבירה לא תצליח להשיג מהמיקום שם כך שאני ממליץ לך לוותר על הרעיון הזה.

פורסם

שיכין עבורך את המגש האחורי, (את המקורי פרק ותשאיר במחסן)

צפה אותו בבד אקוסטי, וזהו. לא תצטרך לפתוח דלתות.

שלומי :D

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...