Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

WRC ראלי גרמניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף שבוע הקרוב אנחנו נוסעים לאזור הכרמים של טרייר בגרמניה לסיבוב העשירי של אליפות העולם בראלי ואם בפינלנד לואב הרגיש כמו בבית אזי לגרמניה הוא מגיע עם חלוק ונעלי בית .

אבל לפני שמתחילים את האקשן האמיתי נחזור מעט אחורה בזמן, ממש כמו שעשינו לפני פינלנד . הפעם השנה היא 2004 והארוע שכולם בטח זוכרים מראלי גרמניה בשנה הזו - התאונה הענקית של פטר סולברג (ויש גם סרטון) .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם

דובי אחרי התאונה הזו פיל מילס הודיע שהוא פורש מפעילות, ואחרי שכנועים הוא חזר בו, הוא היה בדילמה גדולה ואני לא מאשים אותו הוא יצא בנס!!! אני מקוה שהאירועים בגרמניה לא יגרמו לו לחשש אחרת הוא לא יהיה יעיל בתחרות, כשנווט מתחיל לחשוש הוא נהפך לאחד לא אמין.

בברכה זלמן

פורסם

אז ככה

התקווה הגדולה של פורד עם שחקן הרכש החדש דובל עד כה ,סטייג' 3 לא ממומשת

דובל טוען לחלודה,(לא נהגתי בWRC הרבה זמן), הגיר בפורד לא מחליף טוב,הצמיגים (פירלי) רכים לי מדי

אישית אם דובל לא יעשה שטויות הוא יתקן את עצמו עוד היום או מחר.

בינתיים

לואב ראשון (כמה מפתיע),אחריו סורדו שמנסה בכל הכוח לשמור על גבו של לואב,ואחריהם הפורדים אלופי טקטיקות ראלי טורקייה (למי ששכח).

אטקינסון וסולברג( חביביהם של זלמן) בהתאמה כתאומים סיאמים ,חמישי ושישי.

מיודעינו מהאיזור אל קסימי, "אי שם מאחורי הרים גבוהים"

מירוצי מכוניות

פורסם

קבוצת סובארו הינה הקבוצה היחידה שבחרה לקטעי הבוקר את הצמיגים בעלי התרכובת הקשה והם הסבירו את זה בכך שבגלל חוסר הניסיון שלהם עם המכונית על אספלט במזג האויר שיש כיום בגרמניה הם העדיפו ללכת על בטוח.

אטקינסון אמר לאחר הקטע השלישי כי הצמיגים היו קשים מדי לטעמו.

מה שמצחיק הוא שהירבונן למשל, שבחר בצמיגים הרכים, אמר שהם היו רכים מדי לטעמו...

לואב מוליך ב-15.3 שנ' , סורדו הירבונן צמודים יחד במקומות שני-שלישי.

דובי

פורסם

הירבונן בינתיים משאיר את כל הספקולנטים (ואותי גם) פעורי פה על הישגו היוצא דופן בסטייג' 5

מאית שניה איטי יותר מלואב,להזכירכם אלוף העולם על אספלט.

גם לואב העריך מאד את הישגו של הירבונן ואמר כי הפיני למד לנהוג על אספלט.

בינתיים גאלי והנווט שלו מאושפזים לבדיקות בבית החולים בטרייר לאחר שהתרסקו במהירות גבוהה 12 ק"מ לאחר הפתיחה בסטייג' 6

דובל משתפר וסורדו כרגיל מפספס ונסוג למקום 3

מירוצי מכוניות

פורסם

אני רואה עכשיו סרטון של לואב ב-wrc.com - הבנאדם על אנושי על אספלט. הוא טס שם במהירות פשוט לא הגיונית. המייקל פלפס של עולם הראלי? :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שבת שלום

קצת קשה להבין את הפנומן ,המאסטרו לאוב, הסתיים הקטע ה=13 והוא מנצח בכל הסטייג'ים !!!!

להיום נשאר עוד קטע אחד ארוך (30 קמ') מקווה שיעבור אותו בשלום :shock:

סורדו שני ,הירבונן שלישי ודובאל רביעי

מישל

פורסם

קטע-14 הוא חזרה על הקטע העשירי , 30 קילומטרים בבסיס הטנקים הגרמני הישן.

בבוקר לואב בחר צמיגים קשים והירבונן רכים ונוצר פער אדיר ביניהם . הירבונן הבין שטעה ואמר זאת בראיון שנערך עימו בסיום הקטע. מעניין יהיה לראות באם ישגה שוב...

לואב הולך לעשות להם "פלפס" בגרמניה ...

דובי

• תוכן חדש...