Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני עוד מבין ומכבד את האנשים שיש להם את הכסף ואפשרויות לרכוש TT, טייפ R או לפחות מיאטה. אבל לצעוק לכל כיוון ולזרוק משפטית יפים כאשר יש לכם רכב בשלושים-ארבעים אלף שקל גג זה מצחיק. זה מאוד מצחיק.

יש אנשים שמודדים כמה שווא בן אדם אחר לפי מה ובכמה כסף יש לו. מה מצחיק בזה שמישהו בחר לקנות בימר ישן בארבעים אלף שקל, כאשר מישהו אחר הלך אחרי עדר וקנה כמובן את רכב סטנדרט הדה-פקטו הישראלי - מזדה לאנטיס?

מישהו אחר, מאלו שהיה לו קצת יותר כסף, הלך אחרי עדר וקנה את מכונית החלום הישראלי מזדה 3 .

מה לעשות, לא לכולם יש 600,000 ש"ח כדי ליקנות בימר חדש מסדרה 7 למשל. אבל בימר הזה ב-600K מתישהו יהיה רכב משומש ועם השנים מחיר שלו יירד. ואז, מישהו שתמיד רצה בימר הזה, יקנה אותו והוא כבר יעלה רק 40-50K ש"ח. מה מצחיק בזה אותך, אני פשוט לא מבין.

אם כולם היו הולכים בעדר וקנים מזדה 3, מה נישאר בשביל קונפורמיזם מוחלט ואוניפיקצייה? רק שכולם יקנו את המזדה באותו צבע אפור מטאלי, יתלבשו באפור ויאכלו כל יום אותו דבר: בבוקר, בצהריים ובערב. מה שלב הבא? ערוץ אחד בטלויזיה שכל היום יראו תעמולה פוליטית? מי שמכיר סדרה TWILIGHT ZONE, שם בדיוק היה פרק אחד על זה שלכל אנשים היו אותם פנים והייתה מישהי עם פנים אחרות ומה עשה איתה הציבור. היה להם כפר שבו גרו אנשים עם פנים שונות.

במדינות עולם השלישי אפילו, יש תרבות מוטורית, מבחינה חוקית מאפשרים לשים שיפורים ברכב.

ברוב מדינות בעולם הרחב יש תרבות מוטורית שהיא נחלת כלל. אנשים מסתכלים בטלויזיה מירוצים ואירועי רכב בהם יש משתתפים ממדינות שלהם, משפרים את המכוניות שלהם וכד', שמים קיטים קסנון טובים כדי לשפר את הבטיחות בלילה (כן זה מותר באירופה).

בארץ מבחינת תרבות מוטורית, אנחנו לא מתקרבים למדינות עולם השלישי אפילו. איזה עולם אנחנו? עשירי?

מיילא שבארץ מבחינה הזאת סוררת בורות כמעט מוחלטת בקרב רוב האנשים, אבל אנשים גם לא רוצים לרדת מהעצים ולהפסיק לאכול שם בננות כמזון עיקרי, חיים בתוך בועה לא מציאותית ומנסים בכל כוחם לחנוק את פרחי תרבות מוטורית שמנסים לצמוח על קרקע לא פורייה שיש לנו בארץ.

בינתיים, כחלק מניסיון לחנוק תרבות מוטורית וכל ניסיון הכי קטן שלה לצמוח בארץ, עוצרים אותנו בוחני תנועה ומורידים מהכביש בגלל גג נפתח מקורי שלא רשום ברישיון. למה מורידים? בגלל מחדל של משרד תחבורה שלא טרח לרשום את זה ברישיונות.

מה לעשות, שמישהו שקנה מכונית שמאוד מצחיקה את מר. BURZUM יוצרה לפני 98 ואז לא רשמו גג נפתח. אין מה לעשות. נהג נאלץ לעבור מסכת התעללויות של רשויות החוק ולהמציא אישור כזה, תוך כדי כך שהוא מקריב זמן שלו לצורך זה.

טוב שיבואנית ב.מ.וו. בארץ קמור, והם נותנים שירות מעולה ושלחו לי את האישור הביתה חינם בדואר, כי ראו לפי מספר סידורי של הרכב שהיה גג נפתח במקור. אבל מה לעשות עם יבואני רכב אחרים, שמחייבים כסף על אישורים כאלה? ומה לעשות, אם היבואן לא מוכן לתת אישור? לעבור מסכת התעללויות דרך מכון תקנים ועמדה מס' 1?

אני מוריד כובע בפני אנשים שמוכנים לייבא רכב שלהם באופן אישי וכאלה שמוכנים לעבור את כל מסלול המכשולים ומסכת התעללויות בלתי מוצדקת שרשויות החוק מציבות לנו כדי לצאת מהעדר, להפסיק ללבוש אפור, להפסיק כל יום, 3 פעמים ביום אותו אוכל חסר טעם, להפסיק לקנות מכונית העדר ומוכנים בכל מחיר לגוון. כי יש טעם בחיים וחיים רק פעם אחת. כל בן אדם הוא לא רק בורג במערכת ומספר לצורך חישוביים סטטיסטיים, אלא אישיות לפני עצמו.

בארץ את כל המשפרים שמים באותה קטגורייה של פושעים. כל הקבוצה הזאת כביכול מסכנת ילדים של הציבור המסכן ומשפחות שלהם. במדינות שיותר מפותחות מבחינת תרבות מוטורית, יודעים לעשות הפרדה בין רמת ואיכות השיפורים. בארץ, בגלל בורות מוחלטת וחוסר כל רצון להתקדם ולעבור עוד שלב באבולוצייה, הכל אותו דבר.

בארץ במגזינים בסגנון הגה, משתמשים בכתבות במונחים כמו צורה, "סביר"/"לא סביר", "מרווח" וכד', ביקורת על מכונית הופכת לתיאור של פרוספקט. לדוגמא בפרוספקט רשום 100כ"ס/5000סל"ד, אז במגזין יהיה רשום "המנוע מספק 100 כוחות סוס, הוא עושה את זה על 5000 סיבובים לדקה", "רשום שהרכב מאיץ תוך 10 שניות מ-100 ל-100 קילומטר לשעה, לפי ההרגשה זה סביר שהוא באמת מאיץ ככה". למי כתבות כאלו מיועדות? לאנשים שלא יודעים איך באמת ניראות ביקורות על מכוניות בחו"ל.

במגזין נורמאלי, מודדים תאוצה אמיתית, מהירות מירבית וכד', מציגים נתונים האלה, במקום לרשום מרווח מודדים את המרחב הפנימי ומשווים לרכב אחר. כניראה במזגינים מקומיים יודעים מה צריך ציבור שגם ככה לא מבין כלום: "סביר/לא סביר", "הרגשה" וכד'. לצערי, אני לא מסוגל לקרוא מגזין הגה, בגלל שכל מה שמצאתי שם זה סקירת פרוספקטים עם הרבה מאוד בלה בלה בלה. מעדיף להמשיך לקרוא מגזינים כמו AUTOREVIEW ששם עושים קראש טסטים ומודדים ביצועים ע"י ציוד מיוחד, מודדים אחיזה וכד', נותנים ציונים למכוניות על סמך הרבה מאוד פרמטרים ולא ע"י שני משפטים על יתרונות חסרונות.

dsc00425jx5.jpgלא מאמין שהעלת את נושא המחיר....מצחיק..

הרכב שלי אישית שווה יותר מ50 אלף ש"ח בהערכת שמאי והוא בן 19 שנים. ניראה איפה המאזדה שלך תהיה כשתהיה בת 19...

bmw ricer, אהבתי את הבימר שלך. הוא ממש יפה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 210
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יצאת טונה.

אגב, אחלה פנצ'ריה יש לדוד שלך :lol:

זה היה עוד לפני הצבא ב2001 שכולם גג היו H:) או VR אם מאוד מאוד השקעת. לא התדקנתי יותר מדי מאז.

Shift happens!:roll:

פורסם
מישהו אחר, מאלו שהיה לו קצת יותר כסף, הלך אחרי עדר וקנה את מכונית החלום הישראלי מזדה 3 .

אם כולם היו הולכים בעדר וקנים מזדה 3, מה נישאר בשביל קונפורמיזם מוחלט ואוניפיקצייה?

לכל אלה שעדיין משתדלים ומנסים לעקוץ אותי על זה שברשותי מאזדה 3, לא יצא לכם מזה כלום :lol:. במאזדה אני נוסע בעיקר בסוף שבוע עם אשתי (ונהנה ממנה מאוד!), ביום יום אני נוסע על רכב בעל 170 כ''ס וצמיגים בקוטר "18 ברוחב 265 (כן מצויד ב-ABS, ESP ושש כריות אויר). כך שלא צריך לספר לי על חויות הנהיגה שלכם ועל החלומות הרטובים שלכם ועד כמה אתם אוהבים מוטוריקה וחיים אותה. יש לכם זמן וקצת דמי כיס? יופי, תמשיכו לשפר את האיביזה 1600 בת 11 שנים, אבל על תספרו לי על זה שאינני מבין או אוהב מוטוריקה. אני פונה רק לילדים שמגיבים פה שיש להם את הרשיון שנה בקושי וכבר מחשיבים את עצמם ל"נהג מעל הממוצע" ו"ABS זה לפחדנים", ולא מתייחס לאלה שבאמת אוהבים מוטוריקה ויודעים מה זה נהיגה והתנהגות אחראית, אז בבקשה לא להעלב.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אני לא יודע איזה רכב יש לך וכמה הוא שווה, אבל יש מכוניות ישנות שהובאו למצב חדש במחיר שאתה רק יכול לדמיין (יותר ממחיר של משפחתית ממוצעת חדשה).

אני מאחל לך שכשהרכב שלך יהיה בן 11 אתה תקבל עליו כמעט פי 3 מהמחיר מחירון שלו, ובוא לא נשכח שבמכוניות של היום זה להגיע מנקודה לנקודה ללא ריגושים כמו המכוניות הישנות.

שיפורים זאת לא מילה גסה בכלל

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אבל לצעוק לכל כיוון ולזרוק משפטית יפים כאשר יש לכם רכב בשלושים-ארבעים אלף שקל גג זה מצחיק. זה מאוד מצחיק.

מכאן אפשר להבין שאתה פונה לכל אלו שקנו רכב ב-30~40K ש"ח וצוחק עליהם בגלל זה כי יש להם פחות אמצעים מאצלך.

ביום יום אני נוסע על רכב בעל 170 כ''ס וצמיגים בקוטר "18 ברוחב 265 (כן מצויד ב-ABS, ESP ושש כריות אויר). כך שלא צריך לספר לי על חויות הנהיגה שלכם ועל החלומות הרטובים שלכם ועד כמה אתם אוהבים מוטוריקה וחיים אותה. יש לכם זמן וקצת דמי כיס? יופי, תמשיכו לשפר את האיביזה 1600 בת 11 שנים, אבל על תספרו לי על זה שאינני מבין או אוהב מוטוריקה.

זה דווקא המשך לוגי לציטוט קודם שאפשר להבין את הדבר הבא: "קנית רכב ב-30~40K זה מצחיק אותי ועוד מעיז לספר לנו על רשמים שלך ממנו? מה פתאום! קנה רכב 170 כ''ס וצמיגים בקוטר "18 ברוחב 265 וזה סטנדרט שלפיו אפשר לדבר על התרשמות מנהיגה."

אולי הבנתי אותך לא נכון, אבל יש פה אנשים עם מכוניות ב-30~40K עם יותר מ-170סוסים שזה לא כ"כ הרבה למעשה.

מצד שני, "170 כ''ס וצמיגים בקוטר "18 ברוחב 265", משום מה ניראה לי שמדובר במשאית.:?

אני פונה רק לילדים שמגיבים פה שיש להם את הרשיון שנה בקושי וכבר מחשיבים את עצמם ל"נהג מעל הממוצע" ו"ABS זה לפחדנים", ולא מתייחס לאלה שבאמת אוהבים מוטוריקה ויודעים מה זה נהיגה והתנהגות אחראית, אז בבקשה לא להעלב.

הדיון הסוער התחיל מזה שהגבת ל-מושיקו. . אינני יודע כמה זמן יש לו רישיון ומה הגיל שלו, אבל בהחלט פנית אליו ונגעת בליבם גם של אנשים של להם רישיון קצת יותר שנים ממה שאתה מתאר כאן כקהל יעד של הפנייה שלך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מכאן אפשר להבין שאתה פונה לכל אלו שקנו רכב ב-30~40K ש"ח וצוחק עליהם בגלל זה כי יש להם פחות אמצעים מאצלך.

ממש לא. אני צוחק על אילה שאבא קנה להם את הרכב הראשון שלהם והם מדמיינים את עצמם "נהגים מעל הממוצע", זה מה שעצבן אותי. ועוד מנסים להוכיח לי כמה הם "חיים את המוטוריקה". היו פה כמה תגובות מצחיקות כאלה שמרמזות על גיל והתפתחות השכלית שלהם.

אני ממש לא בא לרדת על אף אחד לגבי מחיר של הרכב, כבר ציינתי את זה. בחיים יש עליות וירידות, כל אחד יכול למצוא את עצמו במצב כספי זה או אחר בכל מיני שלבים של החיים. גם טוסטוס או הליכה ברגל זה מכובד.

פורסם

בורזום,

לדעתי דווקא היותך אדם מבוגר עומדת לך לרועץ בכך שאינך מקבל שינויים ו/או דעות חדשות. זוהי לצערי גם הבעיה שאנו מתמודדים איתה יום יום בכנסת, שם יושבים אנשים "מרובעים", רובם יוצאי צבא אשר אינם פתוחים לחידושים.

אולם, גם מצב זה סופו להישבר.

ההיסטוריה הוכיחה כי כל חוק אשר הציבור ברובו לא ראה בו כהכרחי ישונה לבסוף.

דוגמא: עד שנות ה80 המאוחרות היה חוק אצלינו פה בארץ האוסר מין אנאלי בין זכר לזכר ובין זכר לנקבה אף אם מדובר ביחסים שבהסכמה בין שני בגירים. כמובן שחוק זה לא עמד במבחן המציאות ומי שרצה " עשה אהבה בדלת האחורית".

דוגמא 2: חוק איסור ממכר בשר חזיר- החזיק מעמד עד אמצע שנות ה90.

יש אנשים שאוהבים דברים אחרים ואין למנוע זאת מהם רק בגלל שאתה "חושב" או "מניח" הנחות כאלה או אחרות.

יש לקבוע תקן מסודר ולא להתבסס על הנחות חסרות בסיס.

אם אנו רוצים (ואני מניח שגם אתה תרצה) שילדינו ואנו נחיה במדינה חופשית, עלינו לאפשר הפיכת רכבים ל"ערסמובילים" או כל "מוביל" אחר כל עוד הם בטוחים לשמוש.

העובדה שיש לי מוט גישור, פילטר אוויר פתוח, אגזוז בגודל אבטיח או כל דבר אחר לא מסכנת אותך או את ילידך כל עוד רכבי נמצא תקין.

אני מבין שאת הצמחוני לא יעניין ואף ישמח חוק האוסר על אכילת בשר אך את האדם החופשי חוק זה יקומם.

לכן שמחתך לאיד לא מובנת לי.

אנא צא מהקופסא- פעם חשבו שהעולם שטוח...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
יש לקבוע תקן מסודר ולא להתבסס על הנחות חסרות בסיס.

אם אנו רוצים (ואני מניח שגם אתה תרצה) שילדינו ואנו נחיה במדינה חופשית, עלינו לאפשר הפיכת רכבים ל"ערסמובילים" או כל "מוביל" אחר כל עוד הם בטוחים לשמוש.

הלוואי שיהיה תקן והלוואי שיורידו את כל הערסטיונינג מהכבישים!

אני לא נגד, אני רק בעד. אני כן רוצה לראות רכבים משופרים ולא מסוכנים, אני כן רוצה לראות הנמכות וקיטים יפים, אני כם רוצה לראות צמיגים בחתך נמוך (צריך לבנות את הכבישים קודם). הבעיה היא אם פותח השרשור שהוא "מחפש צרות". בוא נגיד ככה: TROUBLEMAKER. למה להזיז לוחיות רישוי ולהוריד צופרים בכוונה ולקבל על זה דו''ח ואחר כך להתלונן? זה לא הגיוני, לא מסתדר לי בראש. האם הסיבה היא אהבה למוטוריקה? התמצאות בהנדסת רכב? מכונאי מנוסה? התשובה היא לא. בשבילו זה פוזה, סטייל ומשחק. אז אין סיבה שלא יקבל דין בהתאם, כמובן רק על מה שמגיע לו.

אני לא יודע למה אתם חושבים שאינני אוהב מוטוריקה. אני כן אוהב רכבים ואני כן מבין ברכבים ומכלולי רכב. אני מתחזק צי של כ-15 רכבים מגוונים בעסק ועורך תוכה של כל התיקונים והטיפולים שנעשו ומה צריך לעשות בעתיד. אני מתמצא בחלקי חילוף וחומרי סיכה ומזמין רק חומרים איכותיים. זה בתשובה לאחד שאמר "הרכב שלך מחליף שמן פעם בשנה והאחר מספיק להחליף כבר 4 פעמים". אני איש שטח, מלכלך את הידיים עד הראש כאשר יש צורך להכנס מתחת לרכב ולפתור תקלה. מי יבוא ויגיד לי שאינני אוהב מוטוריקה? מי?

אני יכול לפרט כיצד אני שומר על המאזדה הפשוטה שלי ואיזה חלפים אני משתמש, תאמינו לי הרכב שמור לא פחות מכל רכב משופר שתציגו לי מנגד.

פורסם

בוזרום, אני ערס מהשכונות עם רכב משובר שאבא קנה לי, תמשיך עם הסטיגמות תמשיך.

וכן אנחנו כחובבי מוטוריקה, מחדדים את כישורי הנהיגה שלנו יותר מנהגי העדר כמוך, זה לא נושא לצחוק, אם אתה צוחק על זה אתה צוחק בעצם על כל הפורום הזה וגם על פורומים אחרים של מוטוריקה, זה רק מוכיח שצדקתי בקשר אליך, עוד אחד מהעדר שהתסנן לפורום כדי להעביר את הזמן.

אתה לא מסוגל לקבל את העובדה שפה בפורום אתה "החריג", אתה חלק מהעדר עם דעות קדומות, אני לא מנסה להסביר לך כלום על שיפורים עד שתרד מהעץ, עצם זה שאתה אומר שיפורים של "אוטודיפו" רק מוכיח שאתה בכלל לא יודע מה זה שיפורים, רק שמעת שאנשים עם משופרות הם עבריינים שמסכנים את המשפחה שלך, שהם מהשכונות, ערסים, אבא קנה להם, צריך להוריד אותם מהכביש.

אם היית באמת עם נשמה מוטורית, אז היית "בעניינים", אבל אתה מלא בדעות קדומות, צוחק על "נהיגה מתקדמת", תומך בבוחנים שמתנכלים לבעלי המשופרות, מדביק להם סטיגמות מבית היוצר של "אור ירוק".

אם זה נראה כמו ברווז, נשמע כמו ברווז, אז זה ברווז, מבין?

פורסם
אם היית באמת עם נשמה מוטורית, אז היית "בעניינים", אבל אתה מלא בדעות קדומות, צוחק על "נהיגה מתקדמת", תומך בבוחנים שמתנכלים לבעלי המשופרות, מדביק להם סטיגמות מבית היוצר של "אור ירוק".

קראתי מה שכתבת, אבל אתה קצת מתבלבל. מי אמר לך ש"מוטוריקה" ו"שיפורים" זה אותו הדבר? אני לא חייב להעריץ שיפורים על מנת להיות נשמה מוטורית. כמו שמשפצי רכבים קלאסיים לא חייבים להיות "בענינים" ולהגדיש את המנועים בני 50 שנה.

יש כמה כיוונים באהבה לרכב, אחד מהם זה שיפורי התנהגות (טיונינג), השני זה שיפורי מראה (סטיילינג), השלישי בכלל רק מענין אותו דראג רייסינג.

אתה מבין שאם אתה מעריץ נלהב של שיפורים למינהם זה לא אומר שבזה מסתיימת אהבה לרכב. יש הרבה דרכים להיות חובב רכב (או מקצוען) וזה לא דווקה שיפורים, זה אחד הכיוונים.

יש מבין?

פורסם

אתה עכשיו מתחיל למתן את התגובות שלך, מה זה משנה עכשיו איזה סוג שיפור, בוחן לא מעניין אותו איזה סוג, הוא רואה משהו חריג שלא "מאזדה 3 כסופה" ומיד זה נהפך לרכב מסוכן למשפחה של מישהו "נורמלי" על הכביש, אתה בעצם מייצג אותם ובכלל את כלל הדיעות הקדומות של העדר.

עצם זה שהגעת למסקנה שאני ומושיקו "ערסים מהשכונות" כבר אומר דרשני.

פורסם
הוא רואה משהו חריג שלא "מאזדה 3 כסופה" ומיד זה נהפך לרכב מסוכן למשפחה של מישהו "נורמלי" על הכביש, אתה בעצם מייצג אותם ובכלל את כלל הדיעות הקדומות של העדר.

זה רק מפני שמתוך 10 ערסמובילים על הכביש אולי 1 בקושי משופר בצורה מקצועית, ז''א עם טעם וידע. כל האחרים זה לקחת אזגוג כמה שיותר גדול ולדחוף אותו במקום הישן. כנ''ל לגבי תאורה כחולה מסביב לרכב והשחרת כל השמשות והפנסים. אני מצטער אם "העדר של ערסטיונינג" הזה הורס לכם המקצוענים את התדמית, אבל זה מה יש.

תגידו לי בבקשה כמה בכלל בארץ יש רכבים משופרים בצורה רצינית שאפשר רק להתפעל? אני מדבר על רכבים שלא יביישו סדנת שיפורים בעלת שם? כמה? 10? 20? 50? תגידו לי.

לאומת זאת יש מאות (או אלפי) ערס טיוניג למינהם עם צמיגים סיניים וחישוקים מאוטו דיפו על ההתחלה.

אז מי העדר? העדר זה "ערס מוביל" והרכבים הבאמת מענינים זה מיעוט שבמיעוט.

מי שירושלמי בטח מכיר את הסליקה האדומה עם בודי קיט שעכשיו איזה ערבי מביר נבאלה נוסע עליה. מה הסיפור שלה?

פורסם

BURZUM: לפי דעתי אתה לא כל כך צודק בחלק מן הדברים, ההבדל הוא לא בשיפורים או תוספות שהוכנסו לרכב, ההבדל הוא בנהג שנוהג ברכב הזה...

מצידי שידביקו כונסי אוויר מאוטודיפו בכל חלק אפשרי על הרכב , למה שיורידו את הרכב בגלל זה מהכביש אם הנהג הוא נהג שנוהג כחוק?

הבוחנים לרוב סתם "מחפשים" אנשים ולרוב מורידים רכבים מהכביש ללא סיבה מוצדקת באמת, וברוב המקרים גם הרכב חוזר לכביש ללא שום שינויים...

יש הרבה חוקים שהם לא הגיוניים ולא תואמים למציעות ,כמו שלפני כמה זמן היתה הצעת חוק שכל הולך רגל יהיה חייב לחבוש אפוד זוהר בשעות הערב, עכשיו אתה רוצה להגיד לי שהיתה באמת שם את האפוד הזה רק כי כך אומר החוק? מחר הממשלה תחליט שכל תושב שלישי צריך לקפוץ מצוק, אתה תקפוץ?

לדוגמה יש אנשים כמוני שרוצים להוסיף פנס בלימה שלישי על השמשה למאלה מאחור בישביל שהנהג מאחורה ישים לב שאני בולם(היו יותר מידי שלא שמו לב) ויש הרבה מכוניות שבאות אם פנס כזה מהמפעל... בוחן שעצר אותי רצה להוריד לי את הרכב מהכביש בגלל הפנס הזה וזה רק בגלל שהרכב שלי לא הגיע במקור אם פנס כזה... זה פשוט מעצבן ולא תורם לכלום!

אני מציע לך לא ללכת אם ראש בקיר ,אתה מכליל יותר מידי.

נ.ב. עדיף שהבוחנים היו מורידים מהכביש את כל הרכבים אם פנסי בלימה שלא עובדים,פנסים קדמיים שפעם היו שקופים וצמיגים שכבר אין בהם אוויר וגם יבשים, שמשות רכב אם שכבת לכלוך של כמה סנטימטרים שהנהג כבר לא רואה כלום ולא אכפת לו.. בקיצור את כל הרכבים שהבעלים שלהם לא מתחזקים את הרכב שלהם..

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

burzum לדעתי אתה קצת מגזים, זאת מדינה חופשית ואם מישהו רוצה לשים אגזוז גדול יותר בשביל הפוזה אני לא מבין איך הוא בדיוק מסכן בזה אנשים?

אם מישהו רוצה חלונות שחורים והרכב שלו בניגוד לג'יפים או המכוניות יוקרה לא מגיע עם זה מקורי זה אומר שהוא מסכן מישהו בגלל שהרכב לא הגיע ככה מהמפעל?

אם מישהו קונה צמיגים רחבים תוצרת סין לעומת השכן שלו שקונה צמיג זול במידה המקורית של הרכב מסכן אנשים בגלל שהוא הרחיב את הצמיג ב 10-20 מ"מ?

אני לא מבין למה אתה מכליל כך, גם באוטו דיפו יש צמיגים וג'אנטים איכותיים, אני אישית קניתי לפני 3 שמים שם צמיגים של יוקוהומה ויותר מזה אני יגיד לך שאת הדגם שקניתי שם שהוא בדיוק מה שהגיע עם הרכב מהמפעל לא מצאתי באף מקום אחר.

האם כל מכונית ששיפרו אותה חיצונית חייבת להיות של ערס?

לדעתי alfa164TS סיכם את הנושא שכל בנאדם הוא שונה וכל אחד אוהב דברים אחרים ולכן זה יש מכוניות שיש עליהם סטיגמות של ערסים ויש גם אנשים שהם לא ערסים והם פשוט אוהבים את אותה המכונית.

פורסם

"מי שירושלמי בטח מכיר את הסליקה האדומה עם בודי קיט שעכשיו איזה ערבי מביר נבאלה נוסע עליה. מה הסיפור שלה?"

למה ? אתה רוצה להוריד אותו מהכביש ?

BURZUM בזכותך 12 דפים שבאם לבסוף מתחילים להבין את התמונה , אני מאמין ש 99% מחברי הפורום נגד מה שאתה קורא לו ה"ערסמוביל " גם בפורום הזה כמו הרבה אחרים אין אף כבוד לכל מיני ילדים שמגיעים למפגשים אם האוטו של אבא מלאה בנאונים ועושה שם שטויות ומסכן את הסובבים , כולנו נגד .

אבל בשאר מצטיירת תמונה של בן אדם שלא מכבד את השאר והוא מאוד מרובע , BMWRICER שם תמונה של הבמוו שלו , להוריד את הכובע , אוטו מרשים ביותר , ההונדה הלבנה שנראת שנעשתה בטוב טעם ועוד המון מכוניות שעשויות בהמון טוב טעם עם בעלים שלא יעקפו אותך בעיר על 150 ולא חיים באף סרט של מהיר ועצבני .

ואותם דווקא אותם אתה לא אוהב , אלא שאכפת להם מהאוטו יותר מ 90% מהאנשים שמטופלים , נשמרים בקנאה , אם חלקים תחליפיים למינהם משוק הטיוניג ברמה הרבה יותר גבוהה מחלקים מקוריים .

נגד האנשים האלה אתה יוצא , לא ראיתי עדיין מישהו בשרשור אם הארסמוביל שהבהיל אותך כנראה בילדות ומאז אתה בטראומה קשה נגד כל העולם .

"ביום יום אני נוסע על רכב בעל 170 כ''ס וצמיגים בקוטר "18 ברוחב 265 (כן מצויד ב-ABS, ESP ושש כריות אויר)"

אגב חוץ מזה שלא איזה נתון מרשים ביותר , אפשר לשאול על איזה רכב מדובר ?

יש רכבים שלפי השוק שווים 10אלף שקל שיכולים לגרום לך פי 9 הנעה מרכב ב 120 אלף שקל , אתה יודע , "זה לא החתיכת פח זה מה שהיא גורמת לי להרגיש "

• תוכן חדש...