Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מטען סוללות ניקל מטל עכשיו היציאה היחידה שלו היא למצת של הרכב וסוללות גדולות הבומבות.

יש לי שנאי של 12V בבית אני רוצה לחבר אותו למטען דרך השקע של המצת מישהו יכול לתת לי הסבר איך לעשות את זה??

כי לא כל הזמן יש לי את האוטו להטעין את הסוללות עזרה בבקשהה

תודה רבה לעוזרים מראש!

פורסם

אתה צריך לקנות מחבר שמתחבר לשקע של המצת של האותו ולחבר אותו לחוטים של השנאי.

אתה יכול לקנות כל רכיב קטן שמתחבר למצת של הרכב כמו למשל נורת LED לתאורה על הדש-בורד ופשוט לחתוך ממנה את המחבר - לגלות את הבידוד מהחוטים שלו, לגלות את הבידוד של החוטים של השנאי.

עם מד מתח להבין מה חוט הפלוס של השנאי ומה חוט הפלוס של המחבר - לחבר אותם ביחד, לבודד עם איזולירבנד.

לדאוג שהשנאי על המתח ועל הקוטביות הנכונה ולהנות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי מה שמתחבר למצית של הרכב יש לי את הזכר..

אני צריך את הנקבה החור שיש בדשבור ברכב או שאפשר משהו אחר לעשות..

אני פירקתי את השקע של המצית שיש לי פה בבית עכשיו זה הולך ככה:

1.הברזל שעולה ויורד שנימצא למעלמה

2.יש לו 2 ברזלים בצד נכון אחד מהם מחובר לחשמל והשני סתם..

3.יש גם קפיץ עם פיוז בפנים

עכשיו אני רוצה לעשות משהו שזה יעבור לי אני מנסה ולא הולך לי כלום.

עכשיו אם לא הבנתם תגידו לי אני יעלה לכם תמונה של מה שיש לי שאותו אני רוצה לחבר לשתי החוטים שאני מגלה מהשנאי

תודה רבה מאוד לעוזרים!

• תוכן חדש...